משחקי כדורגל

D A N D 0 0 S H

New member
כנסווו בבקשה!!!

כבר כתבתי על זה הודעה לא ממש הגיבו לי... אז תקשיבו! חייבים לעשות משהו בקשר למשחקי כדורגל האלו!... זו כבר הפעם השלישית שאני מחכה לפרק ואז אני רואה שאין בגלל משחק כדורגל! אני לא מצפה שלא ישדרו את המשחק או ידחו אותו(אי אפשר גם כי זה שידור חי) אבל לפחות שישימו את הפרק לפני או אחרי המשחק ובנוסף לכך גיליתי שגם מחר אין... למה??? נחשו...

חוצפה וזלזול הצופים!

ממש מתחיל להימאס שכול שני וחמישי אין פיק אפ בגלל משחק כדורגל או כדורסל...זאת ממש חוצפה..לפחות תשדרו את פיק כשייגמר המשחק??? זה ממש זלזול בצפוים מה שאתם עושים ובכלל לא מקצועי..פשוט חוצפה!

המשך..

תסתכלו למשל על החדשות של האתר...כול החדשות זה רק ביום כך כך לא יהיה פיק אפ בגלל משחק הכדורגל..ממש חוצפה!

chais

New member
זה הכי מעצבן !!!!1

בתכלס הם צודקים בשיקולים שלהם, כל תוכנית אחרת מביאה להם יותר רייטינג מפיק אפ, אבל למה הם לא מתחשבים בנו ?! באלפי(??) הצופים של פיק אפ !?

מסכימה איתך לגמרי אבל.......

למרות שזה ממש מבאס אותי כל פעם לגלות מחדש ששוב אין פרק אנחנו לא יכולים לעשות כלום. אבל תגידו לאיזה עוד סדרה מבטלים את השידורים ככה לפחות פעמיים בשבוע?? אף אחת!!!!!!!! אז למה לפיק אפ?!?!?! נכון שהרייטינג לא משהו אבל מה אם אלה שכן רואים????????? הם היו צריכים להתחשב ולעשות את זה לפני או אחרי.... או אפילו בשעה של השידור חוזר(ב-12 בלילה)

Miss Taubenfeld

New member
../images/Emo45.gif זה באמת מבאס../images/Emo70.gif

וגם טחנו לנו יותר מידי את ההתנתקות -לא יכולים לשים שעה אחת של התנתקות אבל מהמציאות..

חחחחח אחלה משפט.....

אחלה משפט יצא לך! אני מסכימה איתך נכון שזה קשה כל הקטע של ההתנתקות אבל אנחנו לא צריכים להפסיק לחיות בגלל זה! וגם למה לקחת לנו שידור של פיק אפ?????? כאילו מה אי אפשר אפילו להנות ולשכוח מזה אבל ל-40 דקות האלה???????

NN100ת

New member
וגם ביום שני לא היה פיק אפ!!!

לא הוגן לא הוגן לא הוגן לא הוגן לא הוגן לא הוגן לא הוגן לא הוגן לא הוגן לא הוגן לא הוגן לא הוגן לא הוגן לא הוגן לא הוגן לא הוגן לא הוגן לא הוגן לא הוגן לא הוגן לא הוגן לא הוגן לא הוגן לא הוגן לא הוגן לא הוגן לא הוגן לא הוגן לא הוגן לא הוגן לא הוגן לא הוגן לא הוגן לא הוגן לא הוגן לא הוגן לא הוגן לא הוגן לא הוגן לא הוגן לא הוגן לא הוגן לא הוגן לא הוגן לא הוגן לא הוגן לא הוגן לא הוגן לא הוגן לא הוגן לא הוגן לא הוגן לא הוגן לא הוגן לא הוגן לא הוגן לא הוגן לא הוגן לא הוגן לא הוגן לא הוגן לא הוגן לא הוגן לא הוגן לא הוגן לא הוגן לא הוגן לא הוגן לא הוגן לא הוגן לא הוגן לא הוגן לא הוגן לא הוגן לא הוגן לא הוגן לא הוגן לא הוגן לא הוגן לא הוגן לא הוגן לא הוגן לא הוגן לא הוגן לא הוגן לא הוגן לא הוגן לא הוגן לא הוגן לא הוגן !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

D A N D 0 0 S H

New member
ובנוסף להכול כתבו שכל שבוע לא יהיה

את הפרק של יום חמישי אלא רק של ראשון, שני, שלישי, ורביעי

כנסו דחוףףףף...........

..מה גם היום אין פרק............... אוף איך אפשר לקרוא לזה סידרה יומית אם יש את זה רק פעמיים שלוש בשבוע ..... מעצבן

למעלה