משחקי יום שני בNBA - ההימורים

Puskas

New member
אחרי 7/8 חובה לתת בראש שוב!

1. אינדיאנה 2. ניו הורלינס 3. דאלאס 4. ספרס 5. דטרויט (הימור מאוד מסוכן! משחק חוץ שני רצוף מול אריה מהמערב..בק טו בק ודנבר נחה אתמול אבל דנבר לא ניראים טוב לאחרונה..) 6. בוסטון

הפעם הולך עם הטיפ

אינדיאנה ניו אורלינס דאלאס סאן אנטוניו דטרויט אחרי לבטים קשים בוסטון

cache

New member
תמיד אני, תמיד אהבתי אותך הכי

או שזה תמיד אותי, כלומר תמיד אני, אבל זה בעצם אתה, אתה תמיד אני למרות שההיגיון היה אומר שאתה צריך להיות תמיד אתה, כל אחד צריך להיות תמיד הוא, רק אתה תמיד אתה, אני בכל זאת משתדל להיות תמיד אני ולא אתה, כלומר תמיד... לילה טוב

OrEl74

Well-known member
מנהל
טוב נו...

1) אינדיאנה - טורונטו: טורונטו. 2) ניו אורלינס - וושינגטון: ניו אורלינס. 3) דאלאס - שיקאגו: סאלאס
4) סן אנטוניו - אטלנטה: סן אנטוניו. 5) דנבר - דטרויט: דנבר. 6) ל.א.קליפרס - בוסטון: חה!!!

No Free Name

New member
יש לי הרגשה שהולכת להיות הפתעה,

אבל אני לא יודע איפה... חוץ מזה, עם המזל שלי אם אני אלך על הפתעה אחת, כל השאר יפתיעו ודווקא היא תפסיד. 1) אינדיאנה - טורונטו: טורונטו. 2) ניו אורלינס - וושינגטון: ניו אורלינס. 3) דאלאס - שיקאגו: דאלאס. 4) סן אנטוניו - אטלנטה: ספרס. 5) דנבר - דטרויט: דטרויט. 6) ל.א.קליפרס - בוסטון: יש למישהו ספק?

ThEgReEnKiNg

New member
נקווה להשתפר

שבוע נוראי בשבוע שעבר. 1.אינדיאנה-טורונטו-בק טוב בק ומשחק חוץ , אבל אינדיאנה לא מרשימים אותי , טורונטו. ניו אורליניס-וושינגטון-וושינגטון קבוצה פצועה , פוטנציאל גבוה אבל הפציעות הרגו אותה , הורנטס. דאלאס-שיקאגו-דאלאס סאן אנטוניו-אטלנטה-סאן אנטוניו לא טובה אבל היא מתחילה להכנס לכושר (לא מפתיע כולם חיכו לזה) , ספרס. דנבר-דטרויט-WOW , דטרויט נתנו משחק ענק , דנבר הקבוצה שהכי קשה להמר עליה , היא יכולה להתפוצץ והיא יכולה לחטוף בראש , ההגנה של דנבר כל כך גרועה שאני הולך על הפיסטונס , דטרויט. קליפרס-בוסטון-בוסטון.

שלי

1) אינדיאנה - טורונטו = משחק קשה, ולמרות שאני יוכל לראות הפתעה אני אלך עם הראפטורס 2) ניו אורלינס - וושינגטון = חשבתי על הפתעה אבל ההורנטס בבית אז נלך איתם. 3) דאלאס - שיקגו = חשבתי על הפתעה אבל דאלאס בבית אז נלך איתם. 4) סן אנטוניו - אטלנטה = חשבתי על הפתעה אבל הספרס בבית אז נלך איתם. 5) דנוור - דטרויט = יהיה לדטרויט קשה ועם הניצחון על פיניקס הם יבואו עם קצת יותר מדי ביטחון, דנבר בבאזר. 6) ל.א.קליפרס - בוסטון = חשבתי על הפתעה אבל הקליפרס בבית אז נלך עם ההסלטיקס.(
) - צמוד יותר משצריך להיות, אבל הסלטיקס יגנבו ניצחון אם צריך.

o f r o n

New member
שלי

1) אינדיאנה - טורונטו: מוקש, אינדיאנה קבוצה בינונית מאוד, טורונטו קצת יותר טובה אבל לא יציבה, שיהיה טורונטו. 2) ניו אורלינס - וושינגטון: אין פה בכלל שאלה, ניצחון לצרעות 3) דאלאס - שיקאו: עוד באנקר, שיקאגו היא לא יותר מקבוצה בינונית העונה ובחוץ מול דאלאס אין לה סיכוי, ניצחון למאבריקס. 4) סן אנטוניו - אטלנטה: באנקר מספר 3, ניצחון לסן אנטוניו. 5) דנוור - דטרויט: אומרים שהשלם שווה יותר מסך כל חלקיו, אם זה היה המקרה בדנוור אז היא הייתה מועמדת לאליפות, זה הימור מסוכן כי אנטוני או אייברסון יכולים לתפוס יום ולדפוק 40+ אבל רוב הסיכויים שזה לא יקרה היום ושדטרויט תנצח. 6) קליפרס - בוסטון: בוסטון די מאכזבת בזמן האחרון, עכשיו שKG חוזר לכושר אני מקווה שהסלטיקס יחזרו לפורמה של תחילת העונה, בכ"מ הקליפרס לא אמורים להוות יריב רציני, ניצחון לסלטיקס.

SSPB

New member
אז ככה

טורונטו. ניו אורלינס. דאלאס. דנבר. סן אנטוניו. ובוסטון.

למעלה