משחקי יום שני בNBA - ההימורים

משחקי יום שני בNBA - ההימורים

הביתיות מצד ימין, שישה משחקים צנועים 1) אינדיאנה - טורונטו 2) ניו אורלינס - וושינגטון 3) דאלאס - שיקגו 4) סן אנטוניו - אטלנטה 5) דנוור - דטרויט 6) ל.א.קליפרס - בוסטון

cache

New member
הימורי ההנהלה

ספרס דאלאס הורנטס סלטיקס פיסטונס פייסרס לילה טוב

עומר ו

New member
שלי

1) אינדיאנה - טורונטו: טורנטו במשחק בק טו בק. ניצחון בכל מקרה לטורונטו 2) ניו אורלינס - וושינגטון: בטלר עדיין בחוץ, ניצחון להורנטס. 3) דאלאס - שיקגו: זאת שאלה בכלל? ניצחון לדאלאס 4) סן אנטוניו - אטלנטה: סא"ס, זה ברור. 5) דנבר - דטרויט: קשה, אני אלך על ניצחון לדנבר 6) ל.א.קליפרס - בוסטון: קיימן פצוע, ניצחון לירוקים.

שלי

1) אינדיאנה - טורונטו. -טורונטו לא יכולים ללכת בק טו בק. אינדיאנה מראים כדורסל יפה.- טורונטו 2) ניו אורלינס - וושינגטון. -וושינגטון אלגנטים, אבל בניו אורלינס יש את כריס פול, רג'י בוש וקים קרדשיאן.- ניו אורלינס 3) דאלאס - שיקאגו. -בוי או בוי. אני מקווה לא ליפול במשחק הזה.- דאלאס 4) סן אנטוניו - אטלנטה. סן אנטוניו 5) דנבר - דטרויט. -הפתעה- דנבר 6) לוס אנג'לס קליפרס - בוסטון. בוסטון

4/6

הפסדתי עם הבאזר את ה-5/6. הפסדתי בשתי ההתקפות האחרונות את ה-6/6. חבל. אייברסון ופול חייבים לי החזר, ואני מאמין שהם יעשו את זה. ואם לא, אז בכל מקרה no hurt feelings. אני ממשיך להציף את עצמי מעל 500. . הופ-פולי היום יהיה יותר מזל. אנחנו רק צריכים להיות אגרסיבים, לשחק את הכדורסל שלנו, לעשות הגנה. הופ-פולי ננצח.

NOWITZKI12

New member
שלי.. יש לי הרגשה שאחרי ה7/8 אתמול,

אני אעשה 6/6 בע``ה.. אינדיאנה-טורונטו: אלך עם הראפטורס. דאלאס-שיקגו: הצגת בכורה של קיד בAAC, אי אפשר לא ללכת על דאלאס. ניו אורלינס-וושינגטון: הורנטס.. דנבר-דטרויט: הלב אומר דנבר המוח דטרויט, ואני עם דטרויט. סן אנטוניו-אטלאנטה: סאנס, וזה ממש לא יהיה צמוד. והלוואי שאטעה חח. קליפרס-בוסטון: המשחק הקל, בוסטון. זהו.. לילה טוב.. מה עם טיפ ההנהלה?

Molchansky

New member
אתחזה להנהלה ואתן טיפ:

לפני שמכוונים את הטוש לגוף ופותחים את המים, לבדוק שהם לא רותחים.

Molchansky

New member
שלי

טורנטו ניו אורלינס דאלאס סן אנטוניו דטרויט בוסטון

Oxycodone

New member
שלי

1. טורנטו 2. וושינגטון יכולים לעשות צרות , אבל עדיין אורלינס ינצחו 3. דאלאס. 4. הספרס 5. פיסטונס 6. בוסטון

Oxycodone

New member
פאק ידעתי שזה מה שיקרה 5/6

הייתה לי תחושה שוושינגטון יעשו צרות , חבל שלא הימרתי עליהם , וושינגון תהיה מפחידה שבאטלר יחזור , אבל הכי חשוב מהערב הזה שטיישון פרינס קלע 20 נקודות , מאוד חשוב לדטרויט , אז אני מרוצה בכל זאת

7liel7

New member
מצטער שלא הימרתי כל השבוע שעבר... (מבחנים)

טורונטו ניו אורלינס דאלאס סן אנטוניו דטרויט בוסטון

למעלה