משחקי יום שלישי

TheReturn23

New member
בלאט

אין ספק שאם היה מתחיל לאמן קבוצה נטולת כוכבים כבדים היה לו קל יותר לאמן,בדקות שלברון על המגרש הוא פחות אקטיבי על הקווים, נותן ללברון להיות הבעל הבית.

Nirwood

New member
ראית מאמן בהסטוריה של הNBA שלא פעל ככה?

ככה זה כשאתה מתמודד עם סופרסטאר, אנשים כאן שוכחים שמילה אחת של לברון ודיוויד בלאט חוזר לישראל.

השאלה היא האם יש בליגה הזו מאמנים שהם מעל לסופרסטארים

כלומר, האם מצב כזה הוא בכלל אפשרי. ואם אני לא טועה התשובה היא כן.
פיל ג'קסון הוא מעל לכל סופרסטאר, כנראה גם פופוביץ'.
אפשר להגיע לנחלה הזו, בטח לא כשאתה רוקי, ובטח לא כשעדיין לא הוכחת
שהקבוצה שלך מצליחה קודם כל בגלל הסופרסטארים שיש לך ורק אחר כך בגללך.

Nirwood

New member
פיל ג'קסון יצא לפנסיה ופופביץ נחשב לאחד המאמנים המעוטרים...

בהיסטוריה.

ועם זאת - אי אפשר לדעת מה היה קורה אם היה כסאח בין קינג ג'יימס שיש מצב שהוא אפילו יהיה יותר גדול מג'ורדן, לגרג.

אגב סן אנטוניו לא פתחה את העונה משהו (רק מעיד שגם למאמנים הכי טובים ומנוסים בNBA יכולות להיות פתיחות עונה לא להיט).

צריך לשאול שאלה אחרת

לא מה היה קורה אם היה כסאח, אלא מה סדר העדיפויות של מועדון, להביא אליו מאמן שהוא משאבת תארים, או להביא סופרסטאר בקנה המידה של לברון. לפני שמגיעים בכלל לשאלה ההיפותטית מה היה קורה אם היה כסח ביניהם.
&nbsp
ברגע שמועדון מחליט שהמאמן הוא ארובה טובה יותר להצלחה מאשר שחקן ספציפי, גם המילה שלו תהיה בסופו של דבר קודמת למילה של הסופרסטאר. ככה שתאורתית קיים מצב שלמאמן יש מילה לפני סופרסטאר. אפילו בליגה הזו.
&nbsp
עוד שאלה שצריכה להשאל היא מדוע מאמנים באן בי איי לא נספרים ביחס לשחקנים. בכדורגל האירופאי לדוגמא, יש כוכבים בקנה מידה עצום ולמרות זאת התחושה היא שהמאמן הוא דמות סמכותית שמאוד מאוד נספרת. אני חושב שערך גבוה יותר למאמנים בליגה הזו היה הופך אותה לאיכותית יותר בסופו של דבר.
&nbsp

fatnoam

Active member
גם אם לברון יביא עוד 5 אליפויות הוא לא יהיה יותר גדול

מג'ורדן.
&nbsp
That ship has sailed.
&nbsp
לפרטי פרטים, לברון לעולם לא ייזכר כווינר כמו מייקל, כיכול לנצח כל משחק מתי שהוא רוצה כמו מייקל. הוא כבר לא ייתן שנה של DPOY, MVP, FMVP ואליפות כמו מייקל.
&nbsp
מצד שני, לברון בהחלט יכול להתמקם בנוחות כמספר 2 בכל הזמנים, אם יביא עוד כמה אליפויות ותארים אישיים.

botend

New member
מסכים איתך לגמרי - והערה קטנה

ג'ורדן לא נתן עונה של MVP, FMVP ו-DPOY.
השחקן היחיד שעשה את זה הוא האקים אולאג'ואן ב-93/94.
&nbsp
אבל אני מסכים איתך שלברון כבר לא יהיה ג'ורדן. ג'ורדן נודע כרוצח שלא כדאי לעמוד בדרכו (אם זכרוני לברכה אינו מטעני, רג'י מילר סיפר פעם שאחרי שלשות הוא היה יורד להגנה מהר בלי לחגוג יותר מדי כדי לא לעצבן את ג'ורדן) ללברון תמיד יהיה את פיינלס 2011 שהוא השתין במכנסיים, כנראה שיזכרו לו גם את ההפסד בפיינלס האחרון (אמנם עמד מול אחת מקבוצות הכדורסל הטובות ביותר שראיתי, אבל לא היה שם איזה פייט אגדי שיעמוד לצידו בדיון המתבקש בסוף הקריירה. הוא אמנם היה טוב ברמה האישית, ונתן את המספרים שלו, אבל לא אפי מספיק כדי שישכחו לו את זה שבשלוש ההפסדים הרצופים אחרי ניצחון קטן במשחק 2 הוא הובס...)

billc

New member
לדעתי ג'קסון לא היה מעל שחקנים, אבל הוא בנוי הכי טוב

להתמודד איתם, אין לו בעיה לתת את המושכות לקובי או לג'ורדן
לעומת זאת מאמן כמו פופ שלחוץ כמו טמפון, וצריך שליטה מלאה, היתה לו בעיה רצינית לאמן שחקנים כמו קובי/לברון/ג'ורדן
אפילו לאמן את ג'ינובילי עושה בעיות בקיבה, הוא מבין את החשיבות שלו הוא מבין את התרומה שלו, אבל זה כמו לשים על אוטו פיילוט ולקוות לטוב
אנשים חושבים שפופ שם את ג'ינו בספסל כי המטרה שלי שיהיה לו בוסט שעוברים לחמישיה השניה, לדעתי זה בגלל שפופ היה צריך יותר שליטה במשחק

בשידור אתמול אמרו, שבתחילת הקריירה פופ היה צורח על ג'ינובילי על איך שהוא שיחק, ואז ג'ינו הסביר לו שזה איך שהוא משחק, ואז פופ קיבל את זה בהסכמה
והבין את היתרונות של זה, אבל יש הבדל לשים את מנו מידי פעם, ולשלוט מתי אתה הולך לשחקן כזה, מאשר לשים אותו כל הזמן במגרש ולאבד שליטה מוחלטת

עד כמה שאני יודע

פופ נותן לפארקר להכתיב תרגילים כשהוא על המגרש.
כך שאני לא בטוח שמדובר בחולה שליטה מוחלטת.

billc

New member
שלא תבין לא נכון, פופ אוהב שחקנים יצירתיים ויוצרים

אפשר לומר שיש לו 4 כאלה לפעמים באותו הזמן על המגרש,
אם זה ג'ינו , אם זה דיאו שפעם היה רכז מחליף של ההוקס (איזה מהפך הוא עשה), אם זה פארקר, ואפילו דאנקן שחקן מאוד חכם
כל השאר הם רול פליירס ולא שזה רע להיות רול פליירס, קוואי אולי השחקן הכי טוב בקבוצה והוא מבחינתי מוגדר כרול פלייר,
אז לפופ אין שום בעיה עם שחקנים עם IQ גבוה, הוא מת עליהם, אבל הוא צריך שליטה, ועם כל הכבוד ליצרתיות של פארקר, עדיין הוא היצירה של פופ
הוא בנה אותו הוא לימד אותו ולכן קל לתת לו את המושכות מידי פעם, לעומת זאת ג'ינובילי הוא זן אחר, הוא היה סוס פרא מהגט גו, אין לפופ ולא היה לו
אף פעם שליטה מלאה עליו, ולכן שג'ינו על המגרש, זה קופסא שחורה, הוא יודע שהוא מצוין ורק מקווה שהטרוף יעבוד, ובדרך כלל זה עובד

OrEl74

Well-known member
מנהל
אתם שוכחים דבר אחד...

קובי כבר גרם פעם אחת לעזיבה של ג'קסון
&nbsp
וכן, אני יודע מה צפוי לי אחרי המשפט שכתבתי אבל זאת עובדה...
ב-2003 (נקרא לזה "התקופה הרעה של קובי" ג'קסון עזב את הלייקרס בעקבות דברים ממש לא נעימים שקובי אמר עליו ועל עוד כמה שחקנים בלייקרס כמו קארל מלון.
אמנם אח"כ ההדורים ביינהם יושרו וקובי אפילו היה זה ששיכנע אותו לחזור אבל אם אתם שואלים אם יש מאמן שהוא מעל לשחקן, לדעתי התשובה היא לא.
אם מייקל ג'ורדן בזמנו היה אומר להעיף את פיל ג'קסון, מה אתם חושבים שהיה קורה?
אם דאנקן בשיאו היה אומר להעיף את פופ, מה היה קורה?
&nbsp

Cade Foster

New member
אמיתי הקהל הזה של הקליפרס?

משחק מול האלופה המכהנת ואווירה של פרי-סיזן.
&nbsp
לילה טוב.

למעלה