משחקי יום שלישי בNBA

משחקי יום שלישי בNBA

אפשר לפתוח, לא? 6 משחקים, לא קשים במיוחד...תהנו. 1. בוסטון באינידיאנה - הסלטיקס מתארחים אצל הפייסרס אחרי הניצחון המשכנע נגד הספרס ביום ראשון. הפייסרס ניצחו 2 ברציפות אבל הם הפסידו 7 מה10 האחרונים שלהם ומחזיקים במאזן של 15-10 בבית. בוסטון תחסר שוב את גארנט ועוד לא ברור אם פרקינס ישחק אבל הם צריכים לנצח את הפייסרס. ניצחון לסלטיקס. 2. דטרויט באטלנטה - הפיסטונס הרותחים מגיעים לאטלנטה עם רצף של 8 ניצחונות רצופים. הקבוצה הביתית מחזיקה במאזן יפה של 10-15 בבית ולא יוותרו בקלות. בכל זאת זה משחק שהפיסטונס צריכים לנצח. ניצחון לדטרויט. 3. מינסוטה בניו ג'רזי. אומנם הכינוי של הנטס הוא אוויר אבל הם פוגשים קבוצה שניצחה 2 משחקים בחוץ העונה. בכל זאת, משחק קשה להימור, אני הולך עדיין עם הנטס הביתיים. 4. דנבר במיאמי. הנאגטס בתקופה טובה ופוגשים את הקבוצה הגרועה בליגה. בכל זאת, המאזן שלהם בחוץ בינוני ומטה (13-10). האם מיאמי יצליחו לשבור את רצף ההפסדים (7) ולהשיג סוף סוף ניצחון 10? לא חושב, ניצחון לדנבר. 5. סקרמנטו בממפיס. הקינגס בינונים אבל הם בתקופה לא רעה, הם פוגשים את ממפיס החלשה אבל יש להם מאזן חוץ (16-7) יותר גרוע ממאזן הבית של ממפיס (18-9). בכל זאת, הקינגס צריכים לקחת את המשחק הזה. 6. ההורנטס בשיקגו. הקבוצה המפתיעה פוגשת את המאכזבת. ההורנטס שלא מראים הבדל בין בית/חוץ לא צריכים להתקשות גם בחוץ מול הבולס החלשים. ניצחון להורנטס.

cache

New member
הימורי ההנהלה+ מושג חדש "כלום"...

פיסטונס- ניצחון תשיעי רצוף. בוסטון- פירס אוהב לשחק באינדיאנה (אתה חושב שאנחנו הוז'רס, שואל גארנט, אני חושב שכן, עונה פירס, מי נוהג באר ויי? שואל אלן, נדמה לי שואן גנדי, עונה פירס). אוויר- זה היופי בליגה, אפילו אוויר יכולה לנצח פעם ב... דנוור- באנקר קינגס- באנקר שתיים, ממפיס מהיום הופכת ל''כלום'' וכך יש לכנות אותה, הקינגס מנצחים את ''כלום'' הורנטס- באנקר שתיים, ניצחון קליל אצל הבולס המאכזבים. יום טוב ההנהלה

איך זה שלמילווקי ומיאמי אין עדיין כינוי?

אני הולך הלילה כמו כולם: דטרויט בוסטון נטס דנבר קינגס הורנטס

cache

New member
עד סוף השבוע יהיה גם להם

תודה על הערה ההנהלה

NOWITZKI12

New member
שלייייייי

1. דטרויט 2.בוסטון 3 . ניו אורלינס 4. דנבר 3. סקרמנטו 6. ניו ג`רזי

SSPB

New member
מסכים עם כל מה שאמרת!

בוסטון דטרויט נטס דנבר קינגס והורנטס

תבוא כל יום ../images/Emo13.gif

המממ לא ייתכן! לא ייתכן מצב בו ארבעה מהמרים על שישה משחקים ינחשו בדיוק אותו דבר וברור לי שאלה שיבואו אחריהם לא יהיו שונים לא לא לא בינתיים אני משעה את ההימור שלי (כי אחרת הוא יהיה זהה לשלכם) ואנסה לחפש הפתעות בנרות

טוב, הנה שלי

אטלנטה תפתיע את דטרויט ותעצור את רצף הנצחונות המשכנע שלה כל השאר כצפוי- בוסטון על אינדי ניו אורלינס על שיקגו דנוור על מיאמי ניו גרזי על מיני סקרמנטו על ממפיס

היה לי סיכוי אחת לשש

סטטיסטית היתה חייבת להיות הפתעה אבל היא לא היתה באה מכיוון אוויר היא באה מכיוון כלום לאחר בחינה מדוקדקת, ראיתי שיש רק קבוצה (עם דגש על קבוצה) ביתית אחת, אמנם מול דטרויט, אבל אטלנטה כבר ניצחה את הלייקרס לא מזמן. קשה לי להביא עצמי לרשום נצחון לאוויר או כלום אין דבר. מחר נקנה עוד אבוקדו

7liel7

New member
שלי

בוסטון דייייטרויט מינסוטה דנבר סקרמנטו ניו אורלינס

Puskas

New member
קבלו במהרה

בוסטון אטלנטה (יאללה ג'וש! תוכיח שאני לא משוגע שבחרתי אותך על חשבון KG בחמישיית החצי העונה!) ניו ג'רזי (חלאס! כמה אפשר להפסיד??) דנבר סקרמנטו שיקגו (אל תאכזבו!!)

עומר ו

New member
שלי

1. בוסטון - אינידיאנה: זאת שאלה בכלל? בוסטון לוקחים בMOON WALK 2. דטרויט - אטלנטה: באנקר, דטרויט לוקחת בהפרש דו ספרתי 3. מינסוטה - ניו ג'רזי: השאלה היא איזו קבוצה תשחק יותר גרוע, אני חושב שהזאבים ולכן ניצחון לניו ג'רזי 4. דנבר - מיאמי: אני נקרע. שתי הקבוצות האהובות עלי משחקות, אבל נראה לי שאני אהמר על דנבר (במקרה הזה לא יהיה אכפת לי אם אני צודק או טועה). 5. סקרמנטו - ממפיס: מאז שגאסול עזב אין לממפיס מה למכור, ניצחון לקינגס. 6. ההורנטס - שיקגו: לא בטוחו שהיינריך ישחק, אבל גם אם הוא משחק אני בכל מקרה הולך על ניו אורלינס.

למעלה