משחקי יום שלישי בNBA

Molchansky

New member
ההימורים שלי

בוסטון דטרויט ניו ג'רזי מיאמי סקרמנטו הורנטס

Oxycodone

New member
^% שלי

בוסטון , דטרויט זה לא הגיוני שהנטס ינצחו , אבל גם מיניסוטה אוויר , אז נטס. דנוור סקרמנטו קינגס שארלוט מנצחים את שיקגו

ThEgReEnKiNg

New member
יאללה

בוסטון-אינדיאנה-גם ללא קיי ג'י , נראה שביג בייבי מתחיל להפוך לשחק שחקן , הוא בתוספת רונדו אלן ופירס יפסיקו נגד הפייסרס הלא יציבים , סלטיקס. דטרויט-אטלנטה-משחק מסוכן מאוד , ניהיה פחדנים ונלך על הפייבורטים , פיסטונס. מינסוטה-נטס-אממ , נלך על הנטס , הם נראים סביר ביותר לאחרונה. והטימברוולבס הם הטימברוולבס..... דנבר-מיאמי-משחק מצויין , עכשיו שמיאמי אשכרה קבוצה יחד עם שון מריון (למרות שדחוף צריך שם איום מהפוסט , בלאונט הוא הגבוה הכי טוב שלהם , WHAT THE HELL?! ) , בכל זאת , נלך על הנגאטס שנמצאים בכושר מצויין , אולי הטוב ביותר מתחילת העונה , בנוסף אין אצלם פצועים (דבר נדיר בדנבר) , דנבר. סקרמנטו-ממפיס-אמממממ , סקרמנטו. הורנטס-שיקאגו-אני מאמין ששיקאגו יצאו מהמערבולת השלישית שהם נמצאים בה , אבל היום טייסון צ'אנדלר ירצה להוכיח , שהבולס יצאו מטומטמים מאוד שויתרו על אחד מ5 הסנטרים הטובים בליגה , הורנטס.

ThEgReEnKiNg

New member
6\5

קללת פיספוס שני המשחקים הסתיימה היום , ממפיס עקצו אותי , לא נורא.

OrEl74

Well-known member
מנהל
שלי..

אני אעשה את זה קצר כי הרגע חזרתי מהעבודה ואני קצת עייף... 1. בוסטון. 2. דטרויט. 3. מינסוטה (משחק תחתית דיי מעניין) 4. דנבר. 5. סקרמנטו. 6. הורנטס.

o f r o n

New member
זריז כי המשחקים מתחילים כל שניה

בוסטון דטרויט ניו ג'רזי דנבר סאקרמנטו ניו אורלינס

o f r o n

New member
5/6

היום ראינו את התגובה של ממפיס לכינוי החדש שההנהלה העניקה לה.

למעלה