משחקי יום ראשון - 7 במספר - ההימורים

מקווה שהימוריי יתקבלו...

לייקרס דאלאס דטרויט טורונטו קליבלנד פיניקס בוסטון

4/6

המשחק הראשון כבר התחיל, הורדתי אותו, אלא אם כן ההנהלה תעשה overrule גם עם 5/7 פיספסת את מלכות השבוע בשבריר אחוז

Molchansky

New member
לייקרס - מיאמי

סוף רבע ראשון 25-24 ללייקרס אודום 6 נק' 5 ריב' ברייאנט 5 נק' 2 אס' פאו 3 נק' 2 ריב'

Molchansky

New member
סוף המחצית הראשונה

לייקרס מובילים 51 - 47 בלייקרס- סשה ווצ'ייץ' - 13 נק' אודום - 7 נק' 9 ריב' 3 אס' בראיינט - 13 נק' 3 אס' 2 ריב' גאסול - 9 נק' 5 ריב' במיאמי- ווייד - 11 נק' 3 אס' בלאונט - 10 נק' 3 ריב' ווריט - 8 נק' 4 ריב' מריון - 8 נק' 7 ריב' 2 אס'

Molchansky

New member
סוף הרבע השלישי

לייקרס מובילים 82 - 73 בלייקרס- סשה ווצ'ייץ' - 13 נק' אודום - 11 נק' 12 ריב' 4 אס' בראיינט - 22 נק' 4 אס' 2 ריב' גאסול - 10 נק' 7 ריב' 2 אס' וולטון - 9 נק' במיאמי- ווייד - 11 נק' 7 אס' 4 ריב' בלאונט - 19 נק' 4 ריב' ווריט - 12 נק' 5 ריב' 2 אס' מריון - 15 נק' 12 ריב' 3 אס' וויליאמס - 10 נק'

Molchansky

New member
לייקרס מנצחים 104 - 94

בלייקרס- אודום - 15 נק' 18 ריב' 6 אס' בראיינט - 33 נק' 5 אס' 3 ריב' גאסול - 12 נק' 7 ריב' 2 אס' סשה ווצ'ייץ' - 13 נק' 4 ריב' וולטון - 9 נק' פישר - 7 נק' פארמר - 8 נק' 4 אס' רדמנוביץ' - 7 נק' טוריאף - 0 נק' 6 ריב' 2 אס' במיאמי- ווייד - 19 נק' 9 אס' 5 ריב' מריון - 15 נק' 14 ריב' 4 אס' בלאונט - 22 נק' 5 ריב' ווריט - 15 נק' 7 ריב' 3 אס' וויליאמס - 10 נק' 2 אס'

עומר ו

New member
הבעיה שלוויד היה כמעט טריפל דאבל

הוסיף גם 9 איב'. מישהו שם לב לסטטיסטיקה של אייברסון בניחון מול קליבלנד? 25 נקודות ב50% מהשדה ו83% מהקו, 13 אס', 2 חט' ושימו לב 0 איב' גם כרמלו עם 27 ו8 ריב' כשהוא קולע 11 מ19 ו100% מהקו...

Or Amit

New member
נחמד לראות את השורה הסטטיסטית של מאריון

15 נק', 14 ריב' 4 אס' 3 בחטיפות וחסימות. וייד אמנם עם 19 9, אבל עם 9 איבודים ו-33 נקודות על הראש מקובי (ב10-15 מהשדה) בלאונט עם 22 באחוזים טובים, אבל רק 5 ריבאונדים. בצד השני אודום עם 15 נקודות, 18 ריבאונד (כולל 5 התקפה) ו6 אסיסטים.

Molchansky

New member
זה לא מפתיע

ווייד מוביל את הליגה באיבודים וזה באמת יפה לראות שמריון השתלב כבר במשחק הראשון, נראה לאן זה יוביל את מיאמי, חבל שלא היה שידור של המשחק הזה. לגבי אודום, בתור אוהד לייקרס אני חייב להגיד שאני מתוסכל ממנו, הבנאדם עושה דברים מדהימים לפעמים אבל הוא כל כך לא יציב, וזה תמיד מעצבן לראות את המשחקים שהוא מחליט לעמוד על קו השלוש לעומת המשחקים שהוא חודר ועושה לייאפים יפים. לא שברייאנט לא גורם לתיסכול פה ושם, למרות שהוא השתפר בגישה עדיין רואים מדי פעם את האגו קופץ ואז ככה גם נראה המשחק על המגרש (בדרך כלל שזה קורה הקבוצה השניה מתחילה לרוץ) אבל סה"כ אני נהנה מהעונה הזאת, הלייקרס התחברו די יפה ומניעים יותר את הכדור, משחקים יפה סה"כ, גם אם הם לא יעברו את השלב הראשון של הפלייאוף אני עדיין מרוצה כי הם באמת עושים המון ונותנים את כל מה שיש להם, נלחמים השנה.

Oxycodone

New member
את המשחק של בוסטון איחרתי אבל השאר

1)מיאמי לייקרס - מיאמי 2)נטס-מאבס - דאלאס 3)דטרויט-שארלוט. הפיסטונס אקווה. 4)מינסוטה-טוורונטו - טורנטו צריכים להשתקם 5)קליבלנד-דנבר - כרמלו את אייברסון. 6)פיניקס-וושינגטון. - סאנס

4/7 + רגע מגדיר של המלך כפי שהימרתי ../images/Emo13.gif

בפיגור ענק, פסק זמן של קליבלנד, גיימס במחאה יושב על הספסל הרחק מהמאמן והשחקנים המתגודדים סביבו טעות טקטית, הייתי צריך להחליף לדנוור בערב עקב הפציעות. לקחים יופקו יונאס ביורקמן שרד ושלח את ישראל לבית ההישרדות של הטניס

למעלה