תמיד א נ י
New member
משחקי יום ראשון - 7 במספר - ההימורים
7 משחקים, המרכזי בסוף, שימו
הוא מתחיל מוקדם יחסית, ב 8 בערב טוב, לעבודה ביתיות מצד ימין. ניתוחים נרחבים אולי יגיעו מאוחר יותר מההנהלה או עבוד בהונג קונג 1) מיאמי - לייקרס עוד משחק מוקדם יחסית (יש שידור?), באנקר מספר 1, הלייקרס לוקחים בהליכה לאחור moonwalk של גאסול (=יהיה מגעיל) 2) ניו גרזי - דאלאס אוויר מול הטקסנית שאולי תשקע בלי הטרייד המבוקש של קיד. האם קיד ירצה להוכיח עצמו מול משאת נפשו? אולי. אבל דאלאס תבוא ותעשה את העבודה. כאן אני מסמן 2, נצחון למאבריקס 3) דטרויט - שראלוט בנקר מספר 2, מקווה שספסל דטרויט יקבל דקות משמעותיות, כולל הרמן וברזיץ נצחון לבוכנות 4) מינסוטה - טורונטו הוולבס כל-כך רצו לנצח את בוסטון. בעסה. טורונטו תבוא לשכנה לצפון מעבר לגבול ותנצח בגדול. רפטורס, גם כאן הסימון הוא 2 5) קליבלנד - דנוור משחק משולש, 1X2, אולי הארכה. לגושי הזהב כלים התקפיים רבים וגם שגעון בראש. האם יוכלו לסדר את הבורג ולצאת עם נצחון? האם ללכת נגד לברון אחרי הדיון שנערך כאן עליו? אני מהמר על עוד רגע מגדיר של המלך, יפלרטט עם טריפל דאבל וינצח. קליבלנד לוקחת במשחק מותח 6) פיניקס - וושינגטון בנקר מספר 3, השמשות עדיין בלי המפלצת יקחו את אנשי הבירה, למרות שהם לא כל כך בכושר בשבועות האחרונים פיניקס ולמשחק המרכזי, אך הראשון כרונולוגית 7) בוסטון - סן אנטוניו איזה משחק! האלופה מול הטוענת לכתר המחזיקה במאזן מושלם מול המערב. משולש שווה צלעות!!! השאלה אם KG משחק. בהנחה שלא, אני הולך על האלופה סן אנטוניו מנצחת יפה שומר על הזכות לשנות בהמשך היום, אם אחזור בזמן בהצלחה לדודי ולהראל במשחקי היחידים היום. יש לי הרגשה לא טובה שיהיה משחק חמישי מכריע, בין הזקן (יונאס) לחטיבת הראל. ישראל עולה, וכן הלאה...
7 משחקים, המרכזי בסוף, שימו