משחקי יום ראשון - 7 במספר - ההימורים

משחקי יום ראשון - 7 במספר - ההימורים

7 משחקים, המרכזי בסוף, שימו
הוא מתחיל מוקדם יחסית, ב 8 בערב טוב, לעבודה ביתיות מצד ימין. ניתוחים נרחבים אולי יגיעו מאוחר יותר מההנהלה או עבוד בהונג קונג 1) מיאמי - לייקרס עוד משחק מוקדם יחסית (יש שידור?), באנקר מספר 1, הלייקרס לוקחים בהליכה לאחור moonwalk של גאסול (=יהיה מגעיל) 2) ניו גרזי - דאלאס אוויר מול הטקסנית שאולי תשקע בלי הטרייד המבוקש של קיד. האם קיד ירצה להוכיח עצמו מול משאת נפשו? אולי. אבל דאלאס תבוא ותעשה את העבודה. כאן אני מסמן 2, נצחון למאבריקס 3) דטרויט - שראלוט בנקר מספר 2, מקווה שספסל דטרויט יקבל דקות משמעותיות, כולל הרמן וברזיץ נצחון לבוכנות 4) מינסוטה - טורונטו הוולבס כל-כך רצו לנצח את בוסטון. בעסה. טורונטו תבוא לשכנה לצפון מעבר לגבול ותנצח בגדול. רפטורס, גם כאן הסימון הוא 2 5) קליבלנד - דנוור משחק משולש, 1X2, אולי הארכה. לגושי הזהב כלים התקפיים רבים וגם שגעון בראש. האם יוכלו לסדר את הבורג ולצאת עם נצחון? האם ללכת נגד לברון אחרי הדיון שנערך כאן עליו? אני מהמר על עוד רגע מגדיר של המלך, יפלרטט עם טריפל דאבל וינצח. קליבלנד לוקחת במשחק מותח 6) פיניקס - וושינגטון בנקר מספר 3, השמשות עדיין בלי המפלצת יקחו את אנשי הבירה, למרות שהם לא כל כך בכושר בשבועות האחרונים פיניקס ולמשחק המרכזי, אך הראשון כרונולוגית 7) בוסטון - סן אנטוניו איזה משחק! האלופה מול הטוענת לכתר המחזיקה במאזן מושלם מול המערב. משולש שווה צלעות!!! השאלה אם KG משחק. בהנחה שלא, אני הולך על האלופה סן אנטוניו מנצחת יפה שומר על הזכות לשנות בהמשך היום, אם אחזור בזמן בהצלחה לדודי ולהראל במשחקי היחידים היום. יש לי הרגשה לא טובה שיהיה משחק חמישי מכריע, בין הזקן (יונאס) לחטיבת הראל. ישראל עולה, וכן הלאה...

Puskas

New member
משחקי ראשון בלילה-הימורים:

7 משחקים כולל אחד ענק!! 1.מיאמי-לייקרס: מאזן הבית של מיאמי כולל 5 ניצחונות מול 19 הפסדים ומאזן החוץ של הלייקרס עומד על 15 נצחונות מול 10 הפסדים אז הכל הולך לכיוון הלייקרס,הלייקרס פשוט קבוצה הרבה יותר טובה ולמרות שעוד אין חיבור מושלם עם גאסול זה עדיין עדיף על 4 נגרים חסרי יכולת ודווין ווייד..הלייקרס לוקחים. דיווח פציעות למשחק זה: מיאמי תחסר את יודוניס האסלם כאשר אלכסנדר ג'ונסון בספק גם הוא. אצל הלייקרס אנדרו ביינום צפוי להעדר שוב. 2. דטרויט-שארלוט: הסיכויים לא ניראים מעודדים לגביי שארלוט..הבובקטס ניצחו רק 4 פעמים ב-21 משחקי חוץ בעוד שמולם נעמדת דטרויט עם מאזן בית מפחיד של 19 ניצחונות ב-23 משחקים. גם הלילה לדעתי דטרויט תעשה את העבודה למרות העומס של הקל של הסופ"ש והפיסטונס ישמרו על הבית. דיווח פציעות למשחק זה: שארלוט נמצאת עם 4 פצועים שבספק למשחק. ג'ף מקיניס ומאט קארול לא שיחקו בשישי והם עדיין בספק בעוד שג'ראלד וואלאס שיחק פצוע משחק אחרון והמצב שלו לא יציב כרגע ודרק אנדרסון היה בסדל משחק אחרון אבל גם הוא סוחב פציעה.. מאוחר יותר אם יהיו עידכונים אני ידווח אז אולי עדיף לכם לחכות עם ההימור שלכם עוד איזה 4-5 שעות למרות שזה בכל זאת דטרויט בבית וגם בסגל מלא שארלוט לא בדיוק איום.. 3. ניו ג'רזי-דאלאס: ניו ג'רזי עם 10 נצחונות מול 15 הפסדים בבית כשדאלאס עם 12-12 בחוץ (לא מדהים..). הלילה יהיה משחק שעל המפה ניראה קל יחסית למאבס אבל לאור מאזן החוץ הייתי שוקל פעמיים את ההימור פה..זה יכול להיות ההפתעה של הערב..בכל זאת אני יהיה אופטימי ויהמר על דירק ולהקתו,דאלאס לוקחת. דיווח פציעות למשחק זה: אריק דמפיר בספק אצל דאלאס. 4. מינסוטה-טורונטו: מאזן הדמים של הזאבים בבית הוא 8 ניצחונות מול 16 הפסדים...הקנדים לעומתם מחזיקיםבמאזן חוץ סביר של 12-12. הבעיה עם הוולבס זה שהם גנבו כמה משחקים לאחרונה ולא מול קבוצות חלשות..הרפטורס לעומתם יציבים מאוד ואני רואה במשחק הזה כמוקש אמיתי..אל תמהרו להכריז עליו באנקר! אני הולך עם הראפטורס אבל לדעתי זה יהיה קשה ומר מאוד.. דיווח פציעות למשחק זה: אין משהו מיוחד. 5. קליבלנד-דנבר: הקבוצה אולי הכי אטרקטיבית בליגה מגיעה להופעה בממלכה של קינג ג'יימס..מה יהיה שם? צמוד זה בטוח..השאלה היא האם ג'יימס יהיה מסוגל לנצח לבד את הטריו המפחיד של התשובה-מלו-קמבי..במיוחד לאור העבודה שאפילו משהו סטייל ננה הילאריו או קניון מרטין אין לו בקבוצה..אני תמיד מהמר על קליבלנד כולל משחקי חוץ מול הגדולות אז גם הפעם אני הולך עם ג'יימס הכל יכול..למרות שזה משחק של סיכוי שווה לשני הצדדים. דיווח פציעות למשחק זה: גיבסון וגודן לא שיחקו ביום שישי מול אטלנטה והם בספק גם להיום..זה מחליש ת'סיכוי של ג'יימס..אבל רק בערב נדע אם הם אכן בחוץ או שהם ישחקו בכל זאת. 6. פיניקס-וושינגטון: אוקיי זה הבאנקר של הלילה..במשחק הראשון של הסאנס בלי מריון אמרתי שהם ישלמו ת'מחיר ויפסידו ואכן ההורנטס עקצו אותם..במשחק השני בלי המטריקס אמרתי שהם הפעם ינצחו אבל בקושי רב (זה היה מול יריבה בינונית אבל לא זוכר מי) וכן הם ניצחו ב-4 הפרש..הפעם אני אומר שיש גבול וגם בלי המטריקס הם יטיילו מול המכשפים חסרי עמוד השדרה..18 ניצחונות מול 6 הפסדים יש לסאנס בבית לעומת 9 ניצחונות ו-14 הפסדים של הוויזארדס בחוץ..אז הלילה זה באנקר ראשון והסאנס לוקחים. דיווח פציעות למשחק זה: שאקיל כנראה ישחק לראשונה במדי הסאנס השבוע או מול הסטייט או מול המאבס אבל בינתיים הלילה הוא בחוץ. בוושינגטון יקחו היום החלטה אם לשחק עם דניאלס שנעדר מהמשחק האחרון,באותה סיטואציה נמצא קרון באטלר שגם הוא החמיץ את המשחק האחרון וגם היום הוא בספק..שניהם מוגדרים כ: "game-time decision" אז צריך לחכות ולשמוע מה הולך איתם. והמשחק המרכזי של הערב! ועוד איזה משחק!! 7. בוסטון-סן אנטוניו: וואו איזה משחק ענק לפתיחת שבוע! הספרס העונה לא מדהימים בחוץ ויש להם מאזן של 12 ניצחונות מול 11 הפסדים..לעומתם הסלטיקס עם מאזן בית מדהים של 21-4!! אבל אל תקחו החלטה רק על פי זה..כי הניסיון והגיבוש של הספרס תמיד מפתיע בסוף..יהיה חם ביותר אבל אני מהמר שהספרס יעשו ניצחון חוץ יוקרתי! דיווח פציעות למשחק זה: קווין גארנט יעדר מהמשחק וזה מינוס ענק לבוסטון! וזה מאזן את הכוחות עוד יותר. קנדריק פרקינס נטש את המשחק מול מינסוטה ולא חזר..הוא בספק להלילה. עכשיו תתארו לכם את דאנקן מול 0 גבוהים..גם הPF וגם הC הפותחים בחוץ...(הC בספק כאמור). לעומתם פול פירס הבריא לחלוטין משפעת וישחק כמובן. בהצלחה לכולם הלילה!

7liel7

New member
אני

לייקרס דטרויט דאלאס טורונטו דנבר פיניקס סן אנטוניו

doriso

New member
--->

לייקרס פיסטונס מאבריקס וולבס נאגטס סאנס ספרס

פתחו כבר אחד למטה בבוקר, אבל שיהיה

לייקרס >>> מיאמי (קליל) דטרויט >>> שארלוט (קליל) דאלאס > ניו ג'רזי (לא קשה) טורונטו > מינסוטה (מסכים, אבל עדיין יהיה טורונטו במאבק צמוד) דנבר ישתקו את לברון וינצחו את קליבלנד פיניקס >> וושינגטון (קל) גארנט וגם פרקינס כנראה יחסרו מול דאנקן וחבריו - זה לא נראה טוב. אני אפילו חושב שהספרס פייבוריטים. ובכל זאת, נלך עם הסלטיקס סתם בגלל ההרגשה שהם יתעלו על עצמם.

cache

New member
הימורי ההנהלה

לייקרס פיסטונס מאבריקס זאבים נאגטס סאנס ספרס

cache

New member
4/7

אוויר מנצחת, סליחה מביסה את דאלאס ועולה למקום השמיני במערב! הייתכן שנראה את אוויר בפלייאוף?

ThEgReEnKiNg

New member
זריז

מאמי-לייקרס-פאו וקובי נראה נהדר אתמול , לא חושב שיש סיבה שזה לא ימשך מול ההיט האומללים (מריון ישחק?) , בכל מקרה הלייקרס ימשיכו לנצח ולבסס עצמם בראשון המערב. ניו ג'רזי-דאלאס-על אף שדאלאס לא הקבוצה שהיא בשנתיים האחרונות , אלה הנטס ששני הכוכבים הכי גדולים שלה עם בעיות , אחד ממורמר כבר 3 שנים , ואחד עצלן שלא מגיע לשיא היכולת שלו אם כסף לא מעורב בעניין , דאלאס. דטרויט-שארלוט-לא חושב שיהיה לדטרויט כל כך קל , שארלוט יודעת לעשות בעיות , ויש שם קבוצה מוכשרת מאוד עם ג'יי ריץ' וג'ראלד וואלאס חבל מאוד שפלטון מוריסון ואוקפור כל כך מאכזבים , בכל מקרה דטרויט בכל זאת. מינסוטה-טורונטו-|אזהרה| טורונטו לא יודעת לעצור ביגמנים ואל ג'פרסון תותח השנה |סוףאזהרה| בכל זאת נהמר על הקבוצה שלי , למרות שאני חושש שמינסוטה ינצחו בעוד משחק מפלצתי של אל ג'פרסון , בוש בטוח יבוא לעבודה השאלה מה יהיה עם ברניאני ופארקר ויותר מכל , טי ג'יי פורד שחוזר לאט לאט מהפציעה , טורונטו. קליבלנד-דנבר-יאמי , חבל שלא משדרים , בד"כ בשנים האחרונות ידו של ג'יימס הייתה על העליונה , אבל כרמלו בא אחי שיא קריירה , התשובה בכושר הכי טוב שלו ב3 שנים האחרונות , אני הולך על הנאגטס. פיניקס-וושינגטון-לא רק שפיניקס פשוט קבוצה טובה יותר , באטלר חצי כשיר חצי לא , ככה שאין סיבה ללכת על הויזארדס , סאנס. בוסטון-סאן אנטוניו-אין לי ספק שאם KG היה כשיר ב100% הייתי הולך על בוסטון בלי לחשוב על זה , לא רק שגארנט לא בטוח ישחק גם פרקינס פצוע מי ישמרו על דאנקן וחבריו פוו וסקליבריני?! , ספרס בגלל הפצועים של הסלטיקס.

הימוריי

1)מיאמ -לייקרס. וייד ומריון מתחרעים על הלייקרס. לא שזה עוזר. הלייקרס לוקחים. 2)נטס-מאבס. ניצחון לדאלאס. 3)דטרויט-שארלוט. הפיסטונס בסטייל. 4)מינסוטה-טוורונטו. נלך עם טורונטו. 5)קליבלנד-דנבר. משחק משחק! אבל הניצחון יילך לדנבר ואייברסון הפעם. 6)פיניקס-וושינגטון. באטלר ישחק או לא ישחק? מה זה משנה? הסאנס ינצחו בכל מקרה. 7)בוסטון-ספרס. חסרי הגארנט(ואולי גם ריי אלן) מול חסרי הפרקר. אני הולך על ניצחון לסן אנטוניו.

עומר ו

New member
שלי

1) מיאמי - לייקרס: למרות שהלייקרס הרבה יותר טובים, אני נשאר נאמן לקבוצה שלי - מיאמי מנצחת. 2) ניו גרזי - דאלאס: זאת שאלה בכלל? דאלאס ברוורס 3) דטרויט - שראלוט: באנקר, ניצחון לדטרויט 4) מינסוטה - טורונטו: אני אלך על ניצחון לזאבים 5) קליבלנד - דנוור: איזה משחק, אני אלך על ניצחון לדנבר 6) פיניקס - וושינגטון: בטלר עדיין פצוע, פיניקס לוקחת 7) בוסטון - סן אנטוניו: זה היה אמור להיות משחק העונה, אבל גם פארקר פצוע וגם גארנט. בגלל הפציעות אני הולך על סאן אנטוניו

בשביל המשחק המרכזי, הכי חם והכי מותח...

כולם הימרו על הספרס
עד עכשיו תחרות שלשות ופירס לוקח. 13 נק', 5 מ5 מהשדה ו3 מ3 ל3 לפירס. אלן הוסיף ג'אמפר. 11 נק' 3 מ3 ל3 לג'ינובלי. 14-15 לבוסטון טיימאאוט עם 6 דקות לסוף הרבע.

43-41 בוסטון במחצית (וגם: קישור לצפייה)

הגנה טובה לקראת סוף המחצית, הספרס לא עשו נקודות ב8 ההתקפות האחרונות שלהם. בוסטון גם לא בערב קליעה נהדר אבל עושים מספיק (חוץ מהקו - רק 50%). פירס עם 6 מ8 מהשדה, 3 מ4 לשלוש ורק 3 מ6 מהקו. יש לו 18 נק', 3 ריבאונד, 2 גניבות ו2 TO. רונדו עם נק' אחת בלבד אבל נלחם על כל ריבאונד (גם עם שחקנים של הקבוצה שלו
) והשיג 6 ריבאונד ו5 אסיטסטים. פאו נכנס לבעיית עבירות ולכן לא שיחק הרבה. מה שאומר הרכבים כשסקלבריני הוא הגבוה...סקלבריני מזעזע כרגיל אם תהיתם. ריי אלן די פרוע מהשדה (4 מ11) אבל עם 9 נק', 4 ריבאונד ו2 אסיסטים. בצד השני, ג'ינובלי עם 13 נק' נרגע מהפתיחה (היה כתוב בABC בשידור 14 נק' אבל שיהיה). דאנקן עם 8-5-4.

עומר ו

New member
הסלטיקס מנצחים

הפסד ראשון לדאנקן אי פעם בבוסטון. שימו לב לנתון מעניין; רונדו מסיים את המשחק עם 12 אס' 11 ריב' ו....... 5 נקודות. מישהו אמר ג'ייסון קיד...?

98-90 לבוסטון בסיום

0-16 נגד המערב. אני היחיד פה מההימורים (חוץ מהאחרון שאני לא יודע אם ההימורים שלו נחשבים
) שיש לו עוד סיכוי ל100% אבל כמו שאני מכיר את עצמי אני אפספס את שאר 6 ההימורים
אכן הפסד ראשון לדאנקן בבוסטון הוא בכלל לא הפסיד לבוסטון עד שנה שעברה, דווקא עם הקבוצה הכי גרועה של בוסטון בהרבה זמן בסוף השנה ועוד בבית הוא הפסיד. רונדו היה בכל מקום, 11 ריבאונדים (ולקחו ממנו עוד כמה חבריו לקבוצה), הוביל את הקבוצה בהתקפה - 12 אסיסטים (שיא קריירה). לא פגע (1 מ6) אבל זה לא שינה כלום. הוא משחק נהדר לאחרונה. עוד אחד שאולי לא נראה ענק בסטטיסטיקה הוא ביג בייבי גלן דיוויס...הבן אדם עשה עבודת הגנה מעולה על דאנקן, לא נתן לו לזוז. הוא שיחק שיא בדקות ובתקווה נראה אותו פותח במקום סקלבריני שהוכיח לי היום עד כמה הוא לא שימושי. פירס כמובן היה מעולה עם 35 נק' ב11 מ18 מהשדה. אלן הוסיף 19 אבל לא ביום קליעה טובה במויחד. פוזי הוסיף 5-7-5 מהספסל. שכחתי לציין את האוס קודם שעשה עבודה מעולה במחצית הראשונה כשנכנס עם 10 נק', כמה שלשות וג'אמפרים חשובים כשפיגרנו אבל המחצית השנייה הייתה של רונדו. דאנקן למרות מאבקים קשים מסיים עם 22-14-6. ניצחון מעולה, על קבוצה מהטופ במערב בלי גארנט...

למעלה