סובב, פרק או ריסק- מזכיר את שון
O OrEl74 Well-known member מנהל 8/10/08 #22 ממש לא הוא כנראה מתח קצת את הרצועה (אני מקווה שזה הכל) במקרה של לוינגסון ותאום היתה לו ברך במקום שלאנשים נורמאליים אין. אחת הפציעות המחרידות שראיתי.
ממש לא הוא כנראה מתח קצת את הרצועה (אני מקווה שזה הכל) במקרה של לוינגסון ותאום היתה לו ברך במקום שלאנשים נורמאליים אין. אחת הפציעות המחרידות שראיתי.
O Or Amit New member 8/10/08 #24 ג'יימיסון כבר שחרר הודעה שהוא מרגיש הרבה יותר טוב ויכול לקפל את הברך יחסית בחופשיות. שוב - עדיין אין ממצאים סופיים, אבל ככה"נ זה פחות גרוע ממה שחשבו
ג'יימיסון כבר שחרר הודעה שהוא מרגיש הרבה יותר טוב ויכול לקפל את הברך יחסית בחופשיות. שוב - עדיין אין ממצאים סופיים, אבל ככה"נ זה פחות גרוע ממה שחשבו
O OrEl74 Well-known member מנהל 8/10/08 #25 סתם דרך אגב את זה גם אמרו לפני עונה וחצי על ארינס ואני לא צריך להזכיר לכם מה קרה מאז.
O Or Amit New member 8/10/08 #29 אם אתה חושב שג'יימסון זה רק וויסקי אני מציע לך לעשות חיפוש בגוגל (כמובן, אם אתה מעל 18) אתה תהיה מופתע לטובה
אם אתה חושב שג'יימסון זה רק וויסקי אני מציע לך לעשות חיפוש בגוגל (כמובן, אם אתה מעל 18) אתה תהיה מופתע לטובה
R rapgamer4ever New member 8/10/08 #30 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif גם מתחת 18, גם תועבה ועוד ביום כיפור. מה יהיה איתי?
O Or Amit New member 9/10/08 #31 מצבך קשה ../images/Emo190.gif../images/Emo190.gif אבל אם תשלח אלי את בראנד אתה תגאל
O Or Amit New member 9/10/08 #33 אנחנו מדברים על אלטון בראנד אבל כן, זה מה שהתכוונתי קודם (אגב, כתבתי מלחתכילה ג'יימיסון, הוא גם כנראה יוכל לפתוח את העונה, אבל זה כבר לא קשור)
אנחנו מדברים על אלטון בראנד אבל כן, זה מה שהתכוונתי קודם (אגב, כתבתי מלחתכילה ג'יימיסון, הוא גם כנראה יוכל לפתוח את העונה, אבל זה כבר לא קשור)