משחקי חמישי

rapgamer4ever

New member
משחקי חמישי

שארלוט- אוקלהומה: קמבה פתח מצוין את העונה, יפגוש את ווסטברוק והת'אנדרס שהואילו בטובם להופיע העונה ויחפשו ניצחון שלישי רצוף.

קליבלנד- דנבר: הנאגטס השיגו ניצחון על הבאזר מול שיקאגו, יקוו שמול הקאבס ילך להם יותר בקלות.

פילדלפיה- קליפרס: הקליפרס כרגע בריאים ולא פראיירים בכלל, הסיקסרס ניצחו בינתיים רק קבוצות חלשות אז יכול להיות מעניין.

אטלנטה- סקראמנטו.

בוסטון- מילווקי: המשחק המרכזי. יאניס חוזר ומילווקי נותרה היחידה בליגה עם מאזן נקי מהפסדים. הסלטיקס יחפשו להצהיר כוונות מול יריבה בצמרת המזרח.

פורטלנד- פליקנס: קרב ישיר בין שתיים מהקבוצות שיאבקו על מקום בפלייאוף בהמשך הדרך, והזדמנות של הבלייזרס לנקום על הסוויפ מעונה שעברה.
 

billc

New member
מחצית צמודה בבוסטון, מצד אחד הייוורד מחצית מעולה, קיירי טוב

וגם הורפורד . מצד שני מילווקי לא משחררים, 55-53 לבוסטון

הייוורד 13 במחצית, הורפורד 3 שלשות

ויאניס14 נק

שימו לב מאז שכולם התחילו לדבר על טאטום הוא לא ממש מבריק 0 נק במחצית

כן יש לו 17 נק בממוצע, אבל רק40אחוז מהשדה, ורק 28 אחוז מהשלוש
זה מה שהוא למד בקיץ מקובי?

שימו לב לסאק מאזן 3-6 חיובי,
 

rapgamer4ever

New member
משחק נהדר בין בוסטון למילווקי

ג'יילן בראון בחוץ ולכן סטיבנס פתח עם אוג'ילה, שהיה השומר המועדף על יאניס בסדרת הפלייאוף ביניהם.
בוסטון הייתה טובה יותר בפתיחה וכפתה על הבאקס זריקות רעות. יאניס היה אנמי במיוחד ולולא פספוס הזדמנויות של הסלטיקס בהתקפה, הם היו מסיימים את הרבע ביתרון גבוה יותר מ-7.
מילווקי קבוצת רבע שני חזקה ואכן היא פתחה היטב כשיאניס שולט בצבע. ברוק לופז היה מיותר מאוד על המגרש, לא היה לו סיכוי לכסות את הפיק אנד פופ של הורפורד/ביינס שקלעו במשותף רק 5/16 משלוש אבל הזריקות פנויות לגמרי. גם מבחינה התקפית לופז היה נון פקטור, מילווקי הייתה הרבה יותר מסוכנת עם איליאסובה במקומו (מייקר לא קיבל צ'אנס).
דקות סולידיות של מרכוס מוריס, היוורד וקיירי הורידו את הסלטיקס ליתרון 3 במחצית.
&nbsp
ברבע השלישי קיירי השתלט על המשחק והריץ את בוסטון ליתרון שיא של 13. כל מטאטא ירה משלוש והם שברו שיא פרנצ'ייז לשלשות במשחק עוד בסוף הרבע השלישי. טייטום שלא היה קיים במחצית הראשונה, גם כן הצטרף לחגיגה.
הרבע האחרון נפתח בריצת 12-0 של מילווקי כאשר יאניס היה בלתי עציר בצבע והבאקס חזרו לפיגור 3. הרוקי שלהם דיוינצ'נזו אחלה של שחקן, הוא SG אתלטי שיודע להתמקם בהגנה וזורק שלשות כשהוא פנוי.
בוסטון חזרה ללחם והחמאה שלה- two-man game בין קיירי להורפורד שסיפק מסירות לשלשות והגדיל בחזרה את היתרון ל-10. בודנהולצר עבר לדעתי באיחור להרכב עם איליאסובה ויאניס כשני ביג מן, מילווקי הייתה יותר ניידת וסוויצ'ית בהגנה והסלטיקס נתקעו על 0 נקודות למשך יותר מ-3 דקות. הבאקס הגיעו למרחק נגיעה אבל פספסו הזדמנויות לעקוץ את המשחק, בסך הכל אני חושב שבוסטון הייתה מעט עדיפה וניצחה בצדק.
מילווקי לדעתי יכולה להיות מעודדת מהמשחק. היא נשארה בעניינים עד הסיום למרות שבוסטון קלעה 24 שלשות ב-43%. הבאקס לעומת זאת השמידו בצבע 62-22. ניתן להסיק להמשך שלופז לא מתאים למצ'אפ פוטנציאלי כזה בפלייאוף.
 

FrecCo

Active member
זה לא נכון שאין יותר בלתי מנוצחים בליגה העונה

קוואי עדיין בלתי מנוצח... ההשפעה שלו גבוהה מהמספרים שלו, טורונטו היא קונטנדרית אמיתית ואני לא יכול לחכות לראות אותו נבחן מול הטובים ביותר.
&nbsp
אגב אם העונה תמשיך להיראות ככה אני חושב שצריך לא להפריז בחשיבות של המספרים בהשוואה לעבר. כל המשחקים משוחקים בקצב יותר מהיר, עם יותר פוזשנים מתמיד , התקפות קצרות יותר, מעט הגנות והרבה זריקות ל-3. 40 נק' במשחק כזה הן לא שוות ערך ל-40 נק' במשחקים עם תוצאות דו ספרתיות (שהם נדירים עד כה העונה..).
 

OrEl74

Well-known member
מנהל
חושב שהם קונטנדרים?

ולא הבנתי את הכוונה במשפט "נבחן מול הטובים ביותר"
קוואי לא צריך להוכיח כלום מבחינת יכולות משחק, הבעיה היא באופי ולא ביכולות
 

FrecCo

Active member
לא צריך להגזים לגבי האופי שלו

עד לפני שנה החשבנו את קוואי לשחקן עם האופי הכי נוח בליגה. לא צריך לעבור לקיצוניות השניה מוזר ככל שיהיה המקרה שהיה בספרס. הוא עדיין שחקן שקט שבא לעבוד, הוא לא הפך פתאום לקאזינס.
הכוונה היא שאני מחכה לראות אותו השנה מול יאניס, לברון, יוסטון, וכמובן הווריורס. אני חושב שהוא האיום הכי גדול על הווריורס כרגע, לא לברון, לא יוסטון, לא בוסטון.
וכן, טורונטו נראים מעולה וחוץ מפציעות אין סיבה שהם יאטו בהמשך העונה, אם מתאמצים להאמין שהליגה תחרותית אז טורונטו היא בהחלט אחת הקונטנדריות האמיתיות.
&nbsp
 

rapgamer4ever

New member
טורונטו טובים אבל אני חושב שחסרים להם יוצרים בהתקפה

תחת אינטנסיביות של סדרות פלייאוף עמוקות לאורי לא מספיק טוב כדי להיות מספר 2 באלופה. ומי מספר 3? הם ממש אחלה ביכולת להניע כדור ולשחק נכון אבל הקבוצות הגדולות יחשפו את המוגבלות שלהם בהתקפה לפי דעתי.
&nbsp
הגנתית הם מצוינים ויעשו חיים קשים לכל אחת אבל אם אני גולדן סטייט דוקא לא הייתי מודאג מהראפטורס שיכולים להתמודד איתם על הנייר רק בצד אחד של המגרש. בוסטון לטעמי הסכנה הכי גדולה כי התקרה שלהם הגבוהה ביותר פרט לווריורס עצמם.
 

FrecCo

Active member
ניתוח מעולה של טורונטו בוואלה

ידידך זאק לואו גם אוהב את הסיכויים של טורונטו

https://sports.walla.co.il/item/3197679
 

billc

New member
הקריפטונייט של קוואי, זה פציעה לא משנה כמה קלה

אם הוא לא פצוע הוא לא מפחד מכלום , שום דבר לא מזיז לו, אין לו פחד
אם הוא נפצע לא משנה כמה היא חלשה זה ישתק אותו

לפני כמה משחקים, מישהו נגע לו בפנים , הוא ירד לחדר ההלבשה מיד
ואחרי דקות רבות (כנראה בדק שהכל שם) הוא חזר וכיכב
 
למעלה