משחקי חמישי

rapgamer4ever

New member
משחקי חמישי

אורלנדו- דטרויט: המג'יק הפסידו 9 רצוף ואוטוטו יורדים למקום ה-29 בליגה. אאוץ'.

בוסטון- יוסטון: המשחק המרכזי. כריס פול בספק למשחק, בלעדיו יהיה קשה לרוקטס לצאת מהגארדן עם ניצחון. מצד שני יוסטון הפסידה 3 רצוף אז אני בטוח שהיא תשאיר הכל על המגרש.

מילווקי- מינסוטה: תמיד קשה לנו נגד הבאקס, במיוחד כשאנחנו מגיעים בבק טו בק אחרי משחק שהלך להארכה. גם ג'ף טיג נפצע וצריך לחכות לתוצאות ה-MRI אבל הוא בטח לא ישחק הלילה. במילים אחרות אני מצפה ל-schedule loss.

ספרס- ניקס: בזינגה והחברים מתחילים לאבד גובה. אני לא רואה אותם ממשיכים להחזיק במאזן חצוי.

פורטלנד- פילדלפיה: לילארד בספק למשחק, אמביד בספק לכל משחק אבל מסתמן שישחק, מה שמציב את הסיקסרס בעמדה לא רעה לנצח את זה.

DRORIKO8

New member
איזה משחק ענק!!!!!!

זה היה נראה כמו טיול קליל של יוסטון, וכבר הגיע לסביבות ה-30 הפרש. אבל בוסטון חזרה משומקום ברבע השלישי. ועם כל החזרה שלה, זה נראה בדקות האחרונות אבוד מבחינתה, בטח אחרי אותה החטאה של סמארט מה-3. אבל אותו סמארט החזיר בענק עם שתי עבירות תוקף,די הזויות צריך לאמר, שהוא סחט מהארדן שלמעשה ניצחו לסלטיקס את המשחק(או הפסידו לרוקטס את המשחק, תלוי איך מסתכלים על זה). למעשה סל הניצחון של הורפורד היתה הפעם היחידה שהסלטיקס הובילו במשחק. וואו.

Cade Foster

New member
נראה שאסור לפספס אף משחק של הסלטיקס העונה

אני שמח שלא נשארתי לראות כי אם הייתי נשאר הייתי פורש במחצית ומתבאס עוד יותר.

rapgamer4ever

New member
גם מינסוטה איבדה יתרון 20

במשך 2 וחצי רבעים שיחקנו את הכדורסל הכי טוב שלנו העונה. למרות זאת היה ברור שהמשחק יכול להיפתח בכל רגע, אפילו שהגענו ל-20 הפרש הרגשתי שאנחנו מאבדים נקודות יקרות על החטאות מהעונשין.
מאותו שלב קרו מספר דברים: קיד סופסוף השכיל להביא עזרה על הפיק אנד פופ של טאונס, מה שהפך את ההתקפה שלנו למזעזעת מאותו שלב ואילך. קלענו 18 נקודות ב-16 דקות האחרונות של המשחק.
בנוסף השחקנים התעייפו, במיוחד ברבע הרביעי פשוט לא היה כוח לסגור קלעים.
ג'מאל היה נוראי ויש לאיבודים שלו הרבה מניות בחזרה של מילווקי למשחק.
&nbsp
מגיע למילווקי קרדיט על הצורה בה הרחיקו אותנו מהלוחות, השגנו מעט מאוד נקודות מריב' התקפה. בכל אופן אין תירוץ לטמטום שהלך ברבע הרביעי, אשכרה כל התקפה נראית אותו דבר: פיק אנד פופ של טאונס, מביאים עליו עזרה, הוא מחזיר את הכדור לבאטלר/ג'מאל שלוקחים זריקה קשה על השומר.
הנסון ומייקר רזים כמו מקלות ואפילו לא עלה בדעתו של ת'יבודו לשלוח את טאונס לפוסט. KAT זרק 12 פעמים מהשדה, 8 מהן מחוץ לקשת.
&nbsp
כמו שחשבתי מראש זה schedule loss, בסך הכל רואים מגמת שיפור. טיוס ג'ונס מקבל את הדקות של טיג שהוא החוליה הכי חלשה בהגנה. הבעיה היא שהספסל נהיה עוד יותר גרוע.

Anfield

New member
באסה גדולה שג'ורג' לא ישחק הלילה...מקווה שהרצף לא ייעצר

Anfield

New member
איך שופט לא רואה שמטר ממנו היווני דורך על הקו?!

הזוי, סל ניצחון לא חוקי באופן ברור.

Anfield

New member
קצת על המשחק

פתחנו רע בטירוף, פיגור 33-11. משם זה היה רדיפה כל המשחק.
ווסטברוק השווה בפעם הראשונה, 4 שניות לסיום עם שלשה ואז המהלך הלא חוקי של היווני ניצח להם את המשחק.
היה קשה בלי ג'ורג', אני חושב שאיתו היינו מנצחים אבל אין מה לעשות, מקווה שהוא יחזור נגד דאלאס.
בחמישייה פתח אברינס שלדעתי בכלל לא הופיע למחצית ה2. הוא סיים את המשחק עם מינוס 25 כשיוסטס פתח במחצית ה2 וסיים בפלוס 24. יוסטס היה טוב בהגנה ולכן הפער הזה. בסופו של דבר הדקות שהיו בלי ווסטברוק והפתיחה הרעה אכלו אותנו.
אין מקום לטעויות האלה כשהשחקן מספר 2 שלך חסר.
חבל.
&nbsp

fatnoam

Active member
ראיתי את המשחק

היה משחק טוב של מילווקי. שתי הקבוצות דומות - אוסף אתלטים אדיר. מה שבלט בכל מקבץ של דקות, זה הקבוצה שהשלשות נכנסות לה נכנסת למומנטום. שתי הקבוצות הגיעו להרבה זריקות נוחות, וגם לקחו הרבה זריקות קשות, אבל פשוט הקבוצה שהצליחה לקלוע יותר טוב נכנסה למומנטום. זה בלט ברבע הראשון לטובת מילווקי ובלט ברבעים השני והשלישי לטובת אוקלהומה.
&nbsp
ווסטברוק היה מעולה, ממש משחק טוב שלו. היה אגרסיבי. הוא גם ממש חיסל את בלדסו במאצ׳אפ הישיר. תרמו לזה הרבה העבירות שהדביקו לבלדסו (העבירה השניה והשלישית לא היו). מצד שני, לפחות פעמיים יאניס עושה צעדים, המשרוקית נדמה. בכלליות השיפוט היה גרוע לשני הצדדים, וההחלטה האחרונה היתה הכי רעה, לא לעשות review לסל של יאניס.
&nbsp
שתי הקבוצות שיחקו איום ונורא בדקות הקלאץ׳. בלדסו היה מחוץ למשחק ולא נכנס לקצב, אבל זה לא אומר שצריך להשאיר אותו פנוי כל כך הרבה בקלאץ׳. הוא ניצל את זה לשני אסיסטים וסל ממש חשוב, שעשה 5 הבדל איזה 40 שניות לסוף. אבל אז מילווקי לא שמרו ופשוט נתנו לראסל לשים דאנק קל בלי הגנה ובלי כלום.
&nbsp
בלדסו אחר כך החטיא פעמיים מהקו, ואז ראסל שם את השלשה המדהימה. ההגנה על ראסל היתה נוראית במהלך האחרון ובאופן כללי, למה לשים עליו מישהו גבוה כמו סנל? בשביל להפריע לקליעה? לא עדיף לשים מישהו זריז ונמוך שיידבק אליו - אפילו דלבדובה - שפשוט יפריע לא להרים את הכדור, גם במחיר פתיחת הנתיב כי סל של 2 לא עוזר לאוקייסי?
&nbsp
לא הספקתי להתאושש מהטמטום הזה, ואז מילווקי מוציאים חוץ ליאניס, בפינה, בפוסט אפ. לא מספיק רע שיוסטס - שחקן צעיר לא מנוסה - שומר עליו (איפה רוברסון? למה מחזיקים את הנגר הזה בקבוצה אם לא לרגעים האלה? איפה ג׳ראמי גראנט שיכול להתמודד עם האורך? איפה ראסל בעצמו שיכול לעשות פאולים קטנים עם ריספקט מהשופטים?), אלא גם אוקלהומה לא מביאים דאבל אפ! טראפ בפינה זה קלאסי! תנו למישהו אחר לנצח אתכם. כל מילווקי לא פגעו בכלום כל החצי השני, אפילו לא מידלטון.
ואז יאניס עושה סל למרות דריכה ברורה על הקו (וגם ספק צעדים אגב), אין משרוקית ואין כלום.
&nbsp
סיום כזה מאכזב למשחק שהיה מותח וטוב.

Anfield

New member
רוברסון נפצע במהלך שבלדסו היה חופשי

הוא היה אמור לרוץ אליו ולא היה מסוגל.
כתוצאה מהפציעה הוא גם ישב מחוץ למהלך המכריע ויוסטס היה במקומו בפרקט.

fatnoam

Active member
וואללה פספסתי את זה

ככה זה שחצי משחק אני מתעסק עם התינוקת שלי :)

OrEl74

Well-known member
מנהל
אנתוני דיוויס עם נתון נדיר מאוד עבורו

4 דקות לסיום המשחק מול דאלאס ודיוויס בלי ריבאונד אחד ב 30 דקות משחק
ניו אורלינס שומטים יותר מידי משחקים שהם אמורים לנצח ווכה הם בטוח לא יהיו בפלייאוף.

OrEl74

Well-known member
מנהל
15 נק ו 5 ריב לדיוויס ברבע האחרון

לצערו זה לא כל כך עוזר להם והפליקנס מפסידים לדאלאס

המערב חלש מספיק כדי לתת להם סיכוי טוב לפלייאוף

לקליפרס וליוטה עוד יש סיכוי לעקוף אותם אבל אם הייתי צריך להמר, הפליקנס יהיו בפלייאוף.

OrEl74

Well-known member
מנהל
פתאום הבולס הפכו לחווית צפיה מהנה

כדורסל מאוד חיובי ויעיל, הנעת כדור יפה עם הרבה מסירות עד שמוצאים שחקן פנוי , הגנה לא רעה בכלל.
&nbsp
אם לא הפתיחת המזעזעת של 3:20, בהחלט יתכן שהם היו נלחמים על מקום בפלייאוף.

מיאמי היו שנה שעברה 30-11 שלילי וחזרו להיאבק על הפלייאוף,

אולי גם שיקאגו מסוגלת. היא כבר 10 מ-12 האחרונים למרות שכולם חוץ מיוטה במזרח. הזוי. מירוטיץ'. פורטיס. דאן. מארקנן. נראים טוב לאחרונה.

אולי, אבל דווקא כן הייתי מנסה לנצח משחקים

הקאפ נקי ואם יהיה שם בסיס יפה יהיה אפשר למשוך פרי אייג'נטס, זה שוק מבוקש סך הכל. כמובן שיהיה נחמד לעשות את זה גם עם בחירת דראפט גבוהה השנה אבל שווה לבדוק מה שווה הרוסטר.

rapgamer4ever

New member
בלייק גריפין חזר

ולשמחת הקליפרס הם עדיין בתמונת הפלייאוף, מרחק 2.5 משחקים מהמקום השמיני.
&nbsp
גולדן מסרה הלילה 32 אסיסטים אבל הגיעה ל-100 נקודות בלבד. זה צמד נתונים די נדיר בעיני, כמות כזאת גבוהה של אסיסטים ונמוכה של נקודות. שארלוט השיגה ניצחון מפתיע בזכות התעלות של דוויט: 29-13 ו-7 אסיסטים.
&nbsp
גם יוסטון הפסידה הלילה, 5 ברצף. כלומר הם הפסידו ב-5 המשחקים האחרונים יותר מאשר ב-29 שקדמו להם. כריס פול חזר אז לפחות יש חדשות טובות מבחינתם.

למעלה