משחקי חוץ

Cade Foster

New member
משחקי חוץ

מאז שהתחלתי את המשחק מחדש עם פ.צ. קופנהגן, יש אצלי בעיה קשה עם משחקי חוץ. פשוט לא מצליח למצוא הוראות נכונות לשחקנים. וכשאני משחק במגרש הביתי שלי אני מביס על ימין ועל שמאל. אז השאלה היא: איזה הוראות לתת לשחקנים במשחקי חוץ? נתונים שלי מפתיחת עונת 2008/9: 5 משחקי ליגה, 3 ניצחונות בבית, 2 הפסדים בחוץ...

sok777

New member
זה תלוי בך.. זה יכול להיות הכל.

אתה תמיד יכול לנזוף בהם אם לא מצליחים.

Mano8

New member
תעלה את ההרכב+הטקטיקה, ואת ההוראות בבית ובחוץ

Mano8

New member
תעלה את ההרכב+הטקטיקה, ואת ההוראות בבית ובחוץ

Cade Foster

New member
הייתי מצלם מסך

אבל תפוז לא נותנים לי להעלות את הקובץ... בכל מקרה הטקטיקה היא כמעט תמיד 4-4-2 קלאסי עם ווינגרם שעושים תנועה קדימה (4-4-2 normal). סגל השחקנים שלי הוא בלי ספק הכי טוב בדנמרק. הוראות: בית: משחק התקפי, יצירתיות באמצע, קצב+מסירות מהיר וארוך (לא הכי), סגירה באמצע, קו הגנתי לוחץ. חוץ: הגנתי, יצירתיות באמצע, קצב+מסירות מהיר וארוך, סגירה באמצע, קו הגנתי עמוק.

Mano8

New member
(תבחר נושא)

אם אתה הכי טוב בדנמרק אז למה אתה הגנתי כל-כך במשחקי חוץ? למה מסירות ארוכות? אני לא ושב שאינטר לדוגמא משחק הגנתי כל-כך במשחקי חוץ. מול קבוצות גדולות וטובות כדאי באמת לשחק אולי קצת יותר מתון אבל עדיין להכתיב את הקצב אם אתה יכול, במיוחד מול סתם קבוצות....

DrBall20

New member
רק לי זה נראה כל כך פשוט?

אם בבית אתה משחק התקפי ולחץ, ומנצח.. ובחוץ אתה משחק הגנתי ולא לוחץ, ומפסיד.. אז ניסית לשחק בחוץ באותה שיטה שאתה משחק בבית?! תנסה, מה יש לך להפסיד? (חוץ מהמשחק כמובן חח) אם יש לך את החומר שחקנים הכי טוב לא צריכה להיות לך בעיה לשחק באותה צורה בבית ובחוץ.

Mano8

New member
מסכים איתך לגמרי

אם אני עם קבוצה טובה אני תמיד משחק באותה שיטה (התקפית) גם בבית וגם בחוץ.... למה להתגונן מול קבוצות שנחותות ממני בכמה רמות?

DrBall20

New member
מה זאת אומרת?

זה עובד? הצלחת לנצח עם מערך התקפי, ועוד 4-5 אפס?? כי אם כן, ואתה מפסיד איתו גם מדי פעם.. אז תעשה שינויים קלים במערך, בהתאם לקבוצות שאתה משחק נגדם. (אני לא מכיר כל כך קבוצות בליגה נורבגית
)

למעלה