משחקי חג המולד

חג כדורסל שמח לכולם! |רוק|

מיאמי - ניו אורלינס. יודוניס האסלם ינסה לנצח בפעם ה-10 בחג המולד וכך להשתוות במקום הראשון לדוויין 'פלאש' ווייד בטבלת המנצחים של משחקי חג המולד. מאמן מיאמי, ספולסטרה, מעולם לא הפסיד בחג המולד [0-7], ובזמן שאני כותב את זה, מיאמי מובילה בדו-ספרתי.

מילוואקי - גולדן סטייט.

בוסטון - ברוקלין. משחקו הראשון של קאיירי בבוסטון מאז העזיבה. לא יהיו אוהדים, אבל הימורים רצים על השאלה האם ה"פייק אוהדים" ישרקו בוז בהצגת השחקנים.

לייקרס - דאלאס. האלופה הפסידה בחג המולד שעבר לקליפרס, ובכך נמנע ממנה להגיע ל-24 ניצחונות בחג המולד. כחודש לאחר מכן, קובי בריאנט נהרג. האם השנה הלייקרס ינצחו ויגיעו ל-24 ? בנוסף, לברון צריך 35 נק', כדי לעבור את קובי בטבלת קלעי כל הזמנים של משחקי חג המולד. נשמע הרבה, האם הוא מסוגל?

דנבר - קליפרס. משחק הנקמה של הקליפרס על אובדן יתרון 1-3 בסדרה.

כל המשחקים בשידור ישיר בערוצים השונים של ערוץ ספורט.

איזה שיחוק של גולדן עם וויזמן, הולך להיות אחלה שחקן בליגה.
רק חבל שקארי נראה כאילו הוא רוצה שהעונה כבר תיגמר.
צריך לתת גם מילה טובה להולידיי - הבנאדם פשוט בולדוג בהגנה לא נותן לך לנשום.. מקווה שיזכה בDPOY מתישהו.
נראה שהוא בדיוק החתיכה שהייתה חסרה למילווקי בשני צידי המגרש.

נערך לאחרונה ב:

OrEl74

Well-known member
מנהל
קווין דורנט חתיכת פריק
שנה וחצי בלי משחק והוא משחק עכשיו כמו ילד בן 20.

ככל שהזמן יעבור, הנטס יהיו משוכה קשה מאוד לעבור במזרח.

קווין דורנט חתיכת פריק
שנה וחצי בלי משחק והוא משחק עכשיו כמו ילד בן 20.

ככל שהזמן יעבור, הנטס יהיו משוכה קשה מאוד לעבור במזרח.
משחק הכדורסל פשוט מאוד קל עבורו.
מעולם לא ראיתי שחקן כמוהו בתולדות הליגה שיכול לשים סל בכזאת קלות. פשוט לא מתאמץ.
הנטס מפחידים מאוד, כל עוד הם בריאים והברגים נשארים במקום הם מועמדים רציניים מאוד לאליפות.

FrecCo

Active member
כל מה שאני יכול להגיד זה שברוקלין טובים מאוד, מאוד
קיירי וקיידי זה לא שונה בהרבה מסטף וקיידי

אה, וגם שלהתפוצץ ברבע שלישי זה בכלל לא היה הקטע של הווריורס אלא של קיידי

לא יכול לחכות לסדרת גמר בינם לבין לייקרס, אמן אמן טפו טפו בלי פציעות.

נערך לאחרונה ב:

OrEl74

Well-known member
מנהל
כל מה שאני יכול להגיד זה שברוקלין טובים מאוד, מאוד
קיירי וקיידי זה לא שונה בהרבה מסטף וקיידי

אה, וגם שלהתפוצץ ברבע שלישי זה בכלל לא היה הקטע של הווריורס אלא של קיידי

לא יכול לחכות לסדרת גמר בינם לבין לייקרס, אמן אמן טפו טפו בלי פציעות.
קבוצה מפחידה
קלעו במחצית השניה 73 לעומת 42 של הסלטיקס.

גם הקליפרס נראים חדים בפתיחת העונה הזאת

Krit123

Well-known member
הקליפרס קלעו במחצית הראשונה את כל השלשות שהם החטיאו מולנו בבועה בבת אחת. מורי לעומת זאת נראה כמו מי שהשאיר שם את רוב התחמושת.
הם קראו את הכיסוי הגבוה שלנו בפיקאנדרול בעל פה ומצאו את הקלעי בפינה פעם אחר פעם, מי שזה לא יהיה הבן של זונה לא החטיא.

היו הממממוןן שריקות והליכות לקו, לא היינו יעילים מספיק (למרות שמדובר בסימן טוב שאנחנו בכלל מגיעים לשם).

ג'וקר היה טוב במחצית הראשונה אך נחלש בשניה, מורי בקושי הצליח להגיע לסל תחילה (הרגליים שלו עדיין כבדות עושה רושם), עד לרבע רביעי גדול שהתחיל קאמבק בשביל לא לבאס את הצופים עם עוד בלואאאוט, אבל לא באמת התקרבנו בשום שלב.. קוואי אכל מרפק מפחיד מאיבקה במאבק לריבאונד ודימם המון מהפה, לא חזר לשחק (קרה ברבע האחרון). PG היה חם לאורך המשחק ועזר לסגור עניין, קיבלו סלים חשובים מכמה כיוונים (איבקה ובאטום למשל) שעצרו את המומנטום והעצימו את התסכול.
הם קלעו 19-38 לשלוש, ניצחו בריבאונד ופשוט היו עדיפים.
את הקאמבק עשינו עם הרכב של 4 גארדים ויוקיץ', דוז'ייר ששמר טוב מגאריס ומונטה שהיה מעולה השלימו חמישייה לצד ברטון. mpj אמנם פתח עם 7 נקודות, אבל הוא פשוט מסרב להוריד כדור לרצפה. כשהוא מקבל כדור, הוא או זורק (בלי קשר לאם הוא פנוי או לא), או עושה ג'ב סטפ וזורק, או עושה ג'ב סטפ ומוסר.

עריכה - אמנם היו להם 18 איבודים אבל ידעו לחזור להגנה או לעצור בפאול לפני. עוד משהו, אני רואה שטורי קרייג מקבל רק גארבג' טיים במילווקי, קודם כל זו טעות כי הוא מנייה בטוחה בעונה הרגילה, דבר שני, הוא חתם שם על חוזה מינימום, בושה שלא השארנו אותו.

נערך לאחרונה ב:

Rapgamer

Well-known member
הקליפרס קלעו במחצית הראשונה את כל השלשות שהם החטיאו מולנו בבועה בבת אחת. מורי לעומת זאת נראה כמו מי שהשאיר שם את רוב התחמושת.
הם קראו את הכיסוי הגבוה שלנו בפיקאנדרול בעל פה ומצאו את הקלעי בפינה פעם אחר פעם, מי שזה לא יהיה הבן של זונה לא החטיא.

היו הממממוןן שריקות והליכות לקו, לא היינו יעילים מספיק (למרות שמדובר בסימן טוב שאנחנו בכלל מגיעים לשם).

ג'וקר היה טוב במחצית הראשונה אך נחלש בשניה, מורי בקושי הצליח להגיע לסל תחילה (הרגליים שלו עדיין כבדות עושה רושם), עד לרבע רביעי גדול שהתחיל קאמבק בשביל לא לבאס את הצופים עם עוד בלואאאוט, אבל לא באמת התקרבנו בשום שלב.. קוואי אכל מרפק מפחיד מאיבקה במאבק לריבאונד ודימם המון מהפה, לא חזר לשחק (קרה ברבע האחרון). PG היה חם לאורך המשחק ועזר לסגור עניין, קיבלו סלים חשובים מכמה כיוונים (איבקה ובאטום למשל) שעצרו את המומנטום והעצימו את התסכול.
הם קלעו 19-38 לשלוש, ניצחו בריבאונד ופשוט היו עדיפים.
את הקאמבק עשינו עם הרכב של 4 גארדים ויוקיץ', דוז'ייר ששמר טוב מגאריס ומונטה שהיה מעולה השלימו חמישייה לצד ברטון. mpj אמנם פתח עם 7 נקודות, אבל הוא פשוט מסרב להוריד כדור לרצפה. כשהוא מקבל כדור, הוא או זורק (בלי קשר לאם הוא פנוי או לא), או עושה ג'ב סטפ וזורק, או עושה ג'ב סטפ ומוסר.

עריכה - אמנם היו להם 18 איבודים אבל ידעו לחזור להגנה או לעצור בפאול לפני. עוד משהו, אני רואה שטורי קרייג מקבל רק גארבג' טיים במילווקי, קודם כל זו טעות כי הוא מנייה בטוחה בעונה הרגילה, דבר שני, הוא חתם שם על חוזה מינימום, בושה שלא השארנו אותו.
איבאקה מצ'אפ טוב בהרבה מול יוקיץ' מאשר זובאץ/הארל. גם מתמודד יותר טוב הגנתית וגם משחק הפיק אנד פופ שלו, עם היכולת הבסיסית להוריד כדור ולשחרר מסירה, עזרה לפרק את ההגנה שלכם.

Rapgamer

Well-known member
אני מתרשם מפתיחת העונה של ג'יילן בראון. נראה ששיפר את הכדרור שלו ואת היכולת להגיע לצבע. בכל עונה הוא מוסיף עם נדבכים למשחק שלו, מזכיר קצת את באטלר מבחינת מסלול הקריירה.

Little Sharky

Active member
אני עוד לא על רכבת ההייפ של ברוקלין.
וכנראה לא אהיה בעונה הרגילה כי ברור שהמבחן של הקבוצה הזו זה האמוציות בסדרה קשוחה.
לא חושב שקיירי יכול לשמש כסקנד של אף אחד בליגה גם אם היה משחק ליד מייקל בפריים, כי זה פשוט לא המיינד סט שלו לטוב או לרע.

Krit, צריך להלביש את מורי בחולצת פסים אדום לבן ולשאול WHERE IS MURRAY, הונסטלי חשבתי שיפתח את העונה בפיצוץ.
חלום שיוקיץ' יסיים עונה רגילה עם ממוצע טריפל דאבל.

OrEl74

Well-known member
מנהל
הפציעה של קוואי הלילה נראית ממש לא נעימה.
לא חושב שנתקלתי בפציעה עם כל כך הרבה דם.

הבחור קיבל 8 תפרים בפה ועדיין לא ברור כמה זמן יעדר.

הפציעה של קוואי הלילה נראית ממש לא נעימה.
לא חושב שנתקלתי בפציעה עם כל כך הרבה דם.

הבחור קיבל 8 תפרים בפה ועדיין לא ברור כמה זמן יעדר.
מאחר ומדובר בקוואי מניח שיחמיץ את כל משחקי הBACK TO BACK העונה :rolleyes:

Krit123

Well-known member
בקטנה על עוד מפגשים

*מגיע ללברון קרדיט על brand awareness. השתדל לקלוע על לוקה באחד על אחד כי הוא יודע שבעוד כמה שנים כל מה שישאר מהמשחק הזה הוא סרטון throwback של המפגש הראשון שלו מול לוקה בחג המולד, בו יראו אותו קולע עליו בעונה 18 בליגה.

*למרות שזה יכול להשתנות בקרוב, בינתיים דראגיץ' עדיין עדיף על הירו (שנעשה מעט אוברייטד). אם אני זוכר נכון מהרגע שהוא נכנס ההיט ברחו לפלינקס. אצל ניו אורלינס, אם לונזו לא פוגע קשה למצוא ריווח.
בינתיים ואן גנדי לא נתן לרוקי דקה, והסופמורס (אלכסנדר וולקר/הייז) קיבלו במצטבר 13 דקות. מסביר טוב מאוד לאן הוא מכוון.

*דאלאס צריכים להשתדל לצוות את טריי ברק/ברונסון לצד לוקה עד שקייפי יחזור. עד כמה שאפשר...

*לשחק עם יוקיץ' ומורי 37-38 דקות בהפסד זה להפסיד פעמיים. חייבים לסדר את הרוטציה.
מאלון תיאר את קמפאסו כאחד משחקני הפיק&רול הטובים בעולם, בינתיים הוא מקבל דקות ספורות בהן הוא עומד בפינה בלי לגעת בכדור.

*כמו שרקי, אני ימתין לגבי הנטס. אמנם אני פחות סקפטי ממה שהייתי, פשוט מוקדם מידי והולך חלק מידי. אני רוצה לראות אותם getting punched in the mouth ואז נלמד עליהם יותר. קיידי מרשים לאאלה בהגנה, על הזריקה אפשר להתאמן לבד, אבל בשביל הגנה אתה צריך reps. הוא נראה חד מתמיד בצד ההוא ולא עושה לעצמו הנחות בכלל.
עד שקמבה יחזור לסלטיקס יש הרכבים קצת מסורבלים עם מחסור יחסי בכוח אש.

*מידלטון, לפחות עד עכשיו נראה לי משוחרר יותר כשיש עליו פחות לחץ ליצור בווליום גבוה. גם וויגינס נראה לי משוחרר, משוחרר מהיכולת לחשוב.

למעלה