משחקי חברה ל6 ילדים

משחקי חברה ל6 ילדים

יש לכם רעיונות לשמחקי חברה ל6 ילדים מהכיתה של בני? בגלל שהוא משולב ולא מתבטא כמוהם, אני לא רוצה לעשות משחק כמו "נחש מי אתה?" (אני קושרת לילד מטפחת לעיניים, מראה לכולם תמונות והוא צריך לנחש מה בתמונה ע"פ שאלות שלו, הבן שלי לא יוכל לשאול, אני מכירה אותו). יש לי חבילה עוברת, חפש את המטמון, לעשות פנטומימה ואחרים ינחשו מה הילד עושה. עוד רעיונות שמתאימים לילד שלי (הוא בן 8 וחצי, כיתה ב, מתבטא יפה ומדבר לא רע, אבל לא כמו כולם).

mali s

New member
רעיונות-

שיפודי ממתקים. קני שיחפודים וממתקים המתאימים לנעיצה כלומר רכים. הניחי כל סוג בקעריות. כדי שבנך יחווה תקשורת ( לא חייבים מילולית) עזרי לו לחלק את הממתקים וגם לעזור לילדים לנעוץ אם הם מתקשים. אפשר בסוף להחליט לאכול או לעטוף בניר צלופן צבעוני כמתנה. בגלל מס' הילדים הרב אפשר גם להלחיט על תחנות. אפשר גם לפזר את התחנות הרחבי הבית. משחקי קופסא קלים, ציור משותף ועוד. אם בנך מתקשה הוא יכול להיות הסדרן , להוביל את הילדים לתחנות אולי להסביר אם עזרה שלך. לתת מחמאה לילד שסיים... בהצלחה ספרי איך היה.

משחקי חברה

כל המשחקים שאנחנו היינו ילדים, קמח עם סוכריה בפנים, נר שמכניסים לתוך בקבוק, משחק הכסאות, שיהיה בהצלחה

למעלה