משחקי וידאו של נארוטו

משחקי וידאו של נארוטו

שלום רציתי לדעת איזה משחקים שווים של נארוטו (אם יש) אפשר להשיג לפלייסטיישן 2 , ואם אפשר בארץ!!

Hikaru

New member
או..

בחנות המשחקים הצרובים הסמוכה. מה. אני בטוח שיש שם מקורי! O_O ~ניא~

drawer

New member
אמממ...יש לי קצת חדשות ^__^

בטח כולכם שמעתם כבר על זה שנארוטו קיבל רישיון ע"י וויז... אז ביחד עם העובדה שהסידרה הולכת להתפרסם ברחבי אמריקה (משם בטח זה יגלוש לעוד ארצות...)...אני לא בטוח אם מתכוונים להוציא משחקי נארוטו באנגלית או שיתרגמו את הקודמים...ככה או ככה זה מעולה ^__^ ואם זה יוצא בארה"ב זה יצא גם פה ^__^ אז בסופו של דבר גם קבוצות התרגום ממשיכות לתרגם גם אחרי שנארוטו קיבל רישיון וגם כל העסק אומר עוד הרבה מאוד מרצ'נדייז טובים של נארוטו ^___^

drawer

New member
אין תאריך מדוייק אבל...

פשוט תעקוב בנארוטו-פאן הם מעדכנים הכל שוטף... חברה שהביאה לצפון אמריקה כבר בעבר אנימות כמו אינויאשה, המטארו ועוד כל מיני קנתה את הרישיונות של נארוטו...שם החברה היא viz והיא פועלת תחת חברה אחרת שאני לא זוכר את השם שלה...אני לא יודע בדיוק מתי נארוטו הולך לשודר אבל ברגעים אלו ממש (לא ממש אבל בכל מקרה XD ) בוחרים מדובבים לסידרה ומתחילים לדובב ולצנזר את הסדרה בהתאם לתקנים כדי שהסידרה תשודר בארה"ב...בעקבות זה הולך להיות הרבה מאוד מרצ'נדייס...וזה כולל בתוכו משחקי נארוטו באנגלית שיגיעו גם לארץ... ^__^ אני לא בטוח אבל נראה לי שאו בסוף שנה הזאת או בתחילת שנה הבאה יתחילו השידורים... X__X תעקבו אחרי חדשות P:

A K I R A

New member
הלוואי בסוף השנה *_*

יכול להיות שבסוף יולי אני נוסעת לארה"ב אז... יו!! *____* בטח יהיו מלא שטויות של נרוטו! >0<

drawer

New member
ניקח את הרע יחד עם הטוב -__-

תשמע...זה הרבה פחות יפה מדובב אבל אנחנו ככה יכולים להבין את זה...

למעלה