משחקי ה 25.01

dark happy shadow

Member
מנהל
משחקי ה 25.01
חשבתי שישדרו משחקים טובים בחמש ובחמש פלוס, אבל משדרים את הקבוצות הפחות טובות.
מצד שני זה nba אז נניח וננסה להינות פשוט גם אם זאת לא אטלנטה.

dark happy shadow

Member
מנהל
יוטה מביסה את ברוקלין 108-73 בקלות יתר
אם הם היו קבוצה יותר טובה זה היה 50 הפרש...
&nbsp
דטרויד גמרו את העונה כנראה אחרי הפציעה האחרונה שיש להם בהסגל.

picki23

New member
נראלי שצריכים לשקול לקצר את העונה בכמות משחקים
ולפרוס אותם על אורך זמן

הפציעה של ג'נינגס, ונצל"ש באותה הזדמנות
ג'נינגס והפיסטונס מצפים לרע - קרע באכילס ["הפציעה של קובי"]. אבל נדע רק היום כשהשחקן יעבור בדיקת MRI בדטרויט.

* המעצב הגרפי הזה מפרסם בחשבון האינסטוש שלו שילובים של סמלי קבוצות NBA ודמויות ממשחקי וידאו. יש לו שם גם קבוצות הוקי, פוטבול, סמלי מכוניות ועוד. הפייבוריטים שלי: אורלנדו ופיניקס.

אני חושב שנעליים קצת יותר גבוהות היו מונעות פציעה כזאת
וכנראה שעוד הרבה פציעות אחרות בNBA ..

Executioner

New member
באותו נושא עם סטייה קלה, למי שיש הזדמנות לראות
בין הדקה 6 לדקה 8 של הרבע השני במשחק בין דטרויט למילוואקי היה דיון מעניין בקרב הפרשנים על כמות הפציעות העולה של שחקנים מהקולג'ים. את דעתי אני אחסוך מכם אבל זה היה מעניין לשמוע את דעתם של השחקנים.

dark happy shadow

Member
מנהל
אולי שווה להוריד את כמות המשחקים?
באירופה ניסו שנתיים ריבוי של משחקים וביטלו את זה, אחרי שכמות הפציעות והתשישות עלתה וב nba יש הרבה משחקים בשבוע ואולי שווה לקצר את הליגה ל 3-2 משחקים בשבוע בכלל, ככה כל משחק יהיה יותר חשוב לכל קבוצה.

Executioner

New member
הם דיברו על רוקיז בעיקר
והשורה התחתונה הייתה ששחקנים לא מוכנים פיזית כשהם מגיעים מהקולג'ים ותלו את הפציעות המרובות אצל שחקנים צעירים בזה שהם יוצאים אחרי שנה.
&nbsp
כמו שדאמפי כתב, השיקול הכלכלי מנצח. אני חושב שפתרון רלוונטי יותר יהיה דווקא להאריך את העונה (מבחינת ימים) ולאפשר מנוחות ארוכות יותר בין משחקים.

dark happy shadow

Member
מנהל
אתה רוצה להקל על המזרח עוד קצת מול המערב?

אם אינך רוצה בזה, המחשבה הזאת לא הגיונית בכלל. לא מספיק המזרח חלש ולכן חלק מהשחקנים בוחרים בו ולא במערב, אתה עוד רוצה לעזור להם לנוח רוב העונה ולהוסיף עוד משחקים ככה שהמערב יגיע תשוש לפלייטף סופית?!

Executioner

New member
לא כתבתי מילה על להוסיף משחקים
רק להאריך את העונה (ימים לא משחקים). אם רק יבטלו את הבק טו בק זה כבר יהיה משהו.

somone1411

New member
למרות הכסאח שהיה בניהם
וה-SOFT המפורסם, דווייט הווארד על קובי:
Dwight on Kobe's legacy:"5 championships." Dwight then pointed to wall at Windward gym that read "Hall of Fame." Dwight:"That's Kobe Bryant"
&nbsp
אגב הארדן נשאל מי השחקן הכי אהוב עליו בליגה והתשובה: "Kobe my favorite player."
&nbsp
ריספקט.

Puskas

New member
הקריירה נגמרה, עכשיו סיכומים :) מניח שככל שהפרישה הרשמית תתקרב אנחנו נשמע יותר ויותר ציטוטים שכאלו.

somone1411

New member
לא בהכרח
הווארד יכל להתעלם מהשאלה כי הוא התכסח עם קובי לא מזמן, אני בספק אם ישאלו עכשיו את דווייט לגבי גארנט והוא יחמיא לו ככה. לתשובה של הארדן אין ממש שייכות לסיכום הקריירה של קובי. פשוט דעה שלו (האמת כולם חשבו שזה יהיה דוראנט או ווסטברוק ואותי זה הפתיע).
&nbsp
אגב לגבי נושא שאקובי, הממבה דיבר על מה באמת קרה במבט לאחור ושיחרר ציטוטים מעניינים ששוב מוכיחים לי כמה תחרותיות יש בענק הזה
&nbsp
"The challenge had been thrown down upon me, of not being able to win without Shaq," Bryant said. "A public challenge never really bothered me too much, but he made a couple of comments as well. I think he called me Penny Hardaway Part 2 or something like that. So that's what [ticked] me off," Bryant said.
&nbsp
"Then it was like, 'Listen, you know the step back that I took to help us win championships. Let's not get [expletive] confused. I can dominate on my own. I decided to stay here and win championships and sacrifice MVPs and scoring titles and all that stuff.' So once that was said, it was like a line in the sand now."

למעלה