משחקי השבוע ב METV

Yo-man

New member
2 משחקים מעולים!!!!!

RoyBehar

New member
חבל שרוב המשחקים הטובים במקביל

במשבצת של 23:00 לא באמת הייתה יותר מידי בחירה, נראה לי שדאלס והג'איינטס היו הבחירה המתבקשת, לאור ההיצע. לגבי 20:00 - יש כמה משחקים שהייתי מעדיף לראות, מה שלא באמת משנה, כי בכל מקרה אני על דנבר-קנזס סיטי. חבל שסאן דייגו ודנבר משחקות במקביל (למרות המנת יתר שכבר יש לי מהדולטס בשבועות האחרונים), ג'קסונויל - יוסטון משחק שיותר מעניין אותי מאינדי-טנסי, אישית, גם מיאמי - ניו אינגלנד. אני מניח שאצפה בג'איינטס - דאלאס, עד שארדם ותלוי במצב ובכמה אחזיק מעמד במשחק הזה אחליט אם להתעורר גם למינסוטה-אריזונה. המאנדיי נייט מאוד מסקרן.

ofribecker

New member
לעומת זאת

ביום שבת ב 23:00 (מיד בתום שידור המשחק בין הסייברס לרבלס
) ב FOX שידור ישיר של #1 פלורידה מול #2 אלבמה על אליפות ה SEC ומקום מובטח בריקוד הגדול. מומלץ בחום!!!

Yo-man

New member
הללוייה!!! התפרסם השידור של פוקס

Philadelphia Eagles at Atlanta Falcons לא נראה לי שאינדי טנסי יהפוך לחד-צדדי מתישהו, אבל אם כן, יש לנו משהו אחר לראות

steeple

New member
יש!

קיוויתי שישדרו את המשחק הזה... משחק קריטי שכנראה יקבע מי מהקבוצות האלה יעלה לפלייאוף אם בכלל

Yo-man

New member
אטלנטה בלי מאט ראיין

מצד אחד זה משחק בייתי שלהם ופילדלפיה עם פציעות מפה עד הודעה חדשה, כולל ווסטברוק שלא ישחק כבר שבוע שלישי... מצד שני - בלי מאט ראין הם לא אותה קבוצה. ובנוסף יהיה מעניין לראות את מיקל ויק חוזר לאטלנטה. אני מקווה בשבילו שיתנו לו יותר מ-2 סנאפים במשחק.

steeple

New member
יש פציעות משני הצדדים

למרות שבלי מאט ריין וטרנר (שלא נראה לי שיכניסו אותו) הסיכויים של אטלנטה ליצור מאבק טוב פוחתים, אבל צריך לזכור כמו שכבר אמרת שגם לפילי יש הרבה פציעות, כולל את דשון ג'קסון שאני בספק אם יקבל אישור לשחק (וזה משנה מאוד, בעיקר כי לאטלנטה יש טעויות נוראיות בהגנת מסירה וג'קסון היה יכול לקבל 6 מסירות לTD נגדם)... לאטלנטה יש מחליפים לא רעים בשני העמדות, ונכון שלא אותו דבר אבל עדיין אני חושב שיש סיכוי לא רע למשחק מעניין, במיוחד כשזה משחק בית (גם כמו שכבר אמרת).... ובקשר לויק, לא נראה לי שהוא יקבל יותר מדי פעילות על המגרש במשחק כזה... גם חשוב מדי לפלייאוף וגם הוא יכול אולי להחנק באמצע...

Yo-man

New member
מסקרן אותי לראות אם יהיה מתח כשויק יעלה לשחק

האם הקהל יקבל אותו במחיאות כפיים ובכבוד על השנים שנתן לקבוצה או בקריאות בוז לקלון שהביא להם ולעצם העובדה שהוא לא שם. משחק מאוד קשה לניחוש...

ranatz

New member
ברור שבקריאות בוז וקללות

יש למישהו ספק? לא אתפלא עם אנדי ריד לא ישתף אותו בכלל. ממילא ויק לא תורם כלום לאיגלס

steeple

New member
האמת שלא בטוח

יש סיכוי לא רע שיהיו מחיאות כפיים באותה מידה, בגלל שיש קבוצה גדולה של אוהדים שעדיין זוכרים לו את ה"הצלחה" שלו ואוהדים אותו

Yo-man

New member
אני גם חושב כך

מה גם שלא "זרקו" אותו מהקבוצה, אלא נאלצו להפרד ממנו...

RoyBehar

New member
יש לי הרגשה ששבוע הבא ישדרו

גם כי הם משדרים את אינדי די הרבה בזמן האחרון, גם כי סי בי אס דיברו היום מלא על המשחק הזה כעל המשחק המרכזי שלהם בשבוע הבא וגם כי זה באמת יכול להיות משחק טוב. לא שאני כל כך בטוח שאני אשמח לראות את מאנינג עושה את מה שהוא עושה כל שבוע נגדנו, אבל בכל זאת.

למעלה