אם כבר preseason, מתי הוא מתחיל ב IFL? כלומר אני משער שבאזור סוף ספטמבר/תחילת אוקטובר, אבל יש תאריך מדויק? והאם יש קבוצות שהחליפו מגרש, נניח הסייברס עברו כבר למגרש החדש, ויותר חשוב הפיונירס נשארו באותו מגרש?
פייר, באמת התרגשתי כשהוא דיבר על סבתא שלו ועל הבית עם הגג הדולף. תמיד היה לו פה גדול, הפעם הוא פשוט השתמש בו בצורה מדהימה. שחקן ענק, עם לב ענק. אני מתגעגע אליו
שבעקבות הנאומים של דיאון סנדרס ושל שאנון שארפ נזכר בקטע של מונטי פייטון? במיוחד כששארפ סיפר על המקרר של סבתא שלא נסגר בלי כיסא, ואומר "וזה עוד כלום! היה לה מייבש ש..." אבל צחוק בצד, היה מרגש.
ראיתי פרומו בערוץ למשחק שהם ישדרו ביום שישי - טמפה ביי נגד קנזס סיטי. בשבוע הבא, בלילה שבין חמישי לשישי - פילדלפיה ופיטסבורג (דווקא שווה) ובין שישי לשבת - אטלנטה ג'קסונביל. בשבועות 3-4 אין להם פרסומים ויכול להיות שגם לא שידורים. אבל הספירה הרשמית לאחור התחילה!!! עוד 32 ימים למשחק הראשון: גרין ביי - ניו-אורלינס. איזה כיף שהמתח הרע מאחורינו והמתח הטוב לפנינו!
כל זמן שהיה איום שביתה הבאנר ישב שם כאבן... אני חושב שכתבתי ל"תפוז" שישימו שעון ספירה לאחור אבל אמרו לי שיש עוד הרבה זמן ובינתים אפשר למכור את השטח לפרסומות. מאז לא עשו לא את זה ולא את זה. אז עזבתי.