משחקי הפרה סיזון

רועי47225

New member
משחקי הפרה סיזון

מישהו יודע איפה משדרים את המשחקים שיהיו השבוע?

DS9

New member
זה מה שמצאתי עד עכשיו

לפי NFL ב11/8 ESPN - SEA @ SD ב12/8 FOX - TB @ KC ב15/8 ESPN NYJ @ HOU METV עדין לא פרסמו מה הם משדרים.

DS9

New member
ושכחתי לשאול

אם כבר preseason, מתי הוא מתחיל ב IFL? כלומר אני משער שבאזור סוף ספטמבר/תחילת אוקטובר, אבל יש תאריך מדויק? והאם יש קבוצות שהחליפו מגרש, נניח הסייברס עברו כבר למגרש החדש, ויותר חשוב הפיונירס נשארו באותו מגרש?

rangrok

New member
למיטב ידיעתי הפיונירס בכפר הירוק

אבל יש מצב שהם רק מתאמנים שם ועדיין משחקים באוניברסיטה,זה שווה בדיקה

10nircohen

New member
השורה הכי טובה שלו :

"I'm the only pro-football player that in the Hall Of Fame and the second best player in my own family" כמחווה לסטרלינג - פשוט חזק!

RoyBehar

New member
רק את הנאום של שארפ ראיתי בשידור חי, מרגש

פייר, באמת התרגשתי כשהוא דיבר על סבתא שלו ועל הבית עם הגג הדולף. תמיד היה לו פה גדול, הפעם הוא פשוט השתמש בו בצורה מדהימה. שחקן ענק, עם לב ענק. אני מתגעגע אליו :(

DAnalyst

New member
בקשר לנאומים, אני היחיד?

שבעקבות הנאומים של דיאון סנדרס ושל שאנון שארפ נזכר בקטע של מונטי פייטון? במיוחד כששארפ סיפר על המקרר של סבתא שלא נסגר בלי כיסא, ואומר "וזה עוד כלום! היה לה מייבש ש..." אבל צחוק בצד, היה מרגש.

Yo-man

New member
שידורים של פוקס לפרה-סיזן

ראיתי פרומו בערוץ למשחק שהם ישדרו ביום שישי - טמפה ביי נגד קנזס סיטי. בשבוע הבא, בלילה שבין חמישי לשישי - פילדלפיה ופיטסבורג (דווקא שווה) ובין שישי לשבת - אטלנטה ג'קסונביל. בשבועות 3-4 אין להם פרסומים ויכול להיות שגם לא שידורים. אבל הספירה הרשמית לאחור התחילה!!! עוד 32 ימים למשחק הראשון: גרין ביי - ניו-אורלינס. איזה כיף שהמתח הרע מאחורינו והמתח הטוב לפנינו!

רועי47225

New member
גרין ביי נגד ניו אורלינס

אם אני לא טועה אין שידור בישראל למשחק

pavelger

New member
כנראה שאתה טועה

כי המשחק הראשון בדרך כלל משודר ב- espn

itaihasid

New member
אולי כדאי לעדכן את הבאנר בצד שמאל?

כרגע הוא אומר לי שהעונה החדשה כבר כאן

Yo-man

New member
טרום העונה כבר כאן... אני לא חושב שזה משנה

כל זמן שהיה איום שביתה הבאנר ישב שם כאבן... אני חושב שכתבתי ל"תפוז" שישימו שעון ספירה לאחור אבל אמרו לי שיש עוד הרבה זמן ובינתים אפשר למכור את השטח לפרסומות. מאז לא עשו לא את זה ולא את זה. אז עזבתי.

למעלה