משחקי הערב

Cade Foster

New member
או שהמאמן שלו מעדיף לתת לו יותר מנוחה

זה שסימונס משחק 3 דקות יותר זה ממש לא אומר שהקבוצה תלויה בו יותר התקפית.

rapgamer4ever

New member
וזה שמיצ'ל משחק 3 דקות פחות על אחת כמה וכמה לא אומר

שהקבוצה תלויה בו יותר.
אתה זה שהעלית את טיעון הדקות... אני פשוט לא רואה איך הוא מקדם את הקייס של מיצ'ל.
&nbsp
תרומה נמדדת בסופו של דבר במספרים אמיתיים בדקות שאשכרה שיחקת, לא במספרים תאורטיים לאחר אקסטרפולציה.

Cade Foster

New member
האמת שאני לא מבין על מה הדיון

אתה בעצמך הסכמת שמיטצ׳ל הוא שחקן ההתקפה הכי חשוב של יוטה, בעוד שסימונס הוא מס. 2.

דקות משחק זה פונקציה שנגזרת מהמון משתנים, עד כמה אתה טוב בהתקפה זה רק אחד מהם. קווין לאב ראה הרבה ספסל בפלייאוף בגלל שהוא לא שומר בפוסט, לא בגלל שהוא לא שחקן התקפה נהדר. בנוסף נטייה להסתבך בבעייה עבירות, איכות השחקנים שמסביבך, עומק הסגל, מצ׳אפ או סתם פילוסופיה של מאמן - הכל יכול להשפיע על כמות הדקות שאתה מקבל. אני לא רואה איך אי אילו מהמשתנים האלה עוזר לנו לקבוע מי מבין השניים שחקן התקפה טוב יותר/נושא בנטל גדול יותר עבור הקבוצה שלו. לכן זה מאוד הגיוני לנרמל את הסטטיסטיקה שלהם.

rapgamer4ever

New member
הדיון הוא על מי עושה את עונת הרוקי הכי טובה

אתה טוען שזה מיצ'ל, בעוד שסימונס יזכה מבלי שמגיע לו בגלל הייפ.
אני טוען ששניהם צמודים, שניהם ראויים ואפשר לבנות קייס לכל אחד מהם.
&nbsp
דקות המשחק הן בכלל לא אישו, אתה העלית את העניין הזה מבלי שהוא משרת את הקייס של מי מהם, בודאי לא של מיצ'ל.
&nbsp
נראה לי שכבר מיציתי את מה שיש לי לומר לגבי ההשוואה ביניהם. הקבוצות שלהם ברמה דומה, המעמד שלהם בקבוצה דומה, הסטט' שלהם בסדר גודל דומה (אם כבר נוטה לטובת סימונס). בהגנה לסימונס יש יתרון. המניות של מיצ'ל כרגע בעלייה. זה סיכום ההשוואה מבחינתי כרגע.

billc

New member
אני יודע שיוטה ניצחה בלי שני משחקים של רוביו בגלל פציעה

אבל הוא השחקן הכי חשוב ביוטה
אם כל הכבוד על הניצחון אתמול זה היה ספרס בלי אולדריג׳ אז אני לא מחזיק מהניצחון
90 אחוז מהליגה היו מנצחים את הספרס

אני מחבב את דונבון בתחילת העונה הזכרתי אותו מלא פעמים ורק לאחרונה כולם הצטרפו לבנדווגן

תתעלמו מהסטט , משחק הוא מעבר לסטט

rapgamer4ever

New member

rapgamer4ever

New member
דיוויד ווסט בעונה מצוינת

ואני חושב שאפילו לא מופרך לומר שהוא השחקן החמישי בטיבו בווריורס העונה.
הוא משחק בדקות של הרכבי ספסל ומהווה אופציית סקורינג מרכזית בדקות האלה. הגנתית הוא מכסה חכם את הפיק אנד רול ואפילו מצליח להחזיק מעמד בחילופים פה ושם. משחקן שלא חסם כל הקריירה הוא נותן נוכחות בצבע ומוסיף קשיחות בדקות ללא דריימונד.
&nbsp
פר 36 דקות הוא רושם את המספרים הכי טובים שלו בקריירה- 18.8 נקודות, 9.2 ריבאונדים, 5 אסיסטים, 3 חסימות.
מדהים כמה הוא טוב בדקות הקצובות שהוא מקבל בגיל 37.

למעלה