משחקי הערב

rapgamer4ever

New member
משחקי הערב

19:00
וושינגטון- שארלוט: ההורנטס ניצחו 46 משחקים העונה, הכי הרבה מאז שהוקמו הבובקאטס. כרגע הם אחרונים בדבוקה של מקומות 3-6 כך שהם צריכים לעבוד בשביל יתרון ביתיות. וול בספק למשחק.

22:30
יוסטון- לייקרס: לרוקטס עדיין יש תקווה אם ינצחו את כל המשחקים שנותרו להם.

קליפרס- דאלאס: משחק חשוב למאבס במיקומים הפנימיים בפלייאוף. משחק אחד יכול לעשות את ההבדל בין מקום 6 למקום 8.

24:00
פילדלפיה- מילווקי: יאניס ביצע קפיצת מדרגה מאז שהתחיל לרכז אבל מילווקי ממשיכה להפסיד.

דנבר- יוטה: משחק חובה לג'אז ולא פחות מכך משחק מוקש. יוטה עדיין בסכנה ממשית לסיים בלוטרי בעוד שניצחון הלילה יעמיד אותם בעמדה מצוינת לעלות למקום השישי.

1:00
אינדיאנה- ברוקלין: סאגת הפלייאוף של שיקאגו צפויה להסתיים רשמית הלילה.

מיאמי- אורלנדו: מיאמי השמיטה משחק שלשום מול אורלנדו. בבית הם יעשו את העבודה.

2:00
סאן אנטוניו- גולדן: המשחק המרכזי. נכון לעכשיו יש צפי ששתי הקבוצות יעלו בהרכבים חזקים. הלילה המנצחת תעשה היסטוריה: בשביל גולדן זה יהיה הניצחון ה-72 בדרך ל-73, בשביל הספארס זה יהיה מאזן 40-0 בבית בדרך להפוך לראשונה בהיסטוריה עם מאזן ביתי מושלם.
לאס וגאס מגדירים את סאן אנטוניו פייבוריטית ב-5 נקודות. אני חושב שגולדן תנצח למרות שהם בבק טו בק.

2:30
ניקס- טורונטו: משחק חסר משמעות, אפשר לוותר.

תהנו

liron1311

New member
קצת על #3-6 ואחרים

ההורנטס צריכים להמשיך לנצח היום אבל הם כרגע עם הסיכויים הכי נמוכים להשיג ביתיות. צריכים הפסדים של בוסטון ומיאמי, את אטלנטה בכלל אין להם תקווה להשיג. התסריט הריאלי היחידי שלהם לביתיות זה ניצחון ב3 המשחקים האחרונים בשילוב עם ניצחון של הסלטיקס על מיאמי ביום האחרון של העונה. זה ייתן להם את המקום ה4 ומפגש עם הסלטיקס.

דאלאס עם הריצה שלה די הבטיחה את הפלייאוף אבל כדאי לה לנצח גם היום ואם הקליפרס לא יחליטו לתת מנוחה לשחקנים זה לא יהיה פשוט. הפסד היום ויש למאבס באק טו באק ביוטה מחר. יפסידו גם את זה ובהנחה שהרוקטס ייקחו את המשחקים הקלים שנותרו להם (הנחה שלא מתקיימת העונה) - ודאלאס עוד תגיע למשחק האחרון של העונה, בבית מול הספרס, עם סיכוי לעוף.

משחק קריטי באינדיאנה שכבר שמטה משחק לנטס לא מזמן. הם חייבים לגמור עניין ולהבטיח את העלייה לפלייאוף, תוך שהם מקרבים את הסלטיקס צעד אחד יותר קרוב לבחירה השלישית בדראפט. אתמול הסאנס עשו את העבודה וניצחו, הנטס רשמית במקום ה3 מהסוף - עוד 3 הפסדים וזה מובטח. (**כמובן מדובר על האחוזים בלוטרי ולא על הבחירה עצמה)

הקאבס עם ההפסד אתמול עוד לא הבטיחו את ה#1, המג'יק נאמבר שלהם ב1 אז טורונטו עדיין עם סיכוי. ניצחון שלהם היום על הניקס עוד ישים קצת לחץ על קליבלנד לנצח את אטלנטה מחר וזה משחק שיכול להשפיע על הSEEDING אז יש משמעות מסויימת.

באשר ל#3-6, אחרי הניצחון אתמול קשה לראות תסריט שההוקס בתקופה טובה מאבדים את המקום השלישי. הם אומנם מפסידים שוברי שוויון עם מיאמי אבל היתרון משחק שלהם משמעותי וזה אמור להיות שלהם. ליפול ל#5-6 עוד יותר לא ריאלי, במקרה הגרוע יגמרו כ#4 בשוויון משולש עם ההיט והסלטיקס.
הסלטיקס עם 2 משחקים בבית נגד שארלוט ומיאמי, 2 ניצחונות והם מבטיחים את ה#4 וביתיות בסיבוב הראשון (יכול להיות גם שיוכלו "לבחור" יריבה ביום האחרון). כמעט ואין סיכוי ריאלי לתפוס את ה#3 כי ההוקס ביתרון משחק עם שובר שוויון. אם הם יפסידו את אחד המשחקים הם יצטרכו הפסד נוסף של היריבה שהפסידו לה כדי לשמור על הביתיות.
למיאמי נותר את המג'יק בבית היום, דטרויט בחוץ ביום שלישי וביקור בבוסטון ברביעי. לשארלוט ביקור בוושינגטון היום, בבוסטון מחר ובבית מול המג'יק ברביעי.
סך הכל הסלטיקס פייבוריטים ל#4 (שובר השוויון שלהם + 2 קרבות ישירים בבית) ומפגש עם ההיט בסיבוב ראשון אבל יכול מאוד להיות גם שמול שארלוט (תלוי מאוד בתוצאה של ההיט בדטרויט).

rapgamer4ever

New member
אחלה ברייקדאון

הייתי רוצה שבוסטון ומיאמי יסיימו 4-5, סדרה ביניהן בסיבוב הראשון נשמעת מעולה. אני גם אשמח אם אחת מהן תפגוש את קליבלנד בסיבוב השני.

liron1311

New member
טוב ההורנטס לא רוצים ביתיות

מפסידים בוושינגטון בלי וול כשביל משחק רק 7 דקות, 7 חבר'ה בדאבל פיגרס למקומיים. קשה לראות איך ההורנטס עולים לרביעייה עליונה גם עם גם ניצחון מחר בבוסטון. הוויזארדס מחר בברוקלין ינסו לעשות לבוסטון טובה נוספת.
&nbsp
הקליפרס משחקים בהרכב מלא מול דאלאס חוץ מפירס שנח. המאבריקס ללא בראה אבל דרון וויליאמס ינסה לחזור. בעיקרון הם תלויים בעצמם למקום 5 עם ההפסד של הבלייזרס אתמול אבל כמו שאמרתי עם משחקים בLA ויוטה, הם עוד יכולים למצוא את עצמם בחוץ.
&nbsp
הלייקרס בטח ישמחו להעיף את דוויט האוורד כמעט סופית מהפלייאוף עם ניצחון ותכלס גם מחפשים ניצחון אחרון בקריירה של קובי, יש רק עוד 2 משחקים אחרי היום והאחרון הוא מול יוטה שיכול מאוד להיות תהיה חייבת לנצח במאבקי הפלייאוף.
&nbsp
הספרס לפי מה שקראתי בלי דיאו שפצוע אבל שאר הסגל אמור לשחק הלילה.

FrecCo

Active member
הספרס מנצחים הלילה וגם מנצחים את הליין

הווריורס נראים רע ברבע האחרון של העונה, עושה רושם שהעייפות או הלחץ בהחלט משפיעים עליהם. שיאים זה רומנטי ונחמד אבל סן אנטוניו היא האחרונה שתרפה מהגז בשביל לתת לגולדן סטייט לשבור שיא. דווקא הקבוצה שבבירור פחות חשוב לה שבירת השיא היא זו שתגיע אליו.
מנק' מבט יותר עניינית, הספרס נראים הרבה יותר טוב לאחרונה, יעלו בהרכב מלא (למעט בוריס הפצוע שהוא דווקא פיסה חשובה מאוד במצ'אפ הזה), כל עוד למרכוס והאצבע שלו בכושר שיא הוא ימשיך לנצל את המיס-מאץ' שיש לו נגד הרכב הסמול בול (בוגוט גם בספק למשחק נדמה לי?), קוואי יתן בראש, המבצר ימשיך לעמוד איתן.
98-87 לספרס

הפסד כואב לדאלאס אצל הקליפרס

היו מבטיחים פלייאוף אם היו מנצחים
&nbsp
עכשיו נותרו להם שני משחקים מאוד לא פשוטים
מחר ביוטה
ובמחזור הסיום הם יארחו את הספרס, שאומנם מן הסתם יתנו לכוכבים לנוח, אבל זה עדיין הספרס
&nbsp
אני מאמין שדאלאס תהיה שם בסוף, ועדיין, כרגע הם במקום השביעי בדרך למפגש קטלני נגד הספרס
אם יפסידו מחר ביוטה, כנראה שיתדרדרו עד למקום השמיני בדרך למפגש מול גולדן
&nbsp
האמת...כך או כך או כך...לא רואה את הקבוצה הדי בינונית בדאלאס נותנת פייט אמתי באיזו סדרה שלא תיפול...

EizoTop

New member
לגבי דאלאס - קליפרס

פעם ראשונה העונה שצפיתי במשחק שלהם, והם קבוצה בינונית ומטה.
מלבד ריימונד פלטון שעשה דברים יפים, הקבוצה לקחה המון זריקות מיד ריינג' קשות ולא יעילות. מאוד מוגבלת.
בלייק גריפין למרות השורה הסטטיסטית הסבירה (17-11-7) היה חלש מאוד, והיה נראה כאילו הקליפרס מנסים להכניס אותו בכוח למשחק.
לעומת זאת ג'י ג'י רדיק נראה מצויין בקליפרס.
קליפרס - פורטלנד תהיה סדרה מצויינת עם קצב אש גבוה.

fatnoam

Active member
Dallas are old school team

זה למה הסגנון משחק שלהם נראה ככה, ומאוד שונה מהקבוצות של היום.
&nbsp
מצד שני, הקבלת החלטות והיכולת שלהם לייצר ולהתעלם מלחץ אמורים לעשות אותה קבוצת פלייאוף מסוכנת.
&nbsp
אם היא איכשהו תצליח להתחמק מאוקלהומה (קבוצה מגה אתלטית, שאין לדאלאס מה למכור מולה), אז היא תעשה צרות בסיבוב הראשון לכל קבוצה.

EizoTop

New member

מניח שצפית בהם הרבה יותר ממני - אעקוב אחריהם בפלייאוף.

rapgamer4ever

New member
לאחרונה הם משחקים כדורסל קשה לצפייה

אני מת על דירק אבל מזהיר אותך מראש.

picki23

New member
בסדרה מול אוקלהומה זה 4-2 לאוקלהומה

וזה מספיק מה למכור לדעתי

fatnoam

Active member
נכון לעכשיו דאלאס 6 ואוק׳ 3

ככה שזו כנראה הסדרה שנקבל...
&nbsp
אני מאמין שאדביק איזה פוסט ניתוח לפני הפלייאוף, אבל בסדרה הזו ספציפית המאצ׳אפים משחקים ליד של אוקלהומה. אין לדאלאס שומר לווסטברוק, בלי פארסונס אין להם שומר גבוה לדוראנט, הרכב הסמול בול של דאלאס עם דירק בסנטר יוענש קשות ע״י אוקלהומה. לא חושב שלפלטון ודירון יש רגליים לעמוד בקצב של אוק׳, ואני לא מאמין בניסים של ג׳יי ג׳יי בראה.
&nbsp
אם דאלאס מנצחים משחק בסדרה הזו אני אהיה מאוד מופתע.

picki23

New member
אבל OKC

כאלה לוזרים.
&nbsp
מצד שני יהיה נחמד לראות אותם מטאטאים את דאלאס ומקבלים טאטוא של העולמות מהספרס

rapgamer4ever

New member
אני שונא להמר על סוויפ

למרות שתמיד יש אחד או שניים כאלה בסיבוב הראשון.
ספארס-ממפיס יהיה סוויפ כי הגריזליס לא קבוצת פלייאוף או אפילו באיזור החיוג של 40 ניצחונות. אבל בכל מצ'אפ אחר אני תמיד מתקשה לראות קבוצה לוקחת 4 מ-4.

picki23

New member
גולדן והספרס לוקחות סוויפ קל לדעתי

קליפרס עלולים לעוף ( כי סטוטס מאמן יותר טוב מריברס האוברייטד ספק סופרלטיב) ואני צופה שאוקלהומה יתקשו למרות שגם סוויפ זה הגיוני בסה"כ .

OrEl74

Well-known member
מנהל
72:9! אפשר להגיד מזל טוב?

אם הם לא מנצחים את ממפיס ושוברים את השיא הם באמת פראיירים

שברו הרגע את שיא מאזן החוץ. 34-7. הקודם היה של הבולס.

מניח שבמשחק הבא הם גם יישברו את השיא הכולל. רואים שזה חשוב להם.

Enrique romero

New member
למרות ההפסד לדעתי הספרס יכולים להרגיש ממש טוב עם עצמם

אם כשדאנקן ודייאו בחוץ, קוואי במשחק התקפי גרוע וקרי במשחק ענק הם מפסידים רק ב-6 הפרש וכופים על הווריורס את הקצב שלהם- זה אומר שהם בהחלט יכולים לתת להם פייט צמוד בסדרה בין השתיים.

billc

New member
הבעיה שגולדן לא יהיו בק2בק בפלייאוף

ואזילי ואיגי כבר יהיו בכושר משחק עד הגמר.

שורה תחתונה 3-1 לגולדן בעונה הרגילה, כאשר המשחק שהספרס ניצחו
גולדן היו בק2בק בלי, אזילי,בלי איגי, ובלי בוגט ויום גרוע של קארי.

BeniTaz

New member
אף פעם לא הבנתי את החישובים האלה

זה נחמה עצמית? כל השחקנים הגדולים שיחקו וגולדן ניצחו. זה מה שהיה וזה מה שחשוב. מי משחקני הרוטציה לא שיחק וכמה הפרש זה שולי. ובאופן כללי הרבה דברים אפשר להגיד על המשחק, בטח לא שהספרס אופטימיים כשקרי היה בלתי עציר בניגוד להפסד הקודם ביניהם. תירוצים תמיד אפשר לחפש.

למעלה