משחקי הערב

rapgamer4ever

New member
משחקי הערב

זה עתה מתרחשים שני משחקים.

ברוקלין- מינסוטה: הוולבס מובילים ברבע השלישי, רוביו כבר עם 13 אסיסטים.

מיאמי- פורטלנד: משחק צמוד.

22:30
קליבלנד- פילדלפיה: משחק החזרה של קיירי ארווינג. שיהיה בריא.

12:00
פיניקס- מילווקי: הבאקס במאזן חוץ של 2-13

1:00
אורלנדו- אטלנטה: משחק חשוב בין שתי קבוצות שנמצאות בפקק המטורף במזרח.

טורונטו- סקראמנטו: רודי גיי מול האקסית שזרקה אותו

3:00
דנבר- פליקנס: ניו אורלינס חייבת להתחיל ממש עכשיו לנצח משחקים מהסוג הזה.

Cade Foster

New member
רודי גיי מול האקסית שזרקה אותו

אם לא היה אפשר לראות באיזה משחק מדובר לא ממש היינו יכולים לדעת את זה לפי התיאור הזה

סוף סוף סקרמנטו בשעה נורמאלית

זה תמיד ב5 בבוקר, חוץ משישי-שבת האחרון שזה היה ב3

חצי מילה על פילי

חייב להגיד,מ רואים שיש להם הרבה יותר פוטנציאל ממה שהם משיגים בפועל. נכון שהם צעירים, אבל חייבים להגיד שהם לא נראים מאומנים בכלל. הם עושים שטויות בשני צידי המגרש. בגדול יש תחושה גם של חוסר בטחון עצמי, אבל לפני הכל הם לא שומרים ולא תוקפים כקבוצה. הייתי מצפה ליותר מבחורה של צעירים מוכשרים. גם בגדולמחסרה להם חוצפה.

תשמע, אין להם אף שחקן שיודע ליצור יתרון על השומר שלו

חוץ מג'אליל אוקאפור והוא לא יודע למסור עדיין. אין להם אף עושה משחק ממוצע ומעלה בסגל. אין להם אף קלעי שאפשר לסמוך עליו שייקלע ביעילות טובה ומראש גם אין אף אחד שייצור לקלעים הסבירים שלהם זריקה נוחה. אני לא הייתי מאשים את ברט בראון במאזן שלהם, מאוד קשה להיראות כמו קבוצת NBA כשאין לך כמעט שחקנים ברמת NBA.
&nbsp
כל הטאנקינג הזה נכשל בעיני בגלל שגם השחקנים האיכותיים שהם הצליחו להביא לקבוצה כמו אוקאפור, נואל וקובינגטון משחקים לצד סגל מזעזע, לא לומדים איך לשחק נכון והכל מתחרבש. הם פשוט לא חשבו את הקטע הזה של המספרים עד הסוף כי יש דברים שאי אפשר לחשב וזה מה הסיכוי שהשחקנים הטובים שתיבחר לא ייתפתחו להיות טובים כמו שהם יכולים בגלל שהקבוצה מלאה בשחקני קצה רוטציה גבוליים.
&nbsp
&nbsp

יש מצב - אם כי הייתי מצפה ליותר...

בסופו של דבר, כשאתה בונה קבוצה מחבר'ה כל כך צעירים, אתה מצפה ממאמן שינחיל שם משמעת. ששחקנים ישחקו את התרגילים שלהם בהתקפה ויעמדו נכון בהגנה. יש שם תחושה כללית של בלגן. אולי זה מהיעדר יכולת, אני לא יכול להיות בטוח. אבל לדעתי בפרויקט כזה צריכה לעלות למגרש קבוצה מאד קשוחה ומאורגנת - והמאמן צריך להיות אחד שיודע להנחיל את זה לחבר'ה צעירים.
&nbsp
לא נראה לי שזה קיים שם.

fatnoam

Active member
וגם בגלל מה שתיארת

מאוד קשה להביא לשם שחקני רוטציה סבירים. שחקנים שבעבר ניצחו כמה משחקי nba והיו בקבוצות נורמליות, יעדיפו לשחק במקומות אחרים (אפילו בשביל פחות כסף) מאשר בפילדלפיה. זה הגיע לרמה כזו, שבשנה שעברה הם היו צריכים חוזים נגמרים בשביל להגיע לרצפת השכר.
&nbsp
עצוב ועלוב.

איליה13

New member
בתמימותי מרגיש לי ש.....

שכל הבחירות דראפט האלו, היה מצליחים לגרד לפחות עוד איזה 5 נצחונות, אם היה להם איזה אחד שהוא בחירה 60 בדראפט.... איזאה תומאס, ואם הוא משחק בבוסטון, יש מצב שהוא היה נגרר לפרויקט טיפה פחות מוצלח, היו כמה משחקים שהקבוצה הזאת הפסידה ברבע רביעי, לא כי הם צריכים את GO TO GAY, אלא את האחד שיעשה שם סל בלתי אפשרי בקלילות לא אנושית, בשביל לשבור את הרוח של היריבה, אבל לא התקפה אחרי התקפה, אלא ברגעי משבר שהיתרון מתחיל להצטמק

אני תוהה עוד כמה צ'אנסים יתנו לברט בראון

עד שיבינו שאולי עצם העובדה שיש לקבוצה הזו את המאזן הכי מחריד בליגה בשנתיים האחרונות היא גם בין היתר באשמתו. לא ראיתי שום חולשה בולטת ביכולת של שחקנים שם שאין גם בשאר הקבוצות החלשות בליגה. גם עם הבחירה מספר אחת בדראפט MCW הם נראו זעווה, גם עכשיו עם אוקאפור ונואלס. לפני מחסור בכישרון נוסף, הבעיה היא כנראה המאמן.

rapgamer4ever

New member
לפילדפיה אין שחקני NBA לגיטימיים

הם מביאים שחקנים מהדי-ליג ונותנים להם לפתוח בחמישייה. אתה לא רואה את זה בנמושות אחרות.
&nbsp
MCW לא נבחר ראשון בדראפט, הוא זכה ברוקי העונה ולכן הבלבול.
הסיקסרס קבוצת ההתקפה הגרועה בליגה בשנים האחרונות ואני לא מאשים את המאמן כי באמת שאין לו עם מה לעבוד. הגנתית הם היו דוקא ממש בסדר בעונה שעברה, השנה הידרדרו לתחתית גם בקטגוריה הזאת. אין מה לומר, קשה לשחק כדורסל בפילי.
&nbsp
האבסורד הכי גדול הוא ששלושת הפרוספקטים הכי טובים בקבוצה- כולם סנטרים.

גדולים ממני טוענים שהקבוצה לא נראית מאומנת

המאזנים המחרידים של המועדון הזה הם הרבה מעבר לסתם בעיית חומר שחקנים. הם בטח שווים יותר מהמאזן שלהם, ולא משנה מה הרקע של השחקנים, רואים לפרקים יותר מדי גדולים שהם בהחלט יכולים להתמודד בליגה הזו. צפיתי בשני משחקים שלהם מול הקאבס (לא מכליל את המשחק הקליל אתמול) שהיא לבטח אחת הקבוצות החזקות בליגה, ובשניהם הניצחון לא היה מונח לקאבס בכיס. אלא אם כן מכריחים את בראון להפסיד (לא קונה את זה), יש שם בעיית מאמן.

* תודה על התיקון לגבי MCW, הייתי בטוח שהוא בחירה ראשונה משום מה.

Cade Foster

New member
לא יכול להיות שאתה באמת מתכוון לזה

המטרה ה(כמעט) מוצהרת של הקבוצה הזו היא להפסיד. המאמן עומד בה. אז מה אתה רוצה ממנו?
&nbsp
אגב אני חושב שברט בראון (או כל מאמן אחר שיסכים לאמן תחת הינקי) עושה לעצמו נזק עצום להמשך הקריירה. לא הוא אשם אבל מי ירצה לקחת מאמן שמאזן הקריירה שלו הוא משהו כמו 13% הצלחה?
&nbsp
זה לא רק הוא אלא כל מי שנגזר עליו להיבחר בדראפט על ידם. גם השחקנים המוכשרים לא יתקדמו מילימטר בקבוצה הזו ואלה השנים הכי חשובות בקריירות שלהם.

מצטער, לא קונה את הטענה שהמטרה של בראון היא להפסיד

אין שום מאמן עם טיפת כבוד עצמי שיהיה מוכן לקחת על עצמו כתם כזה גדול. ואם אין לברט טיפת כבוד עצמי, אז הוא בין כה וכה לא מאמן גדול.

Cade Foster

New member
אז איך אתה מסביר את ההתנהלות שלהם?

הם ממלאים את הסגל בשחקני Dליג, הם מעבירים בטרייד כל שחקן שאיכשהו נראה כמו שחקן כדורסל בתמורה לכלום/בחירות דראפט (לאבוי אלן ואוון טרנר תמורת גריינג׳ר ששוחרר רגע לאחר מכן אפילו בלי בחירות דראפט, קרטר וויליאמס וקייג׳יי מקדניאלס תמורת בחירות דראפט - כל אלה שחקני רוטציה לגיטימים בליגה שהינקי העביר תמורת כלום, שלא חס וחלילה ינצחו לו משחקים). למעשה בשנתיים האחרונות הם ניצחו יותר משחקים ממה שחשבו שינצחו.
&nbsp
אני באמת לא יודע האם בראון מאמן איכותי או לא. יכול להיות שאתה צודק ואין בו כלום. אבל אי אפשר לקבוע את זה לפי התקופה בפילדלפיה.

ההתנהלות שלהם לא מוכיחה את עצמה

עד כה בשום צורה שלא נסתכל עליה, ולכן אני גם לא רואה סיבה לתת להם קרדיט
על זה שהם חושבים שברט הוא מאמן מספיק טוב עבור הקבוצה. ואני כמעט בטוח
שיש למאמן חלק גדול במאזן הגרוע באופן מוגזם שלהם ושאין מצידם רצון להפסיד
כמות כל כך גדולה של משחקים. על מה בדיוק הוא עובד שם עם השחקנים? מה מועדון משיג מזה שהוא רק מפסיד כל היום? מה שחקנים לומדים מזה? כל הסימנים כרגע לא לטובתו של בראון, ולא של המעסיקים שלו.

Cade Foster

New member
את השאלות הנכונות האלה אתה צריך להפנות להינקי

במשך 2 עונות הוא ניסה לסיים עם המאזן הכי גרוע בליגה ונכשל. בכל פעם הוא תקע עוד מקלות בגלגלים של הקבוצה ושלח שחקני NBA לגיטימים בטרייד תמורת בחירות דראפט והרים במקומם שחקנים מהדי ליג. אין למאמן שום דבר לעבוד איתו. איזה שחקן בדיוק אמור להתקדם בפילדלפיה? נואל דווקא הראה שיפור בחצי העונה השני, העונה הוא פשוט הוסט ל4 כי הינקי הגאון הביא עוד סנטר מהדראפט והם דורכים אחד לשני על האצבעות וזה נראה בהתאם. יש לך דוגמה לעוד שחקן שדורך שם במקום? או שאתה מצפה שרוקיז ייראו כמו אולסטארס בקבוצה הכי גרועה בליגה?

ועוד משהו: המאזן של פילי הידרדר בין היתר כי הליגה השתפרה. אורלנדו, הניקס, מינסוטה, סקרמנטו - כל אלה קבוצות שהיו נמושות אשתקד והעונה חולמות על פלייאוף. אם בעונה שעברה פילדלפיה הייתה יכולה לאסוף ניצחונות מול הקבוצות האלה אז העונה הם פחות טובים גם מהן באופן משמעותי.

DRORIKO8

New member
אין ספק שזה הנצחון הכי גדול בקריירה של בלאט

אחרי הניצחון ההירואי הזה הוא יכול לפרוש, אין לו כבר לאן לשאוף

למעלה