לבנות את הקבוצה סביב וויד
זה הדבר הכי נכון מבחינת מיאמי, אבל וויד לא חייב להישאר בקבוצה אם הוא לא רוצה. אני כמעט בטוח שאם שיקאגו יתעניינו בוויד הוא ינסה להגיע לשם בכל מחיר. אני דורש ממיאמי להכיר בזכותו של וויד להתקדם מבחינה מקצועית. יש לי הרגשה שזה מה שיקרה בסופו של דבר לאחר שריילי יסיים את דרכו בקבוצה. כמו שאני רואה את זה, הכל יתחיל עם בחירה של ביזלי בדראפט, מיאמי ימשיכו להתחזק עם החתמה של גילברט ארינאס. וויד פתאום יראה פחות את הכדור. הקבוצה תהיה לא רעה, אבל לא מספיק טובה כדי לקחת אליפות, עם וויד או בלעדיו. יגיע הרגע שבו וויד יצטרך לחתום על חוזה חדש והוא יבקש חוזה מקסימום ארוך טווח. מיאמי ידחו את הבקשה, והוא יחליט לצאת לשוק השחקנים החופשיים. פט ריילי יחליט לסיים את דרכו בקבוצה. הקבוצה תיבנה סביב ביזלי וארינאס או שלפני סיום מועד ההעברות הם יעשו טרייד לוויד בתמורה לכמה שחקנים צעירים + בחירת דראפט גבוהה, ואז הם יוסיפו מהדראפט עוד כישרון. בסה"כ תיבנה קבוצה טובה. וויד ימצא את עצמו בשיקאגו/קבוצה אחרת בעלת מסורת. כולם יוצאים מרוצים, כולם מרוויחים. לפי החתימה שלך אני מבין שאתה אוהד של מיאמי. איך הגעת אליהם ? האם זה היה החיבור לעיר ? לסמל ? שחקן מסוים שבזכותו התחלת לאהוד את הקבוצה ?