משחקי הערב כבר החלו

OrEl74

Well-known member
מנהל
משחקי הערב כבר החלו

אורלנדו מתארחים כרגע בטורונטו ובאמצע הרבע הראשון התוצאה 13:12 לטורונטו. האוורד צבר 2 עבירות מוקדמות וירד לספסל כבר אחרי 5 דקות של משחק. כריס בוש נהנה מהמצב ויש לו כבר 6 נק' ו-4 ריב'.

OrEl74

Well-known member
מנהל
אורלנדו מנצחים 104:96

כשהאוורד היה בחוץ החיים של טורנטו נראו די ורודים והם אפילו פתחו פער של 10 נק' אבל ברגע שהסופרמן חזר הכל התהפך ואורלנדו וההפרש עבר לאורלנדו. ווינס שהתחיל את המשחק ממש גרוע עם 2 מ-11 ברבע הראשון סיים את המשחק עם 24 נק' ב-9 מ-24 והוסיף 8 ריב'. סופרמן סיים עם 17 נק' ו-12 ריב' ורידיק עלה מהספסל וסיים עם 19 נק'. CB סיים עם 22 נק' ו-5 ריב' (להזכירכם היו לו 4 ריב' אחרי 5 דקות של משחק).

Or Amit

New member
הניקס והסלטיקס הולכים להארכה

98-98 בסוף הזמן החוקי. הארינגטון פוגע 2 מהקו עם חמש שניות לבאזר ומשווה את המשחק. עושה רושם שהניקס הפסיקו עם הניסוים בבעלי חיים (מיליצ'יץ', דגלאס, היל) והם הולכים עם הותיקים יותר - דוהון, יוז, צ'אנדלר, הארינגטון, לי. בצד השני רונדו רחוק ריבאונד אחד מטריפל דאבל.

אני לא רואה את המשחק

גם כי אני רואה פוטבול וגם כי אין קישור נורמלי... אבל 4.7 שניות לסוף, שוויון במדיסון סקוור גארדן וכדור של הסלטיקס...למי אתם נותנים את הכדור? פירס? אלן? גארנט? דניאלס? אלישי כדיר? לא! בואו נכניס את הכדור לרונדו...השידור נתקע איך שהוא קיבל את הכדור אבל לא טרחתי אפילו לבדוק...למה לעזאזל לתת לשוטר הכי גרוע שלך את הכדור עם 4 שניות לסוף...אני לא יכול לדמיין מה עבר לריברס בראש.

OrEl74

Well-known member
מנהל
גארנט ואלן פשוט חושך

ולמרות זאת הייתי שם את הכדור בידיים שלהם ולא ביד של רונדו לזריקה הזאת.

OrEl74

Well-known member
מנהל
אגב, פירס בכלל בטירוף!

31 נק' ו-6 מ-7 מחוץ לקשת!

zakhi

New member
גארנט עם סל ניצחון!!

חושך כל המשחק, אבל לקח את הזריקה האחרונה

עידו17

New member
במצב בשוויון לא צריך זריקה

הכדור צריך ללכת לחודר הטוב ביותר, שיילך לסל ויסחוט עבירה.

יותר גרוע

רונדו השנה עושה תחרות עם כספי מי יותר גרוע מהעונשין, הוא היה 25% לפני ה4 מ8 של היום. הבעיה הייתה שהוא אפילו לא ניסה לחדור ולהוציא למישהו הוא פשוט עמד שם 4 שניות וזרק שלשה... הייתי מביא לפירס, 4 שניות בשבילו זה זמן מושלם לנסות לחדור ואם הדרך לא פנויה ולעצור ולתת ג'אמפר.

עידו17

New member
פירס הוא באמת שחקן הקלאץ' הכי מנוסה

לא ראיתי את המשחק, אבל לפעמים דווקא השחקן הכי לא צפוי הוא זה שיקבל את הקרדיט. שניה לסיום, שחקן שלך על הקו לשתי זריקות - רוב המאמנים לוקחים בשתי ידיים.

גארנט נראה יחסית רגוע אחרי הבאזר ביטר גיים וו

ווינר שלו. בדרך כלל הוא מתנהג כמו משוגע אחרי בלוק מוצלח או אפילו כשהוא בחליפה על הספסל ובן גורדון עובר לידו, אבל אחרי זה, הוא פשוט הולך אחורה איזה תרועה קצרה וזהו? משונה...

תום116

New member
חבל על הניקס

2-3 איבודי כדור מיותרים לגמרי ברגעים קריטיים, זריקה מיותרת פה זריקה מיותרת שם...חבל. הארינגטון היה מדהים אבל ברגעי ההכרעה.

OrEl74

Well-known member
מנהל
חתיכת משחק יש בין הניקס לסלטיקס

סוף רבע 4, שיוויון 98 והקבוצות הולכות להארכה. רונדו נושק לטריפל דאבל עם 14 נק' 10 אס' ו-9 ריב'.

OrEl74

Well-known member
מנהל
ריברס לומד מהנסיון

9 שניות לסיום ההארכה, שיוויון 105. ריברס מוריד את רונדו לספסל והולך עם אדי האוס.. איזה מתח

OrEl74

Well-known member
מנהל
ווינר!

הבן אדם היה זוועת עולם כל המשחק! לקראת סוף המשחק הוא היה עם 1 מ-11 ואז הוא דפק שני סלים רצופים ובהארכה הוא שם את סל הניצחון.

למעלה