משחקי הערב והלילה

REDSKINS

New member
NE@WAS

פשוט עצבים עם הקבוצה הזו! כמה קרוב זה היה והם הרסו את זה ברגע האחרון. כמובן שעל ידי INT (שהפעם לא באשמת גרוסמן).

roms25

New member
יוסטון-סינסינטי ספויילר

אמנם לא ראיתי את המשחק (כושר קרבי, אני דואג למדינה, מה לא?) אבל לא אכפת לי, לפי ההיילייטס מחצית שנייה מעולה שלנו, ניצחנו, טנסי הפסידו. טקסנס, לא רק שפלייאוף ראשון בהיסטוריה אלה גם אלופת AFC south!!! אין לי מילים לתאר כמה אני מאושר כרגע! ולמרות שלא נופיע בפלייאוף עם שאב, שהקבוצה הגיע למה שהיא הגיעה בזכותו, זה עדיין מדהים, וכן לא מאמינים שנצליח, אבל אני כן. יוסטון, פעם ראשונה בהיסטוריהההה אדיר, פשוט אדיר.

s t i f f l e r

New member
NE @ WAS

אני מסכים איתך, רק שהעצבים שלי הם על הקבוצה השנייה עם כל השטויות שעשו. יכלו לסגור סיפור במחצית הראשונה אבל התעקשו לשחק מטומטם ולהחזיר את הרדסקינס לעניינים. מתי בליצ'ק יתפכח ויבין שמקורת'י לא רק שלא חכם, הוא גם חסר בטחון אחרי פתיחת העונה המזוויעה שלו?

laufgas

New member
שיקגו בדנבר

משחק מוזר ומדהים. כל הכבוד לדנבר. איזו לחימה.

omrili77

New member
כנ״ל

פרייז דה לורד, זה לא שפוי! אבל תודה על שש הנקודות, הנשמה יצאה לי...

DEJ

New member
דובים בדנבר

לא להאמין. זה קרה שוב. הפעם אפילו מול קבוצה רצינית, שהייתה צריכה לנצח פעמיים - פעם אחת בזמן הרגיל, ובגלל טעות מנטלית עצרה את השעון, ופעם שניה בגלל איבוד כדור דבילי. ושתי בעיטות ממעל 50 יארד של הבועט של דנבר. וק"ב אחד שעובר מפחות מ-20% בשלושה הרבעים הראשונים, ללמעלה מ-75% ברבע הרביעי וההארכה. חסר הגיון, אבל ככה הם יגיעו כנראה לפלייאוף.

laufgas

New member
המשך לשלך

מסכים לגמרי. בלי לקחת מדנבר את הניצחון הזה, כי מה לעשות, כנראה שמגיע להם: 1. שיקגו הפסידה את המשחק יותר מאשר דנבר ניצחה. 2. לדנבר יש הגנה ממש טובה. שני שחקנים מהגדולים של התקופה שלנו עוזרים להם גם אם הם לא על המגרש כל הזמן. 3. נמאס לי מכל מה שעושים מטים טיבו. איך אפשר לזקוף לזכותו משחק כל כך גרוע בשלושה רבעים ראשונים? וגם אם ייטענו אנשים שהמשחק שלו לא גרוע, אלא פשוט לא טוב, אז לדעתי סטטיסטיקה ומשחק כמו של טיבו בשלושה רבעים ראשונים לא רק שלא עוזרת לקבוצה לנצח, היא גם עוזרת לה להפסיד. אני עדיין מאמין שזה עניין של זמן עד שטים טיבו יהיה עקבי ופשוט לא יהיה טוב בכלל. 4. הבועט של דנבר - לא ראיתי שתי בעיטות כאלו טובות בכזה קור רוח כבר הרבה זמן. אפילו קרוסבי לא עושה את זה בכזה סטייל. 5. כל הכבוד לדנבר. ניצחון של קבוצה כמעט שלמה. היה מותח וכיף.

moss84

New member
דנבר-שיקגו

אין מילים, פשוט מדהים. ואגב לגבי הסקר: Tim effort

DEJ

New member
מעולה...

למרות שזה לא עושה צדק עם מי שבאמת מנצח שם את המשחקים - ההגנה.

clevelandrocks

New member
ספויילר- אותו משחק

unbe-fucking-lievable או שעמותות נוצריות עם הרבה כסף מיותר קונות משחקים של טיבו, או שהיריבות מקבלות כזה פיק ברכיים במשחקים צמודים מול דנבר, שהן עושות במכנסיים והנבואה מגשימה את עצמה.

PACK PACK

New member
אותו משחק

המצב כל כך לא יאומן ששיקאגו היו על ה-40 של דנבר בהארכה, אמרתי לעצמי שלא יכול להיות שדנבר מפסידים, כאילו שאני לא רואה ישיר ואני יודע את התוצאה. מדהים! הערת אגב: קצת מציק לי שטיבו משחק כל כך טוב ברבע האחרון ולא לפני כן. אם יש לו את היכולת, למה להסתיר אותה בצורה מזעזעת בשלושת הרבעים הראשונים.

Jerzet

New member
chi@den

I haven't watched lots of Tebow's other games, but as a true Bears fan, I can tell you why Tebow played so well in the 4th quarter. After taking the lead 10-0, the Bears shifted to a prevent defense. I don't know why, because instead of playing to win, they played not to lose. Tebow wasn't showing anything until then, so I'm not really sure why they backed off the receivers and let him complete under passes to build up his confidence. Honestly, of all the things that piss me off in the NFL - it's the prevent defense. The only thing that it prevents is your team from winning. J

תתש

New member
משהו ששמעתי שאני מסכים איתו לגמרי

כמו שיש קלוזר בבייסבול, טיבו צריך להיות קלוזר. פשוט תכניס אותו ברבע האחרון.

omrili77

New member
עדיין
CHI@DEN

אתמול במהלך הרבע הרביעי מישהו שם הציע לספר לטיבו שזה הרבע הרביעי כבר ברבע הראשון

אוקלנד-גבנ"צ / צ'יקו - דנבר

נתחיל בטוב: Roy Behar-אני באמת שמח בשבילך,בטח מאז הפוסט ההוא. אני לא סובל אנשים/קבוצות שמתנהלים כאילו הם סגרו קומבינה שההצלחה תבוא להם בקלות. ולכן דנבר לא ברשימה השחורה(כסופה) שלי(למעשה,קיוויתי שתעלו במקום הבנגאלס) את התיעוב אני שומר לגולשות מדייגו. אם אף אחת מקבוצותי(צ'יקו/אוקלנד) לא תעלה - אני אתכם. לא שטיבו חיכה לי. לא שאני מתכוון להתנצר. מה שמוביל להערב. זה היה יכול להסתכם באיזוטריה משעשעת(היקיצה המאוחרת של אוקלנד/השינה הגדולה של שיקאגו בשבוע שעבר)+תסריט קצת צפוי מראש(אוקלנד היום). בכל זאת,GB בלמבו. הכל היה בידיים של שיקאגו. ולא יכולתם לעשות עם זה כלום.. שבוע הבא הכדור בידיים של האומה. עונה בלי מאנינג(ר"ל ה מאנינג), אלוהים,תעשה שיהיה בשביל מה לחכות לפלייאוף...

דאלאס-נ"י, ברונקוז-ברז

אחלה משחק עם המון שינויי הובלה, אבל בעיטה כל כך מרשימה (תרתי משמע) בדלי כמו של דאלאס לא ראיתי כבר הרבה זמן. ממש אומנות! וזה עוד בשבוע שמאריון ברבר מפסיד משחק במו ידיו. דרך אגב, איליי נכנס לספר השיאים של הליגה עם "הכי הרבה ט"ד לעונה ברבע הרביעי" 15. אחד יותר מאחיו פייטון מ-2002 ויונייטס מ-1939 עם 14 כ"א. יונייטס עשה זאת בעונה עם 12 משחקים, כך שהמקבילה בעונה עם 15 משחקים הוא 18 ט"ד. סיכוי סביר שאיליי יגיע גם למספר הזה.

DEJ

New member
ענקים בדאלאס, עיטים במיאמי

הדבר הבאמת מעניין הוא שאחרי עונה מזעזעת, לפילדלפיה יש עדיין סיכוי להגיע לפליי אוף. אם במקרה זה יקרה, אז הם יכולים להיות הגרין ביי של שנה שעברה (למרות שהם יהיו מדורגים רביעי ולא שישי). אחת הקבוצות הכי מסוכנות שמגיעות מאחור.

למעלה