משחקי הערב והלילה

תום116

New member
משחקי הערב והלילה

5 משחקים וחלקם מאוד מעניינים: דטרויט-פורטלנד(22:00) פילדלפיה-שיקאגו(00:00) דנבר-יוסטון(3:00) פיניקס-ניו ג'רזי לוס אנג'לס לייקרס-טורנטו(4:30) ולקראת המשחק של LA הלילה- אני לא ממש גאה בימים ההם של לוס אנג'לס "קובי" לייקרס, אבל בכל זאת אי אפשר שלא להיזכר בהופעה המדהימה ההיא מול טורנטו http://uk.youtube.com/watch?v=FeXZY4eVLlo&eurl=http://www.clublakers.com/forum/viewtopic.php?f=2&t=104391 81!!!

OrEl74

Well-known member
מנהל
אין משחק בשמונה? איזה בסה!!

אגב במשחק בין פיניקס לג'רזי האחים לופז נפגשים למפגש חזיתי. טוב לא בדיוק מפגש חזיתי כי אחד משחק והשני בעיקר מביא מים לשאק

הכפפה

New member
3 דקות לסיום, 91-80 לפורטלנד

פורטלנד הובילו ברוב שלבי המשחק, דטרויט חזרה הרבה בזכות המילטון ואמיר ג'ונסון והובילה כבר 77-75. ברנדון רוי בכמה מהלכים יפים החזיר את היתרון לפורטלנד. אולדריג' היה מצויין עם 17 נק' במחצית הראשונה, במחצית השנייה הוא קצת נרגע ועכשיו הוא עם 25. אייברסון במשחק רע עם אחוזים נמוכים.

תום116

New member
מחצית בLA

51-41 ללייקרס, כרגיל משחק לא ממש יציב. הפער עולה ויורד באופן קיצוני ובסופו של דבר מ-4 דקה וחצי לסיום המחצית זה נגמר ב-10. קובי וגאסול שני הבולטים עד כה. גאסול חוגג בצבע ובאמת LA צריכה להתמקם שם כמה שיותר. קובי, עם כמה אסיסטים יפים ואחוזים סבירים עושה את העבודה עם משחק טוב עד כה. אגב, הנטס ניצחו בפיניקס! ואוו, אין לי כל כך מושג מה הלך שם. פיניקס עוד הוליכו ביתרון די מבטיח של סביבות 12 הפרש בתחילת הרבע הרביעי ממה שראיתי, אבל פישלו בסופו של דבר. דנבר מנצחת את יוסטון, במשחק בין קבוצות שהן די שוות לטעמי(שכולם ביוסטון כשירים).

תום116

New member
ריצה יפה בתחילת הרבע

הרביעי, דווקא של המחליפים פלוס ביינום, ו2-3 מהלכי שואו טיים עם דאנק אחד אדיר של ביינום סגרו את המשחק. קובי, פאו וכל שאר היותר בכירים כבר לא ראו פרקט ברבע הרביעי. אולי השחקן האהוב עליי ביותר שדרך פה, אנתוני פארקר, תפס יופי של יום מבחוץ והיה אחד הבולטים בטורנטו. 14-1, אחרי הניצחון האדיר של קבוצתי בכדורגל, LA סוגרת לי יום מוצלח מבחינת הקבוצות האהודות עליי. ישש!

OrEl74

Well-known member
מנהל
גם במשחק הקודם המחליפים הביאו את המפנה

ובכלל, אריזה נמצא בכושר מעולה בשלושת המשחקים האחרונים וסוף סוף הפוטנציאל שלו מתממש. איזה קבוצה ניצחה 14:1????? (או שסתם יצא לך 14 וזה אמור להיות 4?)

תום116

New member
ניסוח לא מבריק

ה-14 הכוונה כמובן למאזן של LA! קבוצתי בכדורגל אמנם ניצחה "רק" 2-1, אבל זה ניצחון אדיר בגלל שזה הושג באחד המגרשים הקשים באירופה! רובין ואן פרסי=LEGEND

תום116

New member
הנה הביצוע של אנדרו

http://www.youtube.com/watch?v=6pvgIjitfGQ לא רע, לא רע בכלל אפילו. וד"ש לשאק!

וואו האריס שחט את פיניקס ברבע ה4

פיניקס הובילה ב11 בפתיחת הרבע הרביעי אבל אז הנטס דפקו להם 43 נק' על הראש!!! דווין האריס דפק משחק של 47 נק',13-25, 17-17 מהעונשין 8 אס' ו7 ריב' (לא נשכח את קרטר שקלע רק 28 :D) דאלאס אוכלים ת'לב עכשיו

rapgamer4ever

New member
לדווין האריס באמת מגיעה התייחסות מיוחדת

הוא המנהיג של ניו ג'רזי. לא וינס אלא הוא. האריס הפסיד השנה 3 משחקים, בשלושתם ניו ג'רזי נוצחה (ולא בדיוק מול אריות, הפסד מול מיאמי ו-2 הפסדים מול אינדיאנה). לעומת זאת כשהוא משחק הקבוצה במאזן מעולה של 9-4. אתמול הוא היה פשוט לוהט, עשה מה שרצה, קלע 47 באחוזים מגוחכים (17 מ-17 מהקו!!!) וניצח לבד את פיניקס. השנה יש לו מעל 25 נקודות למשחק ויחס אסיסטים-איבודים יפה של יותר מ-3, האחוזים שלו בשמיים והוא קולע מהקו יותר מכל שחקן בליגה. כמובן שגם ברזומה תצוגות ענק מול פיניקס הלילה ומול דטרויט, ממש קצת אחרי שהגיע אייברסון. אני לא רואה סיבה לא להחשיב אותו כמועמד ל-MVP נכון לעכשיו. יש כמה שמקדימים אותו, אבל הוא בהחלט בשביעייה הראשונה.

rapgamer4ever

New member
ואי אפשר בלי:

בתור אחד המתנגדים הגדולים לטרייד קיד-האריס: ידעתי. עוד משנה שעברה היה אפשר לראות: א. שקיד לא פותר את הבעיות של דאלאס ב. שהאריס שחקן זריז מאוד שיכול להתמודד עם כריס פול וטוני פארקר הרבה יותר טוב מקיד ג. שלהאריס חוזה מצוין ושווה להחזיק בו השנה כמובן גם גילינו שלהאריס יכולת התקפית מצוינת ושהוא אחד החודרים הטובים בליגה. וגם בזה למען אפשר לבוא בטענות לדאלאס כי הם אמורים לדעת את זה, הרי הוא לא למד לשחק בניו ג'רזי. קיד שנה נוספת יעזור לדאלאס להגיע לסף הפלייאוף, אולי הם יכנסו ואולי לא, גם אם כן הם יעופו מהר ולא ירוויחו שום דבר.

האריס וגוש נחשבו שחקני העתיד של דאלאס

להערכתי גוש לא כזה גדול כמו שעשו אותו, סקורר טוב ולא מנהיג האריס גדל שם בהדרגה והראה ניצוצות, לקיובן בערו המכנסים והטרייד החזיר את דאלאס שנתיים אחורה לקיד אין הרגליים של פעם והיכולת לשלוט במשחקים ברבע האחרון כמו פעם. עדיין הוא מרגיש את המשחק כמו שמעטים יכולים, אבל מה שיש בראש הרגליים כבר לא רוצות האריס עדיין רחוק מקנדידט mvp, גרזי יצטרכו לעלות על גל נצחונות, ואני לא רואה אותם עושים את זה. אי אפשר לסמוך על קארטר כל משחק. לראיה, מדוע דווקא בטורונטו הוא שיחק מצוין? כי זה היה אישי... אבל בהחלט שווה לעקוב אחרי האריס, אחד החמים בליגה כיום דאלאס צריכה את סטאקהאוס בחזרה, זה שחקן שהייתי רוצה בקבוצה שלי בשלב הזה של הקריירה שלו

למעלה