משחקי הסילבסטר

rapgamer4ever

New member
משחקי הסילבסטר

וושינגטון- שיקאגו: בעיצומו. הבולס ממשיכים לעשות חיל בזכות יכולת טובה של דאן ומירוטיץ'.

אינדיאנה- מינסוטה: בחצות ממש אחרי הנשיקה יגיע ה-tip off. אולדיפו בחוץ כך שאנחנו בעמדה טובה לנצח, אחרי שהפייסרס השפילו אותנו בתחילת העונה. טיוס ג'ונס ואנדרו וויגינס גוררים פציעות קטנות אבל מכיוון שהרוטציה שלנו מוגבלת כרגע ל-7 וחצי שחקנים אין סיכוי שהם ינוחו.

בוסטון- ברוקלין.

סקראמנטו- ממפיס: זיבו (ווינס) מול האקסית. מי היה מאמין שיגיעו למפגש בשלב הזה ממוקמים מעל הגריזליס בטבלה.

קליפרס- שארלוט: שתי הקבוצות משמיעות קולות של התאוששות קלה מפתיחת עונה די נוראית.

יוסטון- לייקרס: הרוקטס הפסידו 5 רצוף. הם אמורים לתת כאן בלואאוט רק שהארדן בספק למשחק מה שעשוי לשנות קצת את המשוואה.

אוקלהומה- דאלאס: הת'אנדרס כבר נכוו העונה מול דאלאס אבל אני לא מצפה להפתעות. ג'ורג' עדיין בחוץ.

פיניקס- פילדלפיה.
 

rapgamer4ever

New member
מינסוטה פותחת 17-0 מול אינדיאנה

טאונס עם 4 חסימות ב-6 הדקות הראשונות של המשחק. באטלר וטיוס ג'ונס חוסמים נתיבי מסירה והוולבס רצים לנקודות קלות.
רק לשמור על רמת האינטנסיביות הזאת.
 

rapgamer4ever

New member
יורדים למחצית ביתרון 11

למה ההפרש לא גדול יותר? בראש ובראשונה משחק התקפה מטומטם. אנחנו כביכול מריצים set plays אלא שהם מניבים עוד ועוד מהלכי אחד על אחד בסוף שעון. טאונס התחנן לכדור בפוסט מספר פעמים ולא קיבל, לטובת מהלכים תקועים בסוף שעון.
בנוסף כמות השלשות שלנו במחצית היא 0 עגול. נהיה חייבים להתחיל לקלוע שלשות כי הפרש 11 נמחק תוך 3 דקות במגרשי חוץ.
&nbsp
רק כדי להמחיש את עליבות הרוסטר, ת'יבודו פתח את הרבע השני עם שלישיית פרימטר של ברוקס-קרופורד-בייליצה. 3 חורים בהגנה כאשר אחד מהם בכלל לא משחק בעמדה שלו... זה תרם לפייסרס להוריד את ההפרש לחד ספרתי נמוך.
 

Cade Foster

New member
עזוב את זה, הקלע המוביל שלנו במחצית הזאת הוא ג'ו יאנג

גם עם 0 שלשות אפשר לנצח את אינדיאנה ביום כזה ובלי אולדיפו.
 

rapgamer4ever

New member
עכשיו השלשות התחילו להיכנס וזה בול גיים

החמישייה ניצחה ב-30 הפרש. סיפור המשחק הוא ההגנה כמובן- 8 חטיפות ו-8 חסימות של שחקני החמישייה, בפרט טאונס-באטלר-ג'ונס.
טיוס ג'ונס לפעמים הולך חזק מדי על החטיפה וזה עולה לנו בשלשות מהפינה אבל בסך הכל השיפור ההגנתי מהתקופה האחרונה ממשיך.
אני מקווה שהפייסרס לא יגלחו את ההפרש ברבע האחרון, רק לעיתים רחוקות שחקני החמישייה שלנו זוכים לנוח ברבע הרביעי. הפעם זה חשוב כי יש בק טו בק.
 

rapgamer4ever

New member
רק דיברתי ות'יבודו משאיר את טאונס על המגרש לגארבג' טיים

אלוהים יודע למה הוא ממשיך לשחק 8 דקות של גארבג' טיים ברבע האחרון. יש לנו בק טו בק מחר...
KAT מסיים משחק טוב בכל הקטגוריות עם 18-14 ובנוסף 4 אסיסטים, 6 בלוקים, 2 חטיפות.
 

OrEl74

Well-known member
מנהל
148:142 ליוסטון על הלייקרס אחרי 2 הארכות


 

Anfield

New member
מאכזב מאוד

ג'ורג' חזר, רוברסון בחוץ.
משחק בינוני אבל דאלאס קלעו שם כמה שלשות במאני טיים, פשוט לא החטיאו. באסה.
יש לנו בעיה עם הקבוצה הזאת, בראה מסתובב שם חופשי קשה לעצור את השחקן הזה.
 
אינדיאנה - מינסוטה: עשינו בושות מול הקבוצה של rapgamer4ever

אינדיאנה ללא אולדיפו משחק שלישי ברציפות; מפגש שני ואחרון העונה בין הקבוצות. במפגש הקודם אינדיאנה ניצחה בקלות ועל הדרך קבעה שיא מועדון באחוזים מהשדה [66.7%];

רבע א': 0-17 אצלנו בבית!
פתיחת 0 מ-12 מהשדה של אינדיאנה, וזה 0-17 מינסוטה ב-7 הדקות הראשונות! ווייט, וואט?! סירייזלי, ברו?!
מזמן לא ראיתי כזה דבר. מקמילן מחליט לשבור את הכלים בשלב מוקדם ומכניס את דמיאן ווילקינס ואל ג'פרסון - מה שנקרא אצלנו סוף הספסל - כאשר דקות קודם סאבוניס וקורי ג'וזף נכנסו במקום מיילס טרנר ודרן קוליסון החלשים. חצי שני טוב יותר של הרבע בזכות המחליפים, אינדיאנה יוצאת בזול ועוד אפשר להגיד שיש משחק תחרותי לפנינו.

13-23 למינסוטה בסיום הרבע. 7 איבודים של הפייסרס הובילו ל-8 נק' של מינסוטה, אינדיאנה ללא נק' מאיבודי כדור וללא נק' ממתפרצות, וביחד עם 27% מהשדה אפשר להבין את התוצאה ההתקפית החלשה. כל ה-13 נק' משחקני הספסל, כאשר 13 זה סיזן לואו שלנו העונה.

רבע ב': ההפרש יורד לחד-ספרתי, אבל אינדיאנה עדיין לא במשחק
פתיחה טובה של אינדיאנה, גם בהגנה וגם בהתקפה, נראית יותר מסודרת. קורי ג'וזף מוביל אותנו בדקות אלו. עד אמצע הרבע, ההפרש יורד פעמיים ל-5. קצת פחות מ-5 דקות לסיום המחצית, סל של קוליסון נותן נקודות ראשונות של שחקן חמישייה באינדיאנה! לא יאמן. הרבע מסתיים בדקות טובות יותר של מינסוטה בהובלת ג'ימי באטלר וטאג' גיבסון, וחוזרים לדו-ספרתי. 38-49 למינסוטה במחצית. 38 זה סיזן לואו של הפייסרס במחצית, אבל יש מה להאמין אם בכל זאת רוצים, כי השיא השלילי העונתי הקודם היה 39 לשיקאגו במשחק שאינדיאנה הפכה פיגור 17 לניצחון. יהיה קשה, אבל רק 11, אפשר לעשות את זה.

רבע ג': בוגדנוביץ' שומר אותנו במשחק, אבל זה מאוחר מדי
פתיחה טובה של מינסוטה מחזירה את זה ל-17 הפרש בתוך הדקה הראשונה של המחצית עם ריצת 0-8. אינדיאנה סובלת כל המשחק מאיבודי כדור ותנועה לא טובה, ובהגנה שחקנים הולכים עלינו עד הסל. זו ריצת 0-10 ו-19 הפרש בתוך
פחות מ-2 הדקות הראשונות. בשלב הזה 13 נק' מהירות של בוגדנוביץ' בתוך כשתי דקות עוצרות את הסחף - רק 12 הפרש, שומר אותנו במשחק בדקות שמינסוטה מאיימת לברוח. הטימברוולבס מגיבים ב-7 נק' ללא מענה ופותחים שוב יתרון גדול - 17 הפרש, 5 דקות לסיום הרבע. יהיה קשה לחזור מזה, ובפרט כאשר אינדיאנה לא מייצרת עצירות בהגנה. זה רבע שמינסוטה בקצב של 40 נק', וככה אי אפשר.

4 דקות לסיום, היתרון מגיע לשיאו - 26 הפרש, ועוד ריצת 0-8. תודה, היה נחמד, להתראות ב-2018. בשלב הזה, קצת מאוחר מדי, מקמילן הולך לספסל. מה שעבד בחצי השני היה צריך להיעשות גם ברבע הזה, לא שהייתי מהמר שהשינוי היה עוזר.

58-87 מינסוטה. לפחות זה אומר שנראה הרבה טי ג'יי ליף ברבע הבא, לא ככה? אינדיאנה שיחקה את הדקות האחרונות של הרבע כשבאמתחתה רק 2 פסקי-זמן עד לסיום המשחק [למינסוטה 6]. אני לא מאשים את המאמן, רק מציין עובדה על שימוש אגרסיבי בפסקי-זמן שנובעת לרוב מרצף ארוך במיוחד של דקות לא טובות, ואף שזה נדיר, כך היה.

רבע ד': גארבג' טיים
3:47 לסיום, טי ג'יי נכנס בפיגור 24. נכנס קצת מאוחר ממה שחשבנו, וזה מקומם.
פוזישן התקפה - טי ג'יי מקבל בפינה, מטעה את השומר, חודר, אבל מחטיא את הפלוטר.

פוזישן הגנה - חדירה של בייליצה על טי ג'יי, לוקח אותו עד הסל.

פוזישן התקפה - טי ג'יי מקבל בצבע, מחטיא את ההוק שאט. איקה אניבוגו על הריב', מתקן.

פוזישן התקפה - טי ג'יי חודר, מוציא החוצה למבט טוב של אלכס פויתרס, שמחטיא.

90-107 למינסוטה בסיום. 90 זה הכי מעט של אינדיאנה העונה בבית והשני הכי נמוך בכללי [הכי מעט - 83 נגד דטרויט לפני 5 ימים]. אינדיאנה לא הובילה כל המשחק. שום דבר לקחת מהמשחק הזה, נמשיך הלאה.

מצטיין המשחק: ג'ימי באטלר. 26 נק' [11-8 מהשדה, 11-10 מהקו] ב-27 דקות. קל, קל מאוד, קל מדי;

טאג' גיבסון בלט גם הוא בדקות היותר טובות של מינסוטה. מסיים עם 17 נק' ו-9 ריב' [4 בהתקפה] ב-8 מ-10 מהשדה; קארל אנתוני טאונס עם 18 נק', 14 ריב' [1 בהתקפה] ומשווה שיא קריירה עם 6 חס';

באינדיאנה, 32 נק' בלבד משחקני החמישייה כאשר רק בוגדנוביץ' [13 נק', 3 שלשות] בדאבל פיגרס מבין החמישה. בוגדנוביץ' עשה את הנזק כולו במהלכן של 3-2 דקות ברבע השלישי; מיילס טרנר עם 1 נק', ללא סל שדה [5-0 מהשדה, 1-0 משלוש, 1-1 מהקו] ו-2 ריב' מול 3 איבודים ב-19 דקות. זה ליין שלא משנה כמה קשה היה, אסור לסיים משחקים ככה. אין תירוצים, זה רע; קריס ג'וזף עם 10 נק' מהספסל היה חלק מהדקות הטובות במחצית הראשונה ששמרו אותנו במרחק סביר. אין לי תלונות, תמיד עושה את העבודה שמבקשים ממנו ותמיד איתו זה טוב יותר בשני צדי המגרש; ג'ו יאנג עם שיא קריירה של 20 נק' [11-7 מהשדה, 4-3 משלוש, 3-3 מהקו] ב-24 דקות, היחיד בקבוצה שקלע יותר מ-4 סלי שדה. קלע 13 ברבע האחרון;

ליין ליף: טי ג'יי מסיים ללא נקודות [2-0 מהשדה] ו-1 ריב' ב-4 דקות משחק [פלוס 7].

המשחק הבא -- אנחנו בעיצומו של רצף 4 הפסדים שני העונה, ובהמשך השבוע זה לא יהיה קל עם מפגש חוץ נגד מילוואקי [ד'].
 
למעלה