משחקי הלילה

Rapgamer

Well-known member
גולדן- יוטה
ניצחון נהדר של גולדן סטייט באחד המשחקים הטובים שלהם השנה. קרי היה חם ברבע הראשון והעלה את הווריורס ליתרון מוקדם, הגנתית הם היו dialed in מה שלא תמיד רואים במשחקי צהריים, השיגו מספר חטיפות בפתיחה וסלים קלים בצד השני.
בפתיחת הרבע השני דקות קשות של הווריורס ללא הכוכבים מול הספסל של יוטה עם קונלי וגובר, הספיקו לצמצם את ההפרש אבל שלשות של ג'ורדן פול מטר מאחורי הקשת שמרו על היתרון. יוטה שיחקה חזק מהשלב הזה ואילך והתקרבה כמה פעמים אבל לא הצליחה לעלות שוב ליתרון במשחק. הם לא השיגו עצירות, גולדן ברמת ביצוע התקפי גבוהה מכל הבחינות הן מבחינת הנעת כדור (33 אסיסטים) והן מבחינת סיומת (16/31 משלוש). דריימונד היה אגרסיבי וסיים עם טריפל דאבל אבל מי שעוד הבריק במשחק הוא אנדרו וויגינס. ראיתי כבר כמה משחקי 40+ נקודות שלו במינסוטה אבל הפעם זה היה נראה אחרת, קבלת החלטות יותר טובה ונקודות מטווח פלואטר, בנוסף להגנה טובה על מיצ'ל. הוא היה האקס פקטור במשחק הזה.
ביוטה קלארקסון היה מאוד דומיננטי והם שיחקו יותר אחד על אחד מאשר בדרך כלל.
בסיום 131-119 לגולדן. הרבע הרביעי היה צמוד אבל הווריורס ברחו בדקצות האחרונות. משחק קבוצתי מצוין של כל שחקני המפתח, וויגינס כאמור התעלה על עצמו ומהספסל גם וייזמן ופול במשחק מצוין. נתון המשחק הוא 56% קבוצתי מהשדה מול יריבה שהיא מהטובות בליגה בהורדת אחוזה הקליעה של היריבה.
ביוטה גובר הצטיין עם 24 נקודות ושיא קריירה של 28 ריבאונדים. הם התרסקו בדקות שלו על הספסל, פייבורס מינוס 23 ב-16 דקות. אלה דקות קשות ברובן עם הרכב ספסל חלקי ומול קרי+דריימונד אבל 23 הפרש זה יותר מדי. יוטה רושמת הפסד רביעי מתוך 6 המשחקים האחרונים. הם טובים מאוד אבל כבר לא ה-jaggernaut מתחילת העונה שנתנו בראש לכל יריבה 15-20 הפרש.

מינסוטה- פורטלנד
השגנו נקמה מול הבלייזרס בבק טו בק. רוב המשחק שיחקנו דרך טאונס ב-elbow שמשך שמירות כפולות, היו לו 8 אסיסטים במשחק שרובם לחיתוכים לסל. המשחק היה שוטף ועלינו כבר ליתרון דו ספרתי ברבע האחרון, אלא שמשם הדברים התחילו להשתבש. קובינגטון עבר לשמור על טאונס אישית, היה אגרסיבי והשופטים די אפשרו את זה. זה הוביל לסדרה של איבודים, ויכוחים על שריקות ובאופן כללי הרגשה שהשופטים לוקחים חלק משמעותי בקאמבק של פורטלנד. כל שריקה מקורית הלכה לטובתם, מה שהגיע ל-review התחלף לטובתנו אבל לא הכל גם הגיע ל-review. למזלנו אנת'וני אדוארדס התפוצץ ברבע האחרון ושמר על ה-W. היו לו 13 נקודות ברבע האחרון בדרך ל-34 במשחק (שיא קריירה). וכהרגלו בקודש דאנק מפלצתי אחד:
החזקנו איכשהו מעמד עם 114-112 בסיום. מה אפשר לקחת מהמשחק הזה? ראינו את טאונס ונאז ריד ביחד על המגרש, אין לי בעיה עם ההרכב הזה במיוחד בהתחשב בחור שלנו בעמדה 4.
אדוארדס עדיין לא סקורר יעיל אבל הוא מחבר משחק שביעי ברציפות של 19 נקודות או יותר. העובדה שנבחר #1 בדראפט, הספקות לגבי היכולת שלו לתרום אול-אראונד בנוסף לטראומה הכללית שלנו מוויגינס הציפו השוואה בין השניים אבל אני חושב שיש הבדל גדול באופי ביניהם. אדוארדס עושה טעויות אבל הוא לא שחקן אנמי שנעלם לדקות ארוכות. כשחקן חמישייה הממוצעים שלו עומדים על 18-5-3, היעילות כאמור נמוכה אבל אני סך הכל אופטימי לגביו, בהתחשב באוסף תמרורי האזהרה שהושמעו אודותיו סביב הדראפט.
 

Krit123

Well-known member
פוקו הגיע. אפשר לסגור את הליגה, ברכות לת'אנדר על 12 אליפויות רצופות. העיקר אמרתם אף אחד לא יעקוף את ראסל, הרי ידוע ששיאים נועדו להישבר.
ועכשיו ברצינות - שלחו אותו לג'יליג, גם שם הוא קלע באחוזי רצפה, אבל מאז שחזר הוא מעט התייצב. בפתיחת הרבע האחרון אוקייסי עלו בהרכב גבוה ללא מוביל כדור, בשלב מסוים היו בו שחקן בגובה 2.18, ואחד 2.13. אחד שיחק סנטר, השני רכז, וולקאם טו טוונטי טוונטי וואן. פוקו הוביל כדור והיה בסדר, הם אשכרה החזיקו ביתרון בדקות האלו.
הדבר היחיד שאפשר לקחת מהמשחק (כי הקליעה תלך ותבוא), פעם אחת הוא השאיר את השומר on his hip בפיקאנדרול, הוא חייב להתחזק על מנת להשתמש בגובה שלו, אחרת יבצעו חילוף אוטומטי או פשוט יציבו עליו שחקן נמוך. אפשר לראות שהוא לומד אט אט איך להגיב. נתקלתי בתגובה של אוהד ת'אנדר, ששאל האם יש תקדים למישהו שהסריח את הפרקט ברמה כזאת ואשכרה הפך לשחקן טוב עם הזמן, אולי הוא יהיה התקדים.
עוד שחקן שקלע בעבר באחוזי רצפה הוא קנריץ' וויליאמס שקלע 18, הזכרתי אותו במילה לפני הבועה, השיפור שהוא עשה מבחינת סקיל הוא מדהים (אפשר לומר דבר דומה על דיאלו, שהספיק לעבור בינתיים בטרייד לאורנלדו), למרות שהוא איכשהו קולע באחוזים גבוהים יותר מהשדה מאשר מהעונשין. הוא ממש הופך ל budget two way player.
בקיצור, הפסד רע לגרזיליס, אוקייסי ללא הורפורד/דורט/היל/בייזלי ועוד. חזרו פחות חדים מהפגרה, בעיה בהתחשב ביריבות. התיאום ההגנתי ירד וחסר סקורר יציב לצד ג'ה, שהוא בעצמו קצת וויילד לפעמים. הם הפסידו עם 7 בספרות כפולות ו-45 נקודות מהספסל, די נדיר הייתי אומר.

ראיתי מעט מפילי - ספרס, הסיקסרס המטירו עליהם שלשות מהפתיחה ויצאו ליתרון דו ספרתי שלא באמת נמחק. איפשהו ברבע השלישי בעיצומה של עוד ריצה פופ וויתר והעלה את המחליפים. גרין פתח מאוד חד מול קבוצתו לשעבר, בשאר הזמן הספרס לא הצליחו לשמור על קו השלוש בלי להפקיר את הצבע, נרמסו בריבאונד בנוסף לכך. צריך לציין שדרוזן לא שיחק... לא קיבלו עזרה מהספסל הפעם (מילס וגיי ללא סל שדה), בצד השני טובאיס האריס עם משחק אולארואנד יפה, סימונס היה אגרסיבי וסת' היה מעולה.

עוד הערה לגבי מיני, יש נטייה לזלזל בסטארפאוור של טאונס, לדעתי בסגל סביר הוא מוביל קבוצה לפלייאוף במערב. לא בדיוק היה לו אחד כזה עד עכשיו. רק שלא ינצחו יותר מדי ויסכנו את הבחירה כמו מפגרים. חייבים לנצל את העובדה שיוסטון הספיקו לנצח קצת לפני ההתרסקות, ואוקייסי פשוט מסרבים לעשות טנק.
 

Rapgamer

Well-known member
פוקושבסקי נראה כל כך awkward. מזכיר את פיטר קראוץ' מהכדורגל למי שמכיר וזוכר.
היכולת של אוקלהומה לנצח משחקים עם סגל שמורכב ברובו הגדול משחקני ג'י ליג לא פחות ממדהימה. בנוסף לכך ש-SGA ענק העונה וכנראה אנדרייטד באופן כללי.

למינסוטה חסרים ראסל וביזלי כך שהסגל מאוד חלש ואין סכנה לנצח המון. אבל יוסטון לא ניצחה כבר שנתיים וגם דטרויט קבוצה פח אז כן ישנו סיכוי לעלות בטעות ממקום 30 בליגה אל 28-29, מה שמגדיל את הסיכוי שנאבד את בחירת הדראפט שלנו השנה (מוגנת טופ 3).
 

Krit123

Well-known member
פוקושבסקי נראה כל כך awkward. מזכיר את פיטר קראוץ' מהכדורגל למי שמכיר וזוכר.
היכולת של אוקלהומה לנצח משחקים עם סגל שמורכב ברובו הגדול משחקני ג'י ליג לא פחות ממדהימה. בנוסף לכך ש-SGA ענק העונה וכנראה אנדרייטד באופן כללי.

למינסוטה חסרים ראסל וביזלי כך שהסגל מאוד חלש ואין סכנה לנצח המון. אבל יוסטון לא ניצחה כבר שנתיים וגם דטרויט קבוצה פח אז כן ישנו סיכוי לעלות בטעות ממקום 30 בליגה אל 28-29, מה שמגדיל את הסיכוי שנאבד את בחירת הדראפט שלנו השנה (מוגנת טופ 3).
תקשיב, זה חראם מה שנקרא, יש כאן הזדמנות פז לשמור על הבחירה. חייבים לתפוס פער למקרה שאורלנדו מעבירים את ווצ'ביץ' או עושים מכירת חיסול. במקרה של מכירת חיסול הם עדיין מסוגלים לגנוב משחקים במזרח, אבל בעיה. בינתיים אוקייסי לא מפסיקים לנצח וסאקרמנטו לא מספיק גרועים, גם את זה הם לא יודעים לעשות כמו שצריך, אז יש על מה לבנות כל עוד אתם לא יוצאים לרצף נצחונות, בטח עד שביזלי חוזר (מהבחינה הזאת עשו לכם טובה).
ואיך אפשר לשכוח את פיטר קראוץ' האגדי..
 
למעלה