משחקי הלילה

rapgamer4ever

New member
משחקי הלילה

שארלוט- סקראמנטו.
אטלנטה- יוטה: גובר חזר, השאלה האם זה לא מאוחר מדי עבור הג'אז לסגור פער של 4.5 משחקים ממקום 8 במערב.
יוסטון- מיאמי: מסתבר שהרוקטס עדיין לא הפסידו העונה כאשר פול, הארדן וקאפלה שיחקו. מעניין.
ממפיס- פילדלפיה: הסיקסרס במומנטום טוב ניצחו 8 מ-10 האחרונים.
מילווקי- פיניקס.
ניו אורלינס- שיקאגו.
דאלאס- וושינגטון.
דנבר- פורטלנד: משחק קריטי לשתי הקבוצות האלה שמדורגות 9 ו-6 במערב בהתאמה אבל במרחק של 2 משחקים בלבד זו מזו.
קליפרס- מינסוטה: עוד אין עדכונים לגבי באטלר וקרופורד שהחמיצו את המשחק האחרון. מאזן הכוחות מאוד תלוי בכשירות שלהם, אפילו שבצד של הקליפרס דאנדרה חסר.

OrEl74

Well-known member
מנהל
דמרכוס קאזינס!

Avivo4

New member
וויגינס חייב לשחק בעמדה 2

טוב, תגובה ראשונה שלי פה. לא מבין גדול בכדורסל (יותר בכדורגל), אבל אני עוקב אחרי כל משחק של מינסוטה.
זה משהו שבולט משנה שעברה - את ההצגות הכי טוב של וויגינס הוא נתן בעמדה 2 כשלאבין ושבאז לא שיחקו.
כנל לגבי שני המשחקים האחרונים כשבאטלר וג'מאל לא זמינים.
שוב, אני לא מבין גדול. אבל בשאר העונה וויגינס נראה לי כמו עוד שחקן בסגל. וכשהוא בעמדה 2 הוא מרגיש לי כמו סופרסטאר אמיתי.
יש סטטיסטיקה או נתונים שיכולים לגבות את מה שאני אומר?

Cade Foster

New member
ברוך הבא

אף אחד לא נולד מבין גדול, רואים משחקים, קוראים תגובות (במיוחד אלה של אליקו) וככה נהיים מבינים.

אני כמעט בטוח שיש סטיסטיקה לזה, פשוט כל אתר מתמקד בסטטיסטיקות אחרות ואני לא יודע איזה מהם עושה מעקבים על שחקנים לפי עמדה. יש מצב שבאתר הרשמי של הליגה זה מתחבא איפשהו...

שימחת את rapgamer4ever .גם הוא אוהד מינסוטה, ומהשרופים ביותר

מה נשמע, מה נהיה, פתאום אוהדי מינסוטה נהייתם לנו רוב? שאלתם את אוהדי הלייקרס אם מותר לכם להתאגד?

&nbsp
לא, זה אחלה. גם אני הייתי אוהד בעונה שעברה, אבל רק לתקופה קצרה כשעמרי שיחק שם. בכל אופן, יהיה לך פה עם מי לדבר על הקבוצה, כי rapgamer4ever מסקר לנו אותה.

fatnoam

Active member
ברוך הבא!

ותגיב יותר, אף אחד לא ינשוך אם תגיד משהו לא מדוייק. מקסימום נתקן :)
&nbsp
אישית אני לא חושב שזה קשור לעמדות, אלא קשור לווליום. רוצה להגיד, שאין כזה הבדל בין 2 לבין 3, כמו שיש הבדל בין כמות הזריקות וכמות הזמן בה אתה מחזיק את הכדור בתור שחקן מוביל, כאשר לצידך משחקים שחקנים שאוהבים את הכדור ויודעים מה לעשות איתו (כמו ג׳מאל קרופורד, ג׳ימי באטלר, זאק לאבין ושבאז מוחמד), לבין שלא.
&nbsp
משמע לדעתי כשוויגינס משחק עם שחקנים ברמתו הוא מחזיק פחות בכדור, נכנס פחות למשחק, זורק פחות וביעילות נמוכה יותר. כשהוא משחק עם שחקנים לא ברמתו, אז קורה ההיפך ואז הוא מסיים משחקים עם 40.

picki23

New member
מסכים, ההבדל בעמדות הם המאצ'אפים שאתה מקבל

אפשר לחלק את העמדות ל שלוש קטגוריות ב NBA של היום :

1 - רכז.
2-3 כנף
4-5 פינות

כשברור שלעמדה מס' 5 אין את הריספקט בפוסט כמו שהיה לה לפני 18 שנה, היום שחקנים מס' 5 נוטים לשחק באיזור הפינה, אם הם לא שותפים לחסימה (אחרת אפשר לשים אותם בכל מקום על המגרש), בפרט כשיש הוקי אסיסטס.

לגבי וויגינס - שחקן אתלט שהשתפר מאד, כנראה אם פוטנציאל של קוואי לנארד דאשתקד. אני חושב שאפשר להגיד שהוא לא משחק אוף דה בול יותר מדי טוב ולכן הוא סובל מנוכחותם של שחקנים דומיננטים באותה מידה או טיפה פחות יחד איתו בכנף - הם פשוט שווים יותר פוזשנים כשהם יחד איתו על המגרש.

למה עמדה 2 לא עקרונית?
כי לוויגינס יש צד אחד משלו בכל פעם שהוא יכול לקבל את הכדור. אין שום הגיון בלשים בסטרונג סייד עוד שחקן כנף (כי מה הולך לקרות בוויק סייד? ), אלא אם כן זה דריבל הנדאוף ואז ברור שזה בשביל להביא לבלבול ההגנה.

בכלל אני חושב שתיבודו לא מאמן שטוב עבורו. וויגינס צריך להרחיב את צורת המשחק שלו, לבאטלר יש סגנון משחק שונה בתכלית והוא היה צריך שיטת משחק שתיתן לו את המצבים שהוא צריך כמו פוסט אפים, אוף סקרינס.

וויגינס צריך ללמוד ליצור בעצמו וכרגע, הוא בשנתו הרביעית והזמן מתקתק בשבילו. לדעתי אם למיניסוטה יש שכל הם עושים עליו טרייד ומקבלים שחקן כמו גארי האריס + רים פרוטקטור נחמד (שאין לי מושג מאיפה להגריל אותו).

ברוך הבא לפורום,

זה דיון טוב על כדורסל וחשוב שימשיכו להיות כאלה

fatnoam

Active member

בנוסף הייתי אומר שבתרגילים קלאסיים ה-2 יוצא על חסימות לקליעה בעוד שה-3 אמור לקבל אייסלושיין בצד השני עם המסירה לקליעה נתקעת. בוסטון היו משחקים את זה הרבה שאלן היה עובר על חסימות, בעוד שפירס היה מחכה לאייסו כאופציה שניה.
&nbsp
כמה קבוצות משחקות היום כדורסל כזה? נראה לי שכלום.

rapgamer4ever

New member
ברוך הבא, טוב לראות שיש עוד אוהדי מינסוטה בארץ

לגבי וויגינס זה משהו שדיברו עליו גם בעונה שעברה, היעילות שלו בפוסט אפ הרבה יותר טובה כאשר שומרים עליו ה-SG היריבים שנמוכים ממנו בכמה אינץ' בדרך כלל. אין לי סטטיסטיקה אבל היה דיבור כזה.
&nbsp
במשחק האחרון הוא היה מדהים. גם בזה שלפניו, בחסרונו של באטלר. זה מה שמפריע לי בציוות ביניהם ודיברתי על זה עוד מלפני הטרייד וגם במהלך העונה- הם באים אחד על חשבון השני. לוויגינס יש איכויות וזה לא צירוף מקרים ששני המשחקים הכי טובים שלו העונה בהתקפה היו אלו שג'ימי חסר.
אני אוסיף בהערה שוויגינס לא השחקן הכי יציב בעולם ואי אפשר לסמוך על תרומת סופרסטאר שלו לאורך זמן. אנחנו צריכים את באטלר שנותן עבודה כל ערב אבל זה חבל שהם לא מצליחים לבטא את עצמם ביחד אלא רק בנפרד.

למעלה