משחקי הלילה

rapgamer4ever

New member
משחקי הלילה

שארלוט- דאלאס: שתי קבוצות חלשות במגמת שיפור.

אינדיאנה- מיאמי: קרב ישיר על הפלייאוף. הפייסרס חזקים עם אולדיפו, מיאמי ברצף 5 ניצחונות אך בבק טו בק.

וושינגטון- יוטה: הג'אז בנפילה חופשית, הולכים ומתרחקים מהפלייאוף.

ברוקלין- דטרויט.
ניקס- שיקאגו.

יוסטון- פורטלנד: יש סיכוי שלילארד יחזור ויספק אחלה מפגש.

ממפיס- פליקנס: מפיס מקום אחרון במערב... מי היה מאמין.
מילווקי- אורלנדו.

מינסוטה- אוקלהומה: משודר ב-ESPN. בתחילת העונה הייתי קונה מקום 5 במערב בלי לחשוב פעמיים. אלא שעם האוכל בא התיאבון, ועכשיו אנחנו מבוססים במקום 4 וצריכים לשמור עליו. כמובן שאוקלהומה היא האיום העיקרי לעבור אותנו, מה שהופך את המשחק הזה לקריטי במיוחד.
כרגע אנחנו מקדימים את הת'אנדרס ב-3.5 משחקים. לא רק שהמשחק יכריע האם הפער יצטמצם ל-2.5 או יגדל ל-4.5, ניצחון שלנו ישיג יתרון בשובר שוויון במקרה שנסיים את העונה עם אותו מאזן כמו OKC.
במילים אחרות- אם יש משחק חשוב מהרגיל במהלך העונה זה המשחק הזה.

דנבר- אטלנטה.
גולדן- קליפרס: המשחק השני בדאבל הדר ב-ESPN. כולנו התרגלנו לראות את גולדן משפילה את הקליפרס ואין סיבה שזה ישתנה. נכון להיום הווריורס מחזיקים ב-12 ניצחונות רצופים מולם. נכון למחר 13.

Cade Foster

New member
אינדיאנה בלי מיילס טרנר (גם ביום שישי נגד קליבלנד)

הזדמנות טובה לבחון האם הוא באמת חשוב לקבוצה או all hype כפי שאני מתרשם ממנו העונה.
&nbsp
בתחילת העונה החיסרון שלו לא הורגש, השאלה היא מי ייכנס במקומו לרוטציה. או שנראה את אל ג'פרסון או שנראה הרכבי סופר סמול בול (או אולי את אייק אניגבוגו?). כך או כך מיאמי בערב שני של בק2בק ולא ניצחה בBLF כבר זיליון שנה (יש עדכון האם ג'יימס ג'ונסון יושעה?) ככה שאין תירוצים ולא אכפת לי כמה טוב הם נראים לאחרונה.

Cade Foster

New member
מסוג הימים האלה שכלום לא הולך

רבע ראשון כרגיל הגנה קטסטרופה ומאז רדפנו כל המשחק. בכל פעם שחזרנו והגענו עד לשיוויון היה במיאמי מי שיתקע את השלשה. בכלל אני חושב שוויין אלינגטון זה גרסה חדשה של קייל קורבר, הוא מתרוצץ סביב הקשת כל המשחק ומשחרר את הזריקה מאוד מהר ופשוט אין מה לעשות נגד זה. בכלל מיאמי קבוצה מאוד מאומנת, ספולסטרה מקבל הרבה פחות הערכה ממה שמגיע לו.
&nbsp
לגבי החסרון של טרנר אז טוב תודה אבל הוא לא הורגש (בעצם כן הורגש - לטובה) - אינדיאנה מנצחת בריבאונד 44-37 ובנקודות בצבע 72-40 (ווייטסייד בצד השני למקרה ששכחתם). מי שרוצה לחפש סיבות להפסד שיחפש אותן באחוזים ל3 (1 מ18!!! מחוץ לקשת, לעומת 13 מ30 להיט), באחוזים מהקו (השארנו שם 10 נקודות) וגם אצל צוות השיפוט שהיה פשוט זוועה לאורך כל המשחק כמעט.
&nbsp
משחק שכדאי לשכוח כמה שיותר מהר.

rapgamer4ever

New member
באתי לפתוח פוסט על אלינגטון לפני איזה שבוע

ואז התחרטתי כי בעצם לא היה בו הרבה תוכן.
אבל כמו שאמרת אלינגטון הפך ל-sharpshooter קטלני. הוא קולע 3 שלשות למשחק ב-41% ומה שמדהים הוא משחק רק 24 דקות בממוצע.
ממש מזכיר את קייל קורבר ביכולת שלו לצאת מחסימה ולעלות מהר לשלשות ברמת קושי גבוהה.

חתיכת לייט בלומר

לא מצא תפקיד בליגה ולא הצליח לגרום לזריקה שלו ליפול מספיק בתחילת הקריירה. אני אפילו לא בטוח מתי בדיוק הוא הפך לכזה שוטר קטלני מבחינת אחוזים ומהירות שחרור. היה לו אחוזים סבירים כל הקריירה אבל לא בנפח גדול ואני לא ראיתי דבר כזה מגיע. זה לא שהוא שם אפילו 15 למשחק אבל הוא פשוט קלעי טוב מאוד וההתקפה של מיאמי מאוד תלוי בו.
&nbsp
עבר מתחילת הקריירה במינסוטה, ממפיס, קליבלנד, דאלאס, לייקרס, ברוקלין ומיאמי. 7 קבוצות ב-9 עונות. רק במינסוטה (3) ומיאמי (2) היה יותר משנה אחת.
&nbsp
כתבה של זאק לואו כללית על מיאמי מהימים האחרונים שדי רלוונטית:
&nbsp
http://www.espn.com/nba/story/_/id/22017334/zach-lowe-goran-dragic-hassan-whiteside-miami-heat-nba

billc

New member
לפני המשחק אמרו שג׳מי באטלר ניצח את לברון 7 פעמים רצוף

ובקרירה הוא 12- 5 על לברון

משום מה זה נראה לי מספר נמוך
יכול להיות שהם מתכוונים 17 האחרונים

billc

New member
ווסטברוק מרשים במחצית הראשונה פול ג׳ורג׳ לא

billc

New member
לדעתי הבעיה של פול ג׳ורג הוא קצת שקוף בהתקפה

הוא צריך או לזרוק או לחדור חזק לסל חזק
אסור לו לעזור בניהול המשחק אני יודע שיש לו הרבה
אסיסטים אבל מאבד הרבה בגלל כוונות טובות

billc

New member
ומיאמי מקום 4

Anfield

New member
ג'ורג' טוב בהתקפה, לא יותר מזה

קודם כל הוא מעולה לשלוש, יש לו חדירות טובות אבל מבוצעות לעיתים נדירות מדי.
הטריק הזה של צעד הצידה או כדרור במקום וג'אמפר מסתיים בצורה חיובית רק לעיתים נדירות גם כן.
בהגנה הוא נהדר.
לכן בכללי מדובר בשחקן טוב מאוד.
אני חושב שווסטברוק אצלנו הוא השחקן הכי טוב בפער גדול מאוד ורואים את זה עכשיו כשהוא חזר למצוא את הטאץ' במיד רנג'. תחילת העונה הוא היה חלש אבל עכשיו הוא מעולה, הוא מגיע לרמות שג'ורג' ואנטוני לא יכולים להגיע אליה. אני לא יודע כמה בליגה מגיעים לרמה הזאת.

Anfield

New member
ווסטברוק היה מדהים, מגיעה לו קבוצה טובה יותר

איזה אדיר הוא בחדירות ועכשיו גם במיד ריינג'. תענוג של שחקן.
היתר...כבר כותב על זה כל העונה, חבל על האותיות.
גם כשהיה צמוד חיכיתי לריצה של מיניסוטה, היה ברור לי שזה יגיע ולא כי הם כאלה טובים אלא כי אנחנו אימפוטנטים.
אגב, מיניסוטה לדעתי מהקבוצות המטומטמות שיש בליגה, היא מתחרה איתנו בטמטום.
הם אמנם החמיצו כמה שלשות חופשיות שהיו עושות פער עוד מוקדם יותר במשחק אבל צפייה בשחקנים שלה מלווה אותי בתחושה של אי נוחות כמו שיש במשחק שלנו.
וויגינס הזה עם כל הכישרון שיש לו, הוא לוקח זריקות הזויות.

fatnoam

Active member
שתי הקבוצות משחקות כדורסל שלילי בעיניי

ואגב אני חושב שאחת הבעיות של ראס, זה שהוא פורח בכדורסל שלילי כזה ומטומטם. אם הקבוצה היתה משחקת יותר קבוצתי וחכם, היית רואה גרסא פחות טובה של ראס (אבל יותר טובה של ג׳ורג׳, לדוגמא).
&nbsp
כרמלו מקרה אבוד כבר בעיניי. פה ושם הוא עוד ייתן משחק של 30, אבל די, הוא כבר לא כוכב בליגה הזו.

Anfield

New member
יכול מאוד להיות שאתה צודק

אני כן אהבתי לעיתים את הכדורסל שלנו בפלייאוף 2016 כשווסטברוק היה אלפא דוג אבל יש משהו במה שאתה אומר.

לא יודע אם הייתי מחשיב את ווסטברוק אלפא דוג בפלייאוף 2016

דוראנט לקח 23 זריקות מהשדה וראסל 22 ושניהם הגיעו לקו 8 פעמים במשחק. היוסג' % של ראס גבוה משל דוראנט, כנראה בגלל האסיסטים (11 לעומת 3), אבל לא בהמון (34% לראס ו-32% לדוראנט).

אני מרגיש בנח להגיד שדוראנט היה השחקן הכי טוב בקבוצה, אפילו שהיעילות שלו די ירדה בפלייאוף ושווסטברוק החזיק בכדור יותר. אולי זה הופך את ווסטברוק לאלפא דוג אבל נראלי זה יותר בכיוון של 1a 1b...

הכדורסל היה נהדר אבל. עדיין לא הכי הרבה תנועה ויצירתיות בהתקפה כצפוי באוקלהומה אבל הגנה מעולה, טירוף ברבאונד התקפה על ההרכבים הגדולים של קאנטר אדאמס ורוטציות מרשימות בהרכבי איבאקה ודוראנט כביגמנים. אפילו שהם הפסידו לגולדן וקליבלנד ניצחו, אני לא ראיתי אף קבוצה עושה לווריורס את מה שהת'אנדר עשו להם במשחקים הראשונים באותה סדרה.

fatnoam

Active member
בהחלט שניהם היו בשיאם

ואולי ראסל החזיק יותר בכדור והנהיג יותר
&nbsp
אבל דוראנט קיבל שם טיפול הגנתי שורשי, התמקדו בו הרבה יותר מווסטברוק. אז לדעת גולדן, האלפא עדיין היה דוראנט.
&nbsp
אני גם לא חושב שהכדורסל היה נהדר בגלל אוקייסי. הרכבי הסמול בול של גולדן שמאפשרים לה להיראות כל כך טוב בהתקפה, יוצרים הרבה חורים בהגנה ובריבאונד הגנה, וזה עשה לאוקלהומה את החיים קלים יותר בקטע של לבצע דברים בסיסיים כמו לייצר תנועה מפוסט אפ וכדומה. קל למישהו כמו קאנטר לעשות פוסט אפ ששומר עליך האריסון בארנס, לדוגמא. אני לא חושב שאוקלהומה הפכה לאיזה קבוצה חכמה שמשחקת כדורסל טוב, היא פשוט מצאה חוזקות די בקלות והלכה עליהן.

rapgamer4ever

New member
מסכים עם שניכם, זה לא היה משחק גדול מצידנו

לא לעיתים קרובות וויגינס ובאטלר שניהם קולעים את הג'אמפרים שלהם. הפעם זה קרה.
בכל מקרה הספסל שלנו החזיק מעמד, והחמישייה שלנו מהחזקות בליגה, אז הצלחנו לנצח ובדו ספרתי.
הגנתית אנחנו לא אותה קבוצה מתחילת העונה. יש משהו מוזר בסטט' הקבוצתי, אני יכול להישבע שהיו לנו יותר מ-4 חסימות.
משחק חלש מאוד של אוקלהומה, אין לי מה להוסיף על הנאמר כאן.
&nbsp
עוד אלמנט שלא מדברים עליו מספיק הוא הורסטיליות ההתקפית של טאונס. הוא הביג מן היחיד בליגה שמסוגל להתגלגל לצבע ולסיים באפקטיביות מקסימלית או לצאת לפיק אנד פופ, להרחיק את הסנטר היריב מהצבע ולתפור את השלשות האלה ב-41%.
לקח לטאונס 20 משחקים להבין איזה שלשות הוא צריך לזרוק ואיזה לא, מאז הוא קולע שלשות ב-45% וקשה להפריז בחשיבות של הנתון הזה בקבוצה כמו שלנו שאף אחד משחקני הפרימטר לא אמין מחוץ לקשת.

fatnoam

Active member
לא חושב שלטאונס יש יתרון התקפי כלשהו על קאזינס או דייויס

והוא לא יותר ורסטילי מהם. גם אם הוא קולע ב-5-6% יותר טוב מבחוץ, זה לא אומר הרבה. אתה לא מכסה אותם שונה.
&nbsp
מצד שני עצם העובדה שהוא בהשוואה איתם אומרת שכנראה הוא עושה משהו טוב :)
&nbsp
מסכים עם שאר הפוסט.

rapgamer4ever

New member
יש לו יתרון על קאזינס בצבע ועל דיוויס משלוש

דיוויס קטלני בגלגול לסל אבל הוא לא מהווה איום מבחוץ. ברור לך שצריך לכסות מולו את ה-roll, ואם הוא בוחר לצאת החוצה לשלוש אז תפדל, שיזרוק. הוא עושה את זה מעט מאוד.
אצל טאונס יותר קשה לחזות מה הוא יעשה, ואם אתה מפספס הוא מעניש באפקטיביות בשתי הדרכים.

קאזינס פחות אקספלוסיבי מטאונס כפינישר. הוא יותר כבד ולא מסוגל להתפוצץ בכניסות לסל באותה הצורה.

אני חושב שטאונס יותר ורסטילי בהתקפה מדיוויס. הוא לא יותר ורסטילי מקאזינס אבל כן יותר מסוכן ממנו אוף דה בול, כלומר כשהוא חוסם לשחקן עם הכדור.

OrEl74

Well-known member
מנהל
לגבי ראס

אני מסכים שהיית רואה גירסה פחות טובה שלו כפי שכתבת, אבל אני מניח שזאת גם היתה גירסה הרבה יותר יעילה, עם הרבה פחות טעויות טיפשיות שכל כך מאפיינות אותו.
אני באמת מקווה שיגיע מאמן שידע לרסן אותו וע"י כך להפוך אותו להרבה יותר יעיל ולא אחד כזה שנותן לו לעשות מה שבא לו.

למעלה