משחקי הלילה

rapgamer4ever

New member
משחקי הלילה

טורונטו- מיאמי: לאורי נפצע במשחק האחרון, מיאמי בתקופה טובה כרגע, יכול להיות פה צמוד.

אוקלהומה- פורטלנד: המשחק המרכזי. הת'אנדרס מדשדשים אחרי הsurge שהיה להם בזמן האחרון, אני מעריך שההפסד לפיניקס נתן להם סטירה שאמורה לגרום להם להופיע.

דאלאס- אורלנדו.
לייקרס- סקרמנטו.

Anfield

New member
אוקלהומה זה קומדיה, ההתקפה משתפרת אז ההגנה נדפקת

חודשים דיברנו שיש הגנה טובה ואין התקפה.
עכשיו יש התקפה טובה יותר ואין הגנה.
אני אומר לכם ברצינות, כל שחקן שהוא 7 פוטר זאת בעיה קשה עבורנו שוב. עושים תרגיל מוציאים את אדאמס מהצבע ויש בעיה.
מוקדם יותר בעונה הצלחנו להתגבר על זה עם דיפלקשנס וכאלה, עכשיו זה לא עובד.
דיברו פה על תרומה מהספסל שאין, אני מסכים עם זה, אברינס חלש בהגנה ולא אמין בשלשות, גראנט מאוד נחלש בחודש האחרון אחרי פתיחת עונה טובה, פטרסון חתול בשק הוא פשוט בינוני ומטה, היחיד שמתפקד זה פלטון שאני מרוצה ממנו. פרגוסון מראה פוטנציאל מעניין אבל הוא רוקי הוא לא באמת ישנה משהו באופן קיצוני עבורנו העונה.
רוברסון מאוד חסר, הוא החמיץ את המשחקים האחרונים ואנחנו פשוט נרמסים בהגנה, לכל מי שזלזל בו זה מראה כמה הוא חשוב לקבוצה.

Roeiii1

New member
גם עם רוברסון הייתם חוטפים 110

כמו שקרה המון פעמים בתחילת העונה

Anfield

New member
אני האחרון שמאמין בקבוצה הזאת של העונה

סופה יהיה עגום בצורה כלשהיא.

OrEl74

Well-known member
מנהל
לא עגום אבל בטח שלא תהיה פה הצלחה גדולה

אנחנו באמצע העונה ומה שלא קרה עד עכשיו, כנראה שגם לא יקרה.
יחס עם זאת, סביר להניח שהם לא יגיעו לפלייאוף להיות סמרטוט של אף קבוצה ומי שתפגוש אותם, תצטרך להזיע מאוד בשביל לנצח.
אגב, נכון לעכשיו אם במקום השישי וזה אומר מפגש עם הספרס ודווקא אותם ממש לא יפתיע אותי אם הם ינצחו.
&nbsp

fatnoam

Active member
JAMES JOHNSON !!!

בתכל׳ס
היה שם מכה על היד בקטע של ״אל תנסה לחסום אותי מאדאפאקא״
ומכה קטנה בחזרה של ״מה אתה מכה לי על היד אני אכה אותך על החזה״
ומכה חוזרת בניחוח ״כיוונתי לחזה ופגעתי בצוואר, אבל זה לא באמת אגרוף כי אז היית מתחרפן אבל לא התחרפנת והמשכת לטרש״
ואז התקרבות חזה על חזה כאילו מי יותר גבר, מה שהזכיר לי שפעם אסי הגמד מאזור מהכדורגל עשה לי את זה גם, אבל הוא מגיע לי לפטמה אז הורדתי לו ראסיה, אבל בגלל שהם בערך אותו גובה לא היתה שם ראסיה.
ולא נראה לי שיעשו סיפור מזה יותר מדי. אם איבקה יקבל יותר ממשחק אחד אני אהיה בשוק. לג׳ונסון אולי יתנו 2-3.

rapgamer4ever

New member

OrEl74

Well-known member
מנהל
אני לא בטוח שאתה צודק

ג'ונסון שלח אגרוף לפרצוף של איבקה והליגה לא מקלה ראש בדברים כאלה.
מאחל לו להיות מושעה עד יום ראשון (כי אני מול בפאנטזי והוא מעצבן אותי)
&nbsp

rapgamer4ever

New member
סטט' מעניין שנתקלתי בו

ב-15 המשחקים האחרונים מינסוטה מחזיקה ברייטינג הכי טוב בליגה (+8.5).
אין ספק שזה נתון עם הרבה רעש. 15 משחקים זה לא הרבה, במיוחד כשבתקופה הזאת קרי החמיץ לא מעט משחקים ויוסטון נכנסה לרצף הפסדים טיפה הזוי, יחד עם הפציעה של הארדן...
בכל אופן זה משקף את היכולת הטובה שלנו בחודש האחרון.

Anfield

New member
כן, אפשר להגיד שמקום 4 רחוק מאוד עכשיו

מקווה ל5-6 ולעשות קצת רעש בפלייאוף.

fatnoam

Active member
5 עדיף מ-6

כי 5 יוביל למפגש מול מינסוטה. לא הלך לכם איתם השנה, אבל הם צעירים עם מאמן לא מקורי, בסדרת פלייאוף יש לוטרנים של אוקייסי יתרון.
&nbsp
מקום 6-7 כבר יוביל לסדרה מול יוסטון/ספרס בסיבוב הראשון - פחות מומלץ. מקום 8 זה סדרה מול גולדן, כבר עדיף להידחק החוצה מהפלייאוף.

rapgamer4ever

New member
מינסוטה משחק וחצי מהמקום השלישי

אני לא רוצה להגזים בציפיות כי אנחנו משחקים על house money אבל כל עוד קוואי ממשיך להיות בחוץ, המקום השלישי לא מובטח לספרס.
&nbsp
כמובן שבעיקרון אני מסכים עם מה שאמרת.

למעלה