משחקי הלילה

rapgamer4ever

New member
משחקי הלילה

שארלוט- קליפרס: הקבוצות עם שני רצפי ההפסדים הכי ארוכים בליגה. אגב היה קטע די מדהים במשחק האחרון של שארלוט, קמבה ווקר קלע 47 אבל החטיא לייאפ קל בטבעת בפוזשן האחרון שעלה להורנטס במשחק.

אורלנדו- יוטה: הג'אז עוד קבוצה שמפשת לעצור נפילה חופשית.

אטלנטה- בוסטון: ההוקס כבר הקשו על בוסטון מוקדם יותר העונה אבל לא ברור מי יכול לעצור את הסלטיקס כרגע.

פילדלפיה- גולדן: מפגש של שתיים מהקבוצות האטרקטיביות בליגה, יהיה מעניין.

ממפיס- יוסטון: לא ברור למה אבל זה מפגש רביעי בין הקבוצות העונה. כלומר רבע מהעונה הם משחקים אחת נגד השנייה. קונלי בחוץ לשבועיים מה שהופך את הגריזליס לאנדרדוג כאן.

דאלאס- מילווקי: המאבס חלשים לאללה. מינסוטה ניצחה אותם 68-32 במחצית השנייה הלילה.

פורטלנד- סקראמנטו: רימאץ' של המשחק שהיה הלילה אלא שהפעם הבלייזרס יוכלו לנקום את ההפסד.

FrecCo

Active member
העיקר שהספרס מתלהבים כשהם חוזרים ממינוס 23

לנצח, הווריורס הפכו חזרה מ24 הפרש לשיטת המשחק שלהם העונה. במקום להאט את הקצב פילי משחקת לידיים שלהם.

העוצמה של הווריורס בשיאה

מחצית ראשונה - פילדלפיה.
מחצית שניה - גולדן סטייט.

ברבע הראשון פילי עם 7 מ-11 משלוש ו-47 נק' ! זה הכי הרבה שלהם העונה ברבע ובלי לודא את זה מול הנתונים זה רחוק 3 נק' משיא הקבוצה. 47 זה הכי הרבה שגולדן סטייט הרשתה ברבע אחד מאז 14 בנובמבר, 1992.

ברבע השני עמרי נכנס באמצע הרבע, קצת אחרי, ככה 5 דקות לסיום המחצית, הדקות הרגילות שלו במחציות ראשונות. אני כל הדקות של פתיחת הרבע השני רב עם עצמי למה שוב עמרי לא מקבל קרדיט כאשר כל השחקנים המשותפים נראים רע. תפתח את הרוטציה, אתה כבר מבוא ל-30 הפרש פיגור, מה יש, כואב לך להכניס את הישראלי. מהלך ראשון חשבתי שראיתי את עמרי עושה את ההבדל: בן סימונס קצת היסס לתקוף את הסל, אבל זה רק היה בדמיון שלי. בפועל, רק בהתקפה הראשונה סימונס לא חדר על עמרי, במקום זה לקח אותו על הגב אבל לא קיבל מסירה. בהמשך, כמה התקפות אחרי זה, לקח את כספי לטבעת וגמר את זה בהיילייט. עמרי לא המשיך על המגרש [לא שיחק במחצית השניה] ככה שהניסוי לא עבד ואני סתם יצאתי מכליי. כספי בכל זאת תרם משהו - 2:10 לסיום המחצית דורנט החטיא מחצי-מרחק ועמרי דחק את זה פנימה בריבאונד התקפה על סימונס ואמביד. אני חוזר - על סימונס ואמביד! רגע מרגש.

29 נק' של פילי ברבע השני, אבל היה צריך להיות 39. החטיאו בדקות הראשונות זריקות נוחות שאתה רוצה שיקחו - אמביד פעמיים מחצי-מרחק, עוד לייאפ של אחד השחקנים שעבר בצעד ראשון מהיר את קליי כמו אוויר והחטיא מתחת לסל בלי לחץ, קובינגטון שהחטיא שלשה פנויה. 74 נק' של פילי זה הכי הרבה שגולדן סטייט הרשתה העונה במחצית.

הווריורס חזרו טוב כמו שהם תמיד חוזרים ברבע השלישי. פתחו עם ריצת 9-25 עד אמצע הרבע וסה"כ ריצת 13-42 במשך 10 דק'. את הרבע סיימו בניצחון 32 הפרש. סטף לא קלע את הזריקות משלוש במחצית הראשונה ובכמה מקרים לקח שני צעדים קדימה וקלע בתוך הקשת, שזה דוקא דבר חיובי לראות ממנו. ברבע השלישי התפוצץ וקלע מכל הטווחים 'דגרים' במה שנראה כמו הדקות הטובות ביותר שלו העונה. היו לו 20 נק' ו-4-4 משלוש ברבע השלישי.

** זה משחק שביעי מאז שהכניסו את שעון המשחק ששתי קבוצות קולעות באותו משחק לפחות 47 נק' ברבע באותו משחק.

בתמונה המצורפת -- הם באו בשביל כספי, אני משוכנע בכך.

rapgamer4ever

New member
היה משחק מטורף וממש אטרקטיבי, שאלה למומחי basketball ref

מתי בפעם האחרונה קבוצה ניצחה רבע בהפרש של 32 נקודות ומעלה?
ושאלת המשך- מהו שיא NBA להפרש ברבע אחד?

fatnoam

Active member
פעם שמכבי ת״א שלטה בליגה

והיתה מאבדת אולי משחק או שניים בליגה הישראלית בעונה, היה מאמן (לא זוכר מי זה. אולי שיבק, אולי קטש) שאמר שעדיף להוביל עליהם 6-8 במחצית ולא 14, כי שהם במינוס גדול הם עולים יותר חזק.
&nbsp
ככה גולדן. תוביל עליהם 20 במחצית, אתה בצרות. עדיף להוביל 12 ושהם ימשיכו לישון.

rapgamer4ever

New member
אני מתחבר למה שאתה אומר ומוסיף

שכדורסל הוא כל-כך משחק של מומנטום... זה לא שגולדן התחילה להתאמץ מול פילי רק ברבע השלישי, או שהיא לא התאמצה כשבוסטון רצה מולה 17-0 וכו'. גם גולדן סופגת מומנטומים של היריבה שקשה לה לצאת מהם לפעמים, פשוט כשגולדן נכנסת למומנטום all hell breaks loose. ואחד הדברים החשובים בכדורסל שלא נכנסים לסטטיסטיקה הוא היכולת של אחד השחקנים להשיג סל כשכלום לא הולך ולשבור מומנטום כזה.

Cade Foster

New member
זה היה קטש אחרי שזכה באליפות עם גליל

אני חושב שהוא אמר שמולם עדיף להיות בפיגור 5 ולא ביתרון 8 במחצית (אני חושב שזו גם הייתה תוצאת המחצית בגמר ההוא).

למעלה