משחקי הלילה

liron1311

New member
משחקי הלילה

ההורנטס וההיט במשחק ריצות.

ההיט פתחו טוב והובילו ב11 בראשון. ההורנטס דפקו ריצה של איזה 33-10 ועלו ליתרון 18 בתחילת המחצית השנייה. ההיט ענו ב17-1 וחזרו לפיגור נקודה. ההורנטס חזרו ועלו ליתרון יותר נוח.

ההיט שוב הורידו לנקודה אבל קמבה במשחק ענק עם כמה סלים גדולים בדקות האחרונות.

כרגע 3 הפרש לשארלוט, וויטסייד בקו ל2 זריקות עם 31 שניות.

liron1311

New member
נראה גמור

וויטסוד קלע אחת, ההורנטס לקחו את הכדור עם 7 שניות בין השעונים, מיאמי בלי עבירה. קמבה הסתבך ושחרר זריקה מטורפת בבאזר של ה24 , החמיץ אבל ריבאונד התקפה ענק (שני בדקה האחרונה) של קורטני לי, מיאמי עם עבירה עליו והוא קולע את שניהם.

יתרון 4 לשארלוט עם 4.6 שניות וכדור של מיאמי. וויד מחמיץ. נגמר.

2-2 בסדרה שחוזרת למיאמי.

קמבה עם 34 נק', לין היה ענק מהספסל עם 21. במיאמי ג'ונסון היה לא רע אבל הרוב חלשים.

הת'אנדר ביתרון 7 על דאלאס במחצית במשחק השני. פורטלנד/LA יותר מאוחר

OrEl74

Well-known member
מנהל
Okc סגרו עניין

33 של דוראנט ו 36 של ווסטברוק עשו את העבודה
מה שלא ברור לי זה איך קנטאר שהיה כוכב הניצחון הקודם שיחק הפעם רק 12 דקות

OrEl74

Well-known member
מנהל
עכשיו אני רואה שקנטאר נפצע

בכל מקרה קראתי שזה לא רציני והוא יהיה כשיר לסדרה מול הספרס.

Anfield

New member
ווסטברוק היה מטורף

פשוט משחק מצויין שלו.
קיובאן אמר שהוא לא סופרסטאר, מצחיק אותי.
זהו, שבת בלילה זה ספרס. חבל קצת שכריס פול שבר את היד, שוב תוצאות פלייאוף נזרקות באוויר כתלות בפציעות.

Anfield

New member
התזמון של הטראש היה די מטומטם

אני חושב שווסטברוק הוא הסיבה המרכזית שהסדרה הזאת לא הסתבכה עבור אוקלהומה. הוא היה נהדר ועל דוראנט יש ביקורות שרובן מוצדקות. הוא יצטרך להיות הרבה יותר טוב כדי שנעבור את ספרס.

OrEl74

Well-known member
מנהל
כריס פול שבר את היד

אני לא מת על השחקן הזה אבל ני חייב להודות שלראות את הפנים ואת התגובה שלו עשה לי ממש לא טוב.
חבל חבל חבל שפלייאוף מוכרע על דברים מהסוג הזה למרות שבסופו של דבר, זה חלק מהעניין של להיות ספורטאי.
&nbsp
בכל מקרה, פורטלנד בדרך לניצחון על הקליפרס ול-2:2 בסדרה ובהנחה שכריס פול סיים את העונה (ההערכות מדברות על 4 שבועות) אני בכלל לא בטוח שהקליפרס עוברים את פורטלנד.
&nbsp
וכמובן מי שיכולה לשמוח זאת גולדן שאמורה לעבור את פורטלנד או את הקליפרס נטולת כריס פול גם בלי סטף קרי.
&nbsp

Anfield

New member
חיים של אוהד קליפרס

אתה שומע שקארי לא יחזור לחצי סדרה~ נגדך, אתה אומר וואלה אולי נפתיע ונעלה לגמר מערב. פול וגריפין נפצעים, פול גומר את הפלייאוף. לא בריא כל העסק, פשוט לא בריא.

Ori L88

New member
תיהיה אוהד מספיק זמן וזה יקרה גם לך

אני עדיין ממורמר על גארנט 2009 , בוסטון שרפה את הליגה באותה עונה.
בלך , אני מתכוון בכל אוהד.
אתה כבר סבלת עם ווסטברוק דוראנט ואיבאקה

בכל מה שקשור למזל רע, אוהדי קליפרס לוקחים את שיקאגו בהליכה.

בכל זאת, רוב אוהדי שיקאגו הם כאלה בגלל ההצלחה הענקית של הקבוצה בשנות ה-90. הקליפרס מעולם לא הגיעו לגמר קונפרנס אפילו...

Ori L88

New member
פורטלנד והקליפרס בתחרות

על הפרנצ'ייז הכי מוכי פציעות וחוסר מזל בהיסטוריה
אני מקווה שעוטפים את דמיאן לילארד בBUBBLE WRAP.

Anfield

New member
זה קרה לגארנט גם עם מיניסוטה נראה לי

אחרי שסיימו מקום 1. או שאני מתבלבל.
&nbsp
אני גם אסבול העונה אל תדאג, מישהו ייפצע בקרוב.

הגיעו לגמר המערב באותה עונה.

אבל פציעה של קאסל קצת הרגה אותם מול הלייקרס.

rapgamer4ever

New member
סיכום שלושת משחקי הלילה

אנחנו כבר מגיעים לשלב שאלמנטים חוזרים על עצמם בסדרות לכן אני אשתדל לכתוב רק את מה שמחדש ולא לחזור על דברים שקורים בפעם השנייה-שלישית.

שארלוט- מיאמי:
ניהול משחק תמוה ביותר של ספולסטרה. ווינסלו היה גרוע, החטיא המון ג'אמפרים wide open וספולסטרה סירב להוריד אותו מהמגרש. שארלוט שיתקה את ההתקפה של מיאמי בדקות של ווינסלו.
החלטה לא ברורה נוספת הייתה לשחק עם האסלם 12 דקות כשרובן ברבע הרביעי ובמאני טיים. השחקן הזה גמור ואין לו מקום לדקות משמעותיות בפלייאוף. בינתיים וויטסייד שיחק 25 דקות בלבד שנבעו בין השאר מבעיית עבירותאבל מסיבה לא ברורה ספולסטרה החזיר אותו רק 3 דקות לסיום המשחק. וזה לא שמיאמי הייתה במומנטום טוב במיוחד בהיעדרו.
טעות נוספת של ספולסטרה הייתה השאיפה להאט את קצב המשחק. אני לא יודע שהוא העביר הוראה ודאית כזאת אבל ראינו את מיאמי ממש מסרבת לרוץ אפילו כשהיו הזדמנויות טובות לכך.
בשארלוט קמבה ווקר וג'רמי לין היו פשוט אדירים. הם מגיעים לצבע מתי שהם רוצים ומסיימים בצורה חכמה וטכנית. לין השתפר ממש בשנה הזאת. יחד עם מאמץ קבוצתי בהגנה ההורנטס נשארים בעניינים.

אוקלהומה- דאלאס:
דאלאס גברים. הם ענו לכל ריצה של הת'אנדרס בריצה משלהם והמשחק היה תחרותי למרות שהם סובלים ממכת פציעות לא נורמלית. דירק סיים סדרה מעולה.
באוקלהומה ווסטברוק בלט מעל כולם, הוא תפר ג'אמפרים ובערבים כאלה אין שום דרך לשמור עליו. איבאקה היה חלש בצורה יוצאת דופן.

פורטלנד- קליפרס:
לראשונה בסדרה הרול פליירס של פורטלנד קלעו שלשות פנויות. אמינו היה ענק עם 6 שלשות, קראב הוסיף עוד 2. במשחקים כאלה פורטלנד יכולה לעמוד שווה בשווה מול הקליפרס.
פורטלנד גם ניצחה בגדול בריבאונד, בין השאר בגלל שדאנדרה לא שיחק מספיק דקות (האקינג). רדיק לא פוגע משחק שני ברצף וזה משנה את כל משחק ההתקפה של הקליפרס.
כריס פול היה טוב במחצית הראשונה והחזיק את הקליפרס בחיים. הפציעה שלו מבאסת לאללה
גריפין התחיל להיות אגרסיבי במחצית השנייה אבל הוא לא כשיר לגמרי והולכים לעשות re-evaluation לפציעה שלו בשריר הארבע-ראשי. בכלל הוא מתקשה להתמודד מול גבוהים אתלטיים כמו מייסון פלאמלי, על אחת כמה וכמה כשהוא לא ב-100% כשירות.
ג'ף גרין היה טוב מהספסל אבל ללא פול, עם חצי גריפין וכשהמשלימים בבלייזרס קולעים שלשות לקליפרס אין סיכוי.
מילה טובה לאוסטין ריברס שהיה ממש טוב בהגנה.
מקולום הופך להיות אחד השחקנים האהובים עלי בליגה. הוא כל-כך crafty וטכני, שחקן שכיף לראות.
פורטלנד מוצאים את עצמם בעמדה מעולה לנצח את הסדרה. קצת בזכות וגם בחסד. ללא כריס פול ואם בלייק רחוק מיכולת שיא, לקליפרס אין אף אופציה התקפית סבירה. מקווה שגריפין יחזור בהקדם ובכושר הכי טוב שאפשר.

fatnoam

Active member
אם אתה אוהב את מקולום אז תשתמש בשם העברי שלו

משולם !

rkoron

New member
המזרח אדיר פשוט

אני ממש נהנה לראות את המשחקים בבית של שארלוט ובוסטון, כיף גדול..כל כך הרבה אנרגיות ואינטנסיביות. רמה מעל המזרח בינתיים, ששם אני יכול לציין את פורטלנד לטובה.
מקווה מאוד שפול יחזור כמה שיותר מהר, אך בינתיים זה נראה רע מאוד עבור קליפרס.

Ori L88

New member
תלוי

המשחקים באטלנטה ומיאמי מרדימים גם הקהל של אינדיאנה חצי כוח.
טורונטו שארלוט ובוסטון באמת אווירה טובה , כל הכבוד להורנטס! על הרי ברנדינג שעשו והשקיעו בקבוצה. בתקופת הבובקטס הקהל היה גוסס ולא בעניין.

למעלה