משחקי הלילה

rapgamer4ever

New member
משחקי הלילה

2:30
טורונטו-אטלנטה: ההוקס התחברו בזמן הנכון של העונה. ניצחון הלילה יהיה הצהרת כוונות להמשך.

3:00
ממפיס- דנבר: הזדמנות לגריזליס לגרד ניצחון. המקום החמישי שלהם בקונפרנס כבר לא מובטח.

מילווקי- פיניקס: יאניס נכנס לסוג של סלאמפ ואיתו מילווקי שהפסידה 5 רצוף.

מינסוטה- קליפרס: אני לא אופתע אם ננצח את המשחק.

3:30
דאלאס- ניקס: משחק מתנה למאבס לפני שהם יוצאים לרצף משחקים קשים.

סאן אנטוניו- פליקנס: קוואי בספק למשחק אבל הספארס לא יתקשו בלעדיו.

4:00
יוטה- גולדן: על פניו משחק מוקש. הווריורס בבק טו בק מול יריבה קשוחה. בפועל אני חושב שהם יעברו את המשוכה הזאת בלי הרבה בעיות בדרך למאזן 68-7. הבולס באותו שלב עשו 66-9.

5:00
סקראמנטו- וושינגטון: הקינגס ויתרו על העונה וצפויים לשחק בהמשך עם הרכב טלאים בניסיון לשפר מיקום בלוטרי.

5:30
לייקרס- מיאמי: יש לה הרגשה שזה יהיה יותר צמוד ממה שחושבים.

תהנו

liron1311

New member
יאניס קיבל מקיד את המפתחות כPG לעונה הבאה

בפועל הוא משחק כPG של הבאקס כבר כמה זמן ועד לפני שבוע נתן מספרים די מדהימים במשך איזה חודש (משהו כמו 20-9-8-2-2). לפני יומיים קיד אמר שהוא יהיה הPG הפותח גם בעונה הבאה.

מקווה שזה גם אומר ש-MCW בדרך למקום אחר ושיביאו במקומו

רכז שבתאכלס הוא לא באמת רכז אלא יותר מוביל כדור משני שמרווח את המשחק ונותן הגנה. משהו סטייל ג'ורג' היל או פטריק בברלי (או ברנדון נייט
, אם שמים יותר דגש על הקליעה ופחות על ההגנה)

rapgamer4ever

New member
האמת שזו שאלה באיזה מקום MCW יוכל להשתלב

כרגע נראה שהעתיד שלו בליגה הוא רכז מחליף. מאוד מאכזב לשחקן שנבחר ל-ROY.

OrEl74

Well-known member
מנהל
יוטה מושכים את גולדן להארכה

מעניין...

OrEl74

Well-known member
מנהל
דקה לסיום, גולדן מובילים ב-6

כנראה שגם את זה הם ינצחו

OrEl74

Well-known member
מנהל
גולדן מנצחים בשיניים

אני תוהה עם הקרימינל לא צודק ואם זה באמת כדאי מבחינתם להשקיע כל כך הרבה מאמץ לשבור את השיא כשאנחנו רגע לפני הפלייאוף.

billc

New member
יש להם צפיפות משחקים קשה עד למשחק מול הספרס שבוע הבא

זה באמת נראה שיכול לעלות להם ביוקר, הקטע שחסר להם שחקנים, וזה גורם שצריך שחמישה הראשונה תשחק הרבה יותר, מצד שני הם כלכך קרובים שזה קשה לוותר

OrEl74

Well-known member
מנהל
צוחק מי שצוחק אחרון - הלייקרס מנצחים 102:100 בהארכה

סל של ג'וליוס רנדל 1.9 שניות לסיום סוגר את המשחק'.
קובי אגב, שיחק רק 9 דקות בהן הוא לקח 7 זריקות וקלע אחת בלבד.
&nbsp

י ו א ב

New member
יששש

ואת זה אני אומר בתור אוהד בוסטון, רחמנא לצלן

פשוט רוצה את בוסטון עם יתרון ביתיות בסיבוב הראשון....אינשאללה

OrEl74

Well-known member
מנהל
המרוויחה של הלילה הזה היא יוסטון, למרות שהם לא שיחקו

ההפסדים של דאלאס ויוטה מעלים את הרוקטס בחזרה למקום השמיני.
שלושת הקבוצות, יוסטון, יוטה ודאלאס חולקות את אותו מאזן (שלילי יש לציין) 37 נצחונות ו-38 הפסדים.
&nbsp

fatnoam

Active member
הזיות בלייקרס

מוזר שאליקו לא פה בשביל לספר את הסיפור הזה...
&nbsp
בכל אופן, הסיפור הוא כזה. ד׳אנג׳לו ראסל, הרוקי של הלייקרס, ישב בחדר הלבשה עם ניק יאנג, שמאורס לזמרת איגי אזליה, ושאל על היחסים שלו עם בחורות אחרות. יאנג הודה שבגד, וראסל צילם את זה בוידאו. פה לשם, הוידאו נהיה ויראלי, וחדר ההלבשה של הלייקרס בתגובה החרים את הרוקי. החרים, במשמעות של כולם ישבו באותו שולחן בארוחת בוקר, וראסל ישב בצד. החרים במשמעות של הוא בא לשבת ליד לו וויליאמס בנסיעת קבוצה, וסוויט לו פשוט קם ועבר מקום. אף אחד לא מדבר איתו.
&nbsp
בינתיים ראסל הספיק להתנצל, איגי אזליה פרסמה הודעה שהיא מצאה את הסרטון שפורסם ״מצחיק״, והלייקרס סלחו לגארד הצעיר והטיפש. מכיוון שהם רואים בו חלק מעתיד המועדון, אז כבר התחילו שמועות שניק יאנג, החלק המקורי בסוואג-בראדרס, כבר בדרך החוצה.
&nbsp
עוד בלייקרס-ניישן, קובי בראיינט הזמין את חברו הטוב - לאמאר אודום - לצפות במשחק מול מיאמי היט שנערך הלילה. אודום נענה והגיע לסטייפלס להופעה ציבורית נדירה מאז שהוגדר מצבו כמוות קליני, לפני חמישה חודשים - שנמצא מעולף במוטל דרכים שבגופו כמויות עצומות של אלכוהול, ויאגרה וקוקאין.
&nbsp
אודום שרד את התקרית הרבה בזכות קלואי קרדשיאן (הושחלה בעבר בידי ג׳יימס הארדן וכמה ראפרים), שכאמור התגרשה מאודום בעקבות ההתמכרויות, ועכשיו יש דיווחים אמיתיים, שקלואי בהריון ממנו. מעניין איך היא ״עזרה״ לו להשתקם.
&nbsp
עד כאן הדיווח הצהוב.

rapgamer4ever

New member
הזייה אמיתית, ג'יילן דיבר על זה בפודקאסט שלו

כמעט ולא אמר מילה רעה על דאנג'לו. אני מניח שזה סכסוך מתמשך אבל ראסל ממש הגזים, אני מניח שהוא ניסה לפגוע ביאנג כמה שיותר אבל פגע בעיקר בעצמו.
&nbsp
אודום סיפור עצוב. הכתובת עדיין על הקיר... הבעיה היא שכל-כך קשה לעזור למי שלא מוכן מספיק לעזור לעצמו.

נועם, הערה בקטנה

תחשוב על מישהי שאתה אוהב ומכבד, ותחשוב איך היית מרגיש אם היו כותבים עליה בפורום שהיא "הושחלה" בידי מישהו. זה ביטוי פוגעני מאד.

שפה כזו לא פוגעת רק באדם המדובר

אז אפשר היה לקרוא ללברון "כושון" ולסילבר "יהודון".
גם הם לא קוראים בפורום.
כשמישהו בפורום קורא לשחקן "כושון" (לא קורה או מייד נמחק), אתה חושב שזה אמור להפריע רק לשחורי עור שאולי קוראים כאן? לך זה לא מפריע?
וגם אם כן - אתה לא חושב שיש נשים שקוראות בפורום? שזה עלול לפגוע בהן? אני באופן אישי לא מרגיש נוח עם ביטוי כזה, לא משנה לאיזו אישה הוא מיוחס.

למעלה