משחקי הלילה

rapgamer4ever

New member
משחקי הלילה

2:30
מיאמי- ברוקלין: ההיט בקרבות מיקום בין 3-6. הם מעדיפים יתרון ביתיות ואם אפשר- להימנע ממפגש מול קליבלנד בסיבוב השני.

טורונטו- אוקלהומה: הת'אנדרס ברצף של 7 ניצחונות, הארוך ביותר שלהם העונה. טורונטו מהווה מבחן אמיתי, היא כבר הספיקה לעשות בעיות לכל הגדולות.

3:00
שיקאגו- אטלנטה: הבולס חייבים לנצח משחקים מהסוג הזה כדי להדביק את הפלייאוף. אטלנטה בכושר טוב ובעיני היא הפייבוריטית.

ממפיס- ספארס: קוואי בספק למשחק. הרכב הטלאים של הגריזליס יתקשה להשיג ניצחון כך או כך.

מינסוטה- פיניקס: הוולבס משחקים כדורסל תחרותי לאחרונה. זה לא מתבטא במאזן אבל אנחנו מנצחים בדקות של החמישייה באופן די עקבי.

ניו אורלינס- ניקס: הפליקנס על הפנים. אני מחזיק להם אצבעות כדי שמינסוטה לא תעקוף אותם בטבלה ותפסיד מקום בלוטרי.

4:00
דנבר-דאלאס: המאבס בתקופה רעה. אחרי ההפסד לסקראמנטו זה ניצחון חובה בשבילם, אחרת יהיה להם מאוד קשה לעלות לפלייאוף בהתשב בלו"ז שנותר.

יוטה- לייקרס: הג'אז טובים בבית, לא אמורים להשמיט את המשחק.

5:00
פורטלנד- סקראמנטו: כנ"ל.

5:30
קליפרס- בוסטון: משחק שיכול להיות נפיץ- בוסטון קשוחה, הקליפרס אוהבים להתלונן. לפעמים אני רואה משחקים של הקליפרס עם חברים רק כדי להינות מהתגובות של דוק ריברס לשיפוט.

OrEl74

Well-known member
מנהל
הבולס קבוצה פח

נראים כמו חבורה של שחקנים שמשחקים ביחד לראשונה.
הוייברג? נוראי פשוט, אין לקבוצה הזאת אפילו תרגיל אחד. או שהשחקנים עושים מה שהם רוצים וממש לא מקשיבים לו, או שהוא באמת מאמן גרוע.
כך או כך, הוא נכשל בגדול.
&nbsp
עצוב

fatnoam

Active member
אוקלהומה נותנת בראש לראפטורס

האמת שממש חשבתי שהתוצאה תהיה בדיוק הפוכה, הראפס בבית נראו טוב כל השנה, ואוקלהומה פשוט שרפו אותם. חשבתי שלאורי יקשה על ווסטברוק, אז לא ממש, החולה סיים עם טריפל דאבל 16 ושביעי החודש. סייקו.
&nbsp
הבלייזרס מנצחים את הקינגס בקלות. שתי קבוצות שאני אוהב לראות, אבל כנראה שיש השפעה להבטחת מקום בפלייאוף, קבוצה אחת רצתה והשניה לא ממש. אגב שווה לעקוב אחרי ווילי קאולי סטיין, גבוה ארוך ורזה מהזן החדש, של שחקני הכדורעף, רק שנראה שיש לו יותר מושג מהאבטיפוס (דיאנדרה ג׳ורדן) גם אם הוא פחות אתלטי (וזה לא בטוח אגב).
&nbsp
הקליפרס ממשיכים בתקופה הטובה ומנצחים את הסלטיקס, במשחק שהיה אמור להיות קשה על הנייר אבל נגמר 24 הבדל. היריבה העירונית אגב הפסידה ב-48 הפרש ליוטה, זה בטוח שיא שלילי איכשהו.
&nbsp
דאלאס מנצחים את דנבר, וכל ניצחון חשוב עכשיו במירוץ לפלייאוף. נקווה שיוסטון יעשו יוסטון ויפסידו משחקים טיפשיים בדרך לראות את הפלייאוף מהבית.

OrEl74

Well-known member
מנהל
ההפסד הגדול ביותר בתולדות הלייקרס

אם אני לא טועה השיא השלילי הזה שלהם נשבר פעמיים העונה.
&nbsp
על השורה האחרונה
למרות שסביר להניח שיוסטון יכולים לעשות קצת יותר "רעש" בפלייאוף מיוטה או דאלאס.

fatnoam

Active member
יוסטון ממש סוס שחור, בטח בפלייאוף

מצד שני אני שונא אותם כל כך... כדורסל כזה שלילי ושחקנים עם אופי מחורבן.
&nbsp
רק את אריזה אני אוהב שם.

rapgamer4ever

New member
יוסטון קשה לסיבוב הראשון

אבל כמו שזה נראה היא תעלה ממקום 7-8 ואני לא רואה סיכוי שתוכל להפתיע את גולדן או הספארס.

OrEl74

Well-known member
מנהל
משהו שלא דיברנו עליו בהקשר של יוסטון

כזכור, לפני הטרייד דדליין הרוקטס רצו להעביר את האוורד.
לא מזמן פורסם שהארדן היה זה שדחף למהלך הזה בגלל שהם לא מסתדרים ביינהם.
&nbsp
מסתבר שהארדן הוא אגו מניאק לא קטן ולפחות אותי זה קצת מפתיע, הייתי בטוח שהוא יותר "ידידותי לסביבה"
&nbsp

rapgamer4ever

New member
להפך... אני חושב שדוויט טמבל אבל לא מזיק

בעוד שהארדן די שמוק.
&nbsp

Anfield

New member
אוקלהומה רותחת

זה 8 נצ' רצופים ולדעתי בכל אחד מהמשחקים קלענו מעל 110.
ווסטברוק טריפל דאבל 16, דוראנט גם לא היה רחוק מטריפל דאבל. ציפיתי למשחק קשה אבל פשוט קברנו אותם, ההפרש היה גבוה כמעט לכל אורך המשחק.
בדאון סייד, פיין שוב נזרק מהרוטציה כי סינגלר חזר מהפציעה שלו.
אני שמח שווסטברוק חוזר להיות קצת יותר אגרסיבי וזורק יותר. זה נחמד שהוא מוסר יותר מפעם אבל אני מעדיף זריקות לא נוחות שלו על פני זריקות נוחות של איבקה.
הלילה דטרויט בחוץ בבק טו בק, מקווה שהרצף יימשך.

rkoron

New member
הויברג הויברג..

ברוקס היה השחקן הכי טוב של הבולס ברבע הרביעי..לבדו החזיר אותם למשחק.
כמובן שהויברג יחליט במאני טיים דווקא להוציא אותו ולהכניס את דאנליבי, שהחטיא לייאפ קל בסיומו ולמעשה חרץ את גורלו.
&nbsp
לבולס לא מגיע להיות בפלייאוף. בזמן כזה חשוב להפסיד 4 רצוף, כולל 2 לניקס ולמג'יק שלמעשה גמרו את העונה לפני חודשיים כבר...עונה הזויה.

rapgamer4ever

New member
מינסוטה- פיניקס היה משחק משוגע

טאונס התפוצץ ברבע הראשון עם 18 נקודות, 6 ריבאונדים ודאנק מהדהד על טלטוביץ'. שיחקנו טוב והפער צמח ל-20 ברבע השלישי. בפיניקס רק ברנדון נייט הגיע למשחק (למעשה התחפש לקרי, עם כמה זריקות לא לעניין שנכנסו בסוויש).
רוני פרייס שינה את המומנטום וייצר ריצה ברבע הרביעי. דווין בוקר נכנס למשחק, פיניקס התקרבה ואפילו עלתה ליתרון נקודה 4 דקות לסיום. משם וויגינס השתלט על המשחק בצורה מרשימה, שם כמה סלים חשובים והצליח להגיע לעונשין מול כל שומר.
מינסוטה בסגל הנוכחי היא הקבוצה הכי כיפית לצפייה שהייתה לנו מאז גארנט. מומלץ לכל בעלי הליג פאס.
&nbsp
אוקלהומה כיסחה את טורונטו. 8 ניצחונות רצופים, 6 מהם בלואאוט, בכולם קלעה 110 נקודות ומעלה.

למעלה