משחקי הלילה

rapgamer4ever

New member
משחקי הלילה

2:00
ניקס- ברוקלין: הקרב על ניו יורק

וושינגטון- פיניקס: שתי קבוצות מאוד לא יציבות העונה. הוויזארדס ניצחו את קליבלנד בחוץ ואז הפסידו ללייקרס בבית, נראה איזו קבוצה תגיע למשחק הפעם.

2:30
דטרויט- מילווקי: הדעיכה של מילווקי היא אחד הסיפורים הפחות מדוברים העונה. תאמינו או לא- המרחק שלהם מהפלייאוף המזרחי כמעט זהה למרחק של הפליקנס מהפלייאוף המערבי.

3:00
אטלנטה- לייקרס: הקובי שואו, טייק 3.

3:30
דאלאס- יוסטון: דרבי טקסני. זוכרים שבפלייאוף האחרון הרוקטס רמסו את דאלאס? מרגיש כמו זיכרון רחוק.

4:30
ניו אורלינס- קליבלנד: הלו"ז הברוטלי ממשיך להכות בפליקנס. קליבלנד מגיעה אחרי יומיים מנוחה והזדמנות לפרוק עצבים.

אני חייב להודות שאף משחק לא מרגש אותי במיוחד אבל לכו תדעו, בסוף יהיו לנו הלילה 3 הארכות וגיים ווינר.

OrEl74

Well-known member
מנהל
ערוך הספורט בחר לשדר דווקא את מילווקי מול דטרויט

אפילו בלילה לא מלהיב שכזה הם הצליחו למצוא את המשחק הכי משעמם ולשדר אותו.
למרות שעל פניו זה דווקא אמור להיות משחק מעניין כי מדובר בשתי קבוצות שרוצות מקום בפלייאוף במזרח ומרות שהדרך עוד ארוכה, למשחק הזה יכולות להיות השלכות עתידיות.
&nbsp

rkoron

New member
שמתי לב

שמילווקי ומינסוטה הן הקבוצות שערוץ הספורט משדר הכי הרבה.
אונלי און ערוץ הספורט...תודה רבה להם.

OrEl74

Well-known member
מנהל
אני חושב שדווקא הניקס

לדעתי ראיתי לפחות 4 משחקים של הניקס מתחילת העונה בערוץ הספורט.
&nbsp

הוא לא בוחר, יש לו לו"ז מוכתב

יש לו זכויות שידור על המשחקים הפחות אטרקטיבים של כל לילה+אקטסרה קליבלנד(לא יודע בדיוק איך זה עובד עם קליבלנד, אבל יש להם יותר זכויות על משחקים שלהם)
&nbsp
בקיצור אין מה לעשות, צריך להסתפק במה שיש...או ליג פאס כאמור...

Roeiii1

New member
אם הוא לא בוחר אז מי כן?

הרי הם היחידים שמחזיקים בזכויות שידור בארץ,למה שלא תהיה להם את האופציה לבחור את המשחקים האטרקטיביים יותר?

הם צריכים לקנות את זכויות השידור מהליגה כנראה או מאיזה

גורם מתווך כלשהו וזה פשוט עולה יותר כסף כנראה ופשוט לא משתלם לערוץ הספורט לשלם את זה בשביל כמות כל כך קטנה (יחסית) של צופים.

יכול להיות שהם עובדים עבור ה- league pass ?

אחרת אין לי דרך להסביר את בחירת המשחקים המחורבנת שלהם. הם גם אגב הנאחס הכי גדול של קליבלנד ובלאט. לא בדקתי את זה באופן רישמי אבל כמעט כל ההפסדים של קליבלנד העונה קרו דווקא כשספורט 5 החליט לשדר אותם (לאו דווקא המשחקים הקשים ביותר).

איך אישה אחת הצליחה להוציא גם את רובין וגם את ברוק

לא מבין את זה מה זה הגנים האלה..אם ההורים שלהם שני גמדים אני מאבד אמון בסיסטם האנושי.

rapgamer4ever

New member
סיכום האקשן

ניקס- ברוקלין: אני לא מצליח להבין איך קבוצה כמו הנטס מותחת את גולדן וקליבלנד ואז חוטפת 30 הפרש מהניקס תוך רבע וקצת.
&nbsp
וושינגטון- פיניקס: גורטאט נסע לפולין, האמפריז וגודן פצועים. התוצאה היא שוושינגטון שיחקה כמעט כל המשחק עם 5 שחקני פרימטר- ג'ארג' דאדלי סנטר, אוטו פורטר בעמדה 4. בקלאץ' הם שיחקו עם 4 גארדים(!)- וול, סשנס, ביל, טמפל. בעמדת ה"סנטר" שיחק פורטר.
לקראת סוף המשחק היה רגע WTF: פיניקס זרקה עונשין והייתה צריכה להחטיא את הזריקה השנייה בכוונה ולקחת ריבאונד התקפה. מרקיף מוריס וטלטוביץ' החליפו ביניהם מקומות משהו כמו 4 פעמים כדי לסדר מצ'אפ נוח בריבאונד. השופט האיץ בהם להפסיק את השכונה, הם התעלמו ממנו וחטפו טכנית.
&nbsp
דטרויט- מילווקי: אני חושב שהפיסטונס במרחק של סמול פורוורד איכותי מלהיות קבוצה טובה. מישהו ככמו אוון פורנייה.
&nbsp
אטלנטה- לייקרס: פסטיבל קובי ממשיך. ראיתי רק את הרבע הרביעי: מדברים כל-כך הרבה יותר על סל השדה שקובי קלע מאשר על ה-4 שהחטיא.
&nbsp
דאלאס- יוסטון: היה משחק טוב. הסט אופנס של דאלאס נראית טוב יותר מזו של יוסטון אבל מה שהכריע בסופו של דבר הוא הלחץ של בוורלי-ברואר-אריזה על מובילי הכדור והנקודות שהשיגו מכך במתנה.
דאלאס הריצו בקלאץ' את אותו מהלך שוב ושוב מבלי שיוסטון הגיבה: מת'יוז חוסם לדירק אוף דה בול. המהלך הניב דאנק של נוביצקי, שלשה wide open של מת'יוז (החטיא) ושני בידודים של נוביצקי בפוסט מול הארדן.
&nbsp
ניו אורלינס- קליבלנד: הולידיי כפה הארכה עם שלשה קשה. לברון היה מדהים ברבע הרביעי. הוא קלע את 11 הנקודות האחרונות של קליבלנד ללא החטאה, חוץ מאשר את הזריקה שהייתה יכולה לנצח את המשחק.
בהארכה דיוויס עשה נקודות בפוסט ומהמיד ריינג' בעוד שקליבלנד שיחקה התקפה תקועה- כל אחד מחזיק את הכדור 2-3 שניות, מעט מאוד תנועה מסביב ומהלך באחד על אחד.
ההפסד של קליבלנד מוריד אותה למקום השני במזרח, לראשונה העונה.
&nbsp
&nbsp

rapgamer4ever

New member
הוא היה מצוין בחלק שראיתי

קלע מבחוץ, התמקם נהדר בריבאונד ועשה contest לכמה ריבאונדים בזכות האורך המוגזם שלו.
אם נחפש חסרונות הייתי אומר שהוא לא מכדרר מספיק טוב, לפחות לא מספיק בכדי להשלים כמה מהלכים שהוא ניסה.
&nbsp
אגב אין מצב שהוא 3'7.

ראיתי רבע ראשון(בכל זאת ניקס למי יש כח ליותר)

אני חושב שהפוטנציאל שלו עצום, אם הוא יעלה במסת שריר וזה לא ישפיע על היד הרכה שלו הוא הולך להיות סופרסטאר בליגה

fatnoam

Active member
בלאט: "לא עזרנו ללברון מספיק"

האמת לא הייתי מאלה שמעריכים את דייויד יותר מדי. כמאמן הוא מעולם לא היה טוב. בפיתוח שחקנים הוא מדהים, חוצב מים מהסלע, אבל בניהול משחק? ככה ככה. בקיצור שפטתי את בלאט באופן די אובייקטיבי.
&nbsp
אני כבר לא סובל אותו. חלאס עם ההתרפסות כבר - יש מספיק קלישאות לזרוק לאויר, לא כל דבר צריך להיות קשור לחור תחת של לברון ג'יימס. ופאקינג תעשו פאול ב-3 הבדל.
&nbsp
&nbsp
פורזינגיס ארוך. אני לא חושב שהוא 3'7, אבל הוא איזה 1'7 בשקט. מה כן, הוא הרבה פחות מוכשר מדירק (השוואה מתבקשת) בתחילת קריירה, בכל הקשור לטיפול בכדור. דירק היה מוביל מתפרצות, מפרוזינגיס זה לא נראה לי יהיה. מצד שני, הוא מאוד טוב בסט גיים, והוא כן זז מצויין לגודל שלו, ויש לו יסודות נהדרים של קליעה. הוא יעשה קריירה טובה כסטרץ' פור, גם אם לא יתקדם במאום ממה שהוא עכשיו. אם יתפתח הוא יכול להיות כוכב אמיתי בליגה הזו. מאוד קשה לשמור עליו. מהרגע שהוא מרים כדור כבר לא תפריע לו, והמיד ריינג' שלו ברמה גבוהה.
&nbsp
ובלי קשר כשלניקס מתחבר ככה מה-3, כל קבוצה היתה נשברת. ברוקלין קיבלו 42 נקודות ברבע הראשון - לך תחזור מזה. סבבה שהם לא שומרים הכי טוב בעולם, אבל פשוט כל הניקס תפרו. זה קורה בליגה הזו. אני מאוד אוהב את השמחה שיש בניקס, נראה לי שכרמלו הפסיק לעשן או משהו.
&nbsp
יוסטון מנצחת אבל עדיין לדעתי משחק את הכדורסל הכי שלילי בליגה. אני לא מסוגל לראות את הארדן זה יותר גרוע מקובי בימי הלייקרס עם כריס מיהם שהוא היה משליך על 4 שחקנים בכל פוזשן. עצם העובדה ששחקני ה-NBA בחרו בו ל-MVP שלהם על פני סטף, ראסל, לברון או דייויס רק מראה שהאייקיו הממוצע בליגה ממש אבל ממש נמוך.

OrEl74

Well-known member
מנהל

אני דווקא כן מהתומכים של בלאט אבל מסכים עם מה שאתה אומר, ההתרפסות הזאת ללברון כבר הפכה לבדיחה של ממש.
ואתה יודע מה? אני חושב שגם לברון היה מעריך את בלאט יותר אם הוא היה קצת יותר קשוח וביקורתי כלפיו ולא מלקק לו בכל הזדמנות.
&nbsp
&nbsp

אני באותה דיעה על בלאט

מאוד תמכתי בו בהתחלה ורציתי בהצלחתו, עם הזמן הוא פשוט נהיה לקקן בצורה לא נורמלית. אני לא מצליח להבין למה הוא מלקק ללברון ככה בכל מסיבת עיתונאים וראיון.

למעלה