משחקי הלילה

OrEl74

Well-known member
מנהל
משחקי הלילה

מיד מתחיל
הבולס מארחים את אוקלהומה.
בNBA מנסים לשווק את המשחק הזה כמפגש בין ווסטברוק לרוז אבל אנחנו כבר יודעים שסאת מזמן לא תחרות אמיתית.
מה שכן, זה מפגש מעניין בין דונובן והויברג המאמנים החדשים בליגה.
מקדורומוט צפוי לפתחח בחמישיה של הבולס בפעם הראשונה בקריירה.

עוד משחק שאמור להתחיל עכשיו, מיאמי תתארח במינסוטה.
יהיה מעניין לראות את טאונס ואיך הוא יתמודד עם וויטסייד.

בהמשך...
ההורנטס יתארחו בדאלאס
הג'אז יתארחו בנדבר
והדובים המאכזבים מממפיס יגיעו לפורטלנד

OrEl74

Well-known member
מנהל
טאונס הזה חתיכת שחקן

לא סתם הוולבס שיכנעו את גארנט להישאר עוד עונה, ההשפעה שלו על טאונס ועל סגנון המשחק שלו ממש בולטת.
וריקי רוביו בכושר הטוב ביותר שלו מאז שהוכ הגיע לליגה.
כיף לראות את חבורת הצעירים הזאת, רק חבל שכחלק משכר הלימוד שלהם בליגה, הם לא יצברו יותר מידי ניצחונות העונה

אחחח דרק רוז

כנראה שכבר לא יחזור לימי הMVP לעולם
&nbsp
אבל שאחת לכמה משחקים הוא מזכיר לך איזה פוטנציאל אדיר טמון בו
אי אפשר שלא להתמוגג
&nbsp
למרות הניצחון המרשים, בשיקאגו עדיין הרבה בעיות, בעיקרר פקק גבוהים שנראה שכולם סובלים ממנו.
&nbsp
שיקאגו חייבת טרייד, אבל אני דווקא לא הייתי מוותר על נואה
הייתי שולח את גיבסון תמורת קלעי ברמה גבוהה ומזיז את באטלר לעמדת הSF
&nbsp
בנוסף, לא הייתי מעלה את נואה מהספסל
הייתי חוזר לפתוח איתו ועם גאסול, והופך את מירוטיץ' להיות שחקן שישי שיפציץ עם הסקנד יוניט.

מה אתה חושב על מירוטיץ'?

אנחנו בטוחים שהוא שחקן שחקן? ראיתי שגם זאק לואו דיבר על זה ואני לא מתלהב ממנו יותר מידי. יש לו כישרון אבל הוא בסך הכל לא קלעי כזה מדהים כמו שעושים ממנו. שומר טוב הוא אף פעם לא יהיה. להוריד כדור לרצפה הוא יודע אבל בסך הכל, אולי שווה לנצל זה שכרגע המניה שלו גבוהה וכבר עכשיו להשיג משו תמורתו? (אני מניח שזאת לא תהיה הודעה פופולרית)

OrEl74

Well-known member
מנהל
החיים האמיתיים זה לא פאנטזי

לא מוכרים שחקן בגלל שעכשיו הערך שלו גבוה אלה מוכרים שחקן כי הוא לא מתאים לשיטה.
&nbsp
נואה וגיבסון לצערי הם הראשונים "לסבול" מהגישה ההתקפית של הוייברג ולכן אחד מהם גם יפנה את מקומו.
מירוטיץ' הוא חלק מהעתיד של הבולס והם בונים עליו הרים וגבעות, בינתיים עושה רושם שהם לא טועים והבחור הזה רק הולך ומשתפר.
וחשוב לזכור שהוא בסה"כ בן 24 וכשגאסול מזדקן ודאנליבי די גמור, הבולס ינסו לבנות צוות צעיר שיסחוב את הקבוצה בשנים הבאות וגיבסון ונואה כבר בני 30 כך שאין סיבה להעדיף אותם על פני שחקן צעיר ומוכשר כמו מירוטיץ'.
&nbsp
יחד עם זאת, אני מסכים איך בחלק מהדברים וכנראה שכוכב גדול מאוד לא הוא לא יהיה אבל שחקן מהדרג השני וקצת למעלה מזה הוא בהחלט יהיה וכשרוז ובאטלר שם ומשלימים נהדר אחד את השני, הם לא צריכים יותר מזה.
&nbsp
&nbsp

אני לא חושב שהוא יהיה הדבר הבא

אבל מצד שני, הוא כן הסטרץ' 4 שפותח הגנות, וזאת כרגע הסחורה החמה בעולם.
&nbsp
עם זאת, אני חושב ששיקאגו יעשו טעות חמורה עם ישימו את כל הביצים בסל של מירוטיץ' וגאסול ויעיפו את נואה בטרייד
בסופו של דבר, לגאסול נשאר עוד שנה שנתיים, ואחר כך מישהו יצטרך למלא את החלל הזה
נואה אומנם לא מכונה התקפית משומנת כמו שהויברג אוהב, אבל צריך מישהו שישרוט ויעשה הגנה
&nbsp
בקיצור, הייתי מוציא קצת ערך מגיבסון, מביא קלעי, ושלום על ישראל

עצוב מה שנהיה מדאלאס

מקבלים 20 הפרש בבית משארלוט החלשה
&nbsp
אבל בתאכלס, מה כבר אפשר לצפות כשהקו האחורי שלך מורכב מדרון וויליאמס הגמור, פלטון שכבר 3 שנים לא שחקן כדורסל, ומת'יוז שאחרי פציעה קשה ובתאכלס הוא לא יותר משחקן משלים טוב
אה ושכחתי, הסנטר שלך הוא זאזא פאצ'וליה
&nbsp
מסכן דירק, לא מגיע לו לסיים את הקריירה עם חבורה כל כך לא מוכשרת של שחקנים...

אני חושב שOKC עוד יתעגעו לסקוטי ברוקס

לא רואה שום שינוי לטובה אצל דונובן, בניגודו לבולס שם רואים שינוי מיידי

Reutk

Active member
מה בדיוק יש להם להתגעגע אם הם משחקים בדיוק אותו הדבר?

השוואה לבולס לא במקום כי היסודות שלהם היו טובים בהרבה משל אוק' מלכתחילה. אני לא יודעת אם דונובן יצליח לשנות משהו, אבל הם נמצאים במקום כל כך נמוך מבחינת הבנת המשחק שגם לא הייתי מצפה לשינוי מהותי על השבוע הראשון.

Anfield

New member
אני מסכים איתך לגבי השורה התחתונה

אבל געגוע לברוקס לא צריך להיות כי הוא הראה משך הרבה שנים שלא רק שהוא לא נותן ערך מוסף אלא הוא גם גורם לנזק.
דונובן, התחלה לא מרשימה בכלל, אבל זה רק 6 משחקים, נדע רק סביבות הפלייאוף מה באמת ההשפעה שלו על הקבוצה והאם הוא שינה משהו לטובה.

Reutk

Active member
ועם ברוקס הם היו משחקים יותר טוב?

הם היו משחקים בדיוק אותו הדבר, בדיוק כמו שהם היו משחקים אותו הדבר עם היו שמים להם דחליל בתור מאמן, הרגלים זה לא משהו שמשתנה בקלות. השאלה היא, במידה ודונובן אכן יצליח להנחיל להם שיטת משחק, אם הם בכלל יראו טוב יותר איתה ( לא בטוח בכלל בהתחשב בזה שהרכז שלהם הוא ווסטברוק). בקיצור, שהם ישחקו יותר גרוע בתוך מסגרת יהיה אפשר לדבר על געגוע למאמן שנותן להם יד חופשית.

אני חושב שווסטברוק כלל לא coachable

ובקשר לברוקס, חבל שהחלטת ממש להיתפס לזה.. זה היה חצי הלצה..

Cade Foster

New member
אני מאוד אשמח

אם אחד מבין דוראנט או ראסל יעזוב ויילך להנהיג קבוצה אחרת. אני חושב שאוקלהומה לא תהיה עד כדי כך פחות טובה כמו שהציפיות ממנה יהיו יותר נמוכות. הציפיות כרגע הן שאם יש שני שחקנים טופ 5 בליגה ועוד סגל סבבה מסביב אז כל דבר שהוא לא אליפות הוא כישלון. זו חשיבה כל כך שטחית בעיני כי חסרים כל כך הרבה דברים בקבוצה הזאת שהסטאר קוואליטי לבד לא יכול להחביא.
&nbsp
אני אומר את זה קודם כל לטובת הליגה, כי אני חושב שהיא תהיה יותר איכותית אם ראסל וקיידי יובילו כל אחד קבוצה אחת מאשר יהיו שניהם באותה הקבוצה, אבל אני גם לא חושב שהנזק לאוקלהומה יהיה כזה ענק אם במקום מי מהם שיעזוב יגיע שחקן חמישייה שמתאים לקונטנדרית. ההיררכיה תהיה יותר ברורה וגם שאר הסגל ינוצל בצורה הרבה יותר טובה. מתלוננים שאין כמעט שימוש בקאנטר, איבאקה, מורו ואחרים. למה שיהיה? בקושי את המקסימום משני הכוכבים עצמם אפשר להוציא כשהם משחקים ביחד. למה שיישאר משהו למישהו אחר?
&nbsp
תסתכלו למשל איך זה נראה בגודלן סטייט. לכולם ברור מי הכוכב, לכולם ברור מי מס׳ 2 בהתקפה, לכולם ברור מי מספרים 3, 4 ו5. באוקלהומה יש 2 כוכבים והשאר על תקן ניצבים בהתקפה ואני לא חושב שזה ישתנה אם יגיע מאמן אחר.

Anfield

New member
מתקשה לראות איך אוקלהומה לא נחלשת בצורה משמעותית

לדעתי אם אחד מהם עוזב אוקלהומה נעלמת ממפת הקונדטנדריות להמון שנים.
&nbsp
לאנשים משום מה מפריע שיש 2 כוכבי על בקבוצה אחת. השניים האלה מפרגנים אחד לשני, כל אחד לוקח 20~ זריקות במשחק וזה מספיק בשבילם, לא באמת מבין מה הבעייה.
האשמה על איך שניראת אוקלהומה כרגע היא לא מעט על השניים האלה, אם הם ישתפרו ויחפשו את המסירה במאני טיים ולא רק את התהילה האישית שנילוות עם קליעת סל ניצחון אז אולי זאת באמת תהיה קבוצה לאליפות. לא צריך להפריד אותם, הם צריכים פשוט להבין שיש עכשיו יותר כישרון בקבוצה הזאת משהיה להם אי פעם בקריירה שלהם וזה אומר שהם לא היחידים שיכולים לקלוע את הסלים הכי חשובים. זאת גם האחריות של המאמן להעביר את הנקודה הזאת. כשאתה הולך ראש בקיר ג'אמפר ויהיה מה שיהיה אז ברור שהסיכויים שלך לקחת משחק קטנים יותר. כשאוקלהומה משחקת בשיתוף ועם מסירה נוספת אז היא קבוצה נהדרת. היא עושה את זה הרבה בשלבים מוקדמים של משחקים ומעט מאוד בשלבים מכריעים.

Cade Foster

New member
לדעתי זה די פשוט

אם לצורך העניין תחליף בין דוראנט ל... צ'נדלר פארסונס. או בין ווסטברוק לג'ף טיג. כמה סגלים יותר איכותיים תמצא בליגה? אולי 3. וגם עכשיו אוקלהומה לא ממש נראית כמו קבוצה ששווה יותר מזה.
&nbsp
אם אתה לא מבין מה הבעיה בזה שכל אחד לוקח 20 זריקות (זה יותר, אבל נזרום איתך) אז אני לא מבין מה הבעיה בזה שקאנטר, איבאקה ואחרים מסתפקים בשאריות. אין דרך לתת לכל שחקן את כמות הזריקות שמתאימה לו, אלא אם כן מצאת דרך לשחק 150 פוזשנים במשחק. אין דרך לאכול את העוגה ולהשאיר אותה שלמה.
&nbsp
כדורסל זה יותר מסופרסטארים. לאוקלהומה יש כרגע סופרסטאר אחד יותר ממה שיש לכל קבוצה בליגה שלא קוראים לה קליפרס וקליבלנד (וגם אז זה תלוי איך אתה מגדיר סופרסטאר) ולא עכשיו ולא בשום שלב שקדם לעונה הנוכחית לא ראינו את היתרון הזה בא לידי ביטוי מול קבוצות כמו סן אנטוניו או מיאמי של לברון - קבוצות שסך החלקים שלהם קטן מזה של אוקלהומה אבל השלם איכשהו גדול יותר.

rapgamer4ever

New member
הנזק יהיה גדול

נתחיל בשאלה, כי דיברת על כך שחסרים להם המון דברים בקבוצה. האם החוסר מתבטא באיכות הסגל או ברמת הסינרגיה בקבוצה?
לדעתי יש מעט קבוצות בליגה שהסגל שלהן מספיק איכותי כדי לקחת אליפות. אוקלהומה היא אחת מהן.
&nbsp
למרבה הצער ראינו את אוקלהומה יותר מדי בשנים האחרונות ללא ווסטברוק/דוראנט. עברו 3 שנים מאז שהארדן עזב: הם עשו גמר מערב כשהצמד היה בריא, סיבוב שני כשווסטברוק היה פצוע והחמיצו את הפלייאוף כשדוראנט היה פצוע. מאיפה המסקנה שהם יהיו טובים בערך באותה המידה בלי אחד מהשניים? הציפיות ירדו ואולי הם יעמדו בציפיות הנמוכות יותר אבל בסופו של דבר המטרה היא לקחת אליפות, לא לעמוד בציפיות שרירותיות של פרשנים למיניהם.
&nbsp
אני לא יודע מי מתלונן שאין שימוש באיבאקה או במורו. איבאקה ממלא את התפקיד שתפור לו בדיוק. מורו יכול אולי לשחק יותר על חשבון הדקות של וויטרס אבל בטח שהצמד לא מגביל אותו בשום צורה.
קנטר שחקן התקפה טוב ואפשר להשתמש בו יותר אבל גם לא צריך לצאת מפרופורציה. הייתי נותן לו עוד כמה דקות ועוד כמה זריקות פר משחק, ממש לא שולח את אחד השחקנים הטובים בליגה כדי להפוך את קנטר לאופציה השנייה שלי בהתקפה.
&nbsp
גולדן אלופה עכשיו והכל טוב ויפה אבל זה ממש לא אומר שאלופה חייבת שחקן אחד שטוב יותר בקילומטר מהאחרים. הלייקרס של שאקובי עשו שושלת עם שני סופרסטארים, הטריו בבוסטון והסגל הרחב של הספארס לקחו אליפויות ממש לא מזמן.
אגב אני לא חושב שההיררכיה בגולדן חקוקה בסלע כמו שאתה מתאר. קרי הוא הכוכב הגדול וסביבו יש חבורה מגוונת שמשחקת על מי שחם ובהתאם למה שההגנה נותנת. אין לנו מראש מושג האם קליי תומפסון הולך לזרוק הלילה מהשדה 8 פעמים או 20 פעמים.

Cade Foster

New member
השורה האחרונה מחזקת את הטענה שלי

אין דרך לדעת אם תומפסון ייקח 8 או 20 זריקות. אבל באוקלהומה אתה יודע בוודאות שראסל & KD ייקחו כל אחד בין 20 ל25 זריקות. ולא שזה רע - להיפך. זה מוצדק, הם הרי האופציות הכי טובות בהתקפה. אבל כשיש לך רק 2 שחקנים שמשתתפים במשחק ההתקפה הרבה יותר קל לשמור עליך, ולשאר השחקנים בקבוצה הרבה יותר קשה להיכנס למשחק. זה לא קל לשחק בקבוצה שבה אתה יודע שאתה יכול וראוי לקבל נתח יותר משמעותי ובפועל אתה מסתפק בפירורים. לוויטרס ניכר שזה לא עושה טוב, אבל הוא שולי. הבעיה היא שכל מי שמסביב מסתפק בפירורים. בלייקרס של שאקובי שיחקו שחקנים שהיו מוכנים להסתפק בפחות, ובמערכת של סן אנטוניו מחלקים את העוגה בצורה הרבה יותר מאוזנת מאשר באוקלהומה וזה מה שעושה אותם כל כך טובים.

למעלה