אני בגבס.. רשמים סופיים מהסדרה האגרסיבית הזו:
חייבים להתחיל ולומר שהחבורת ילדים בירוק נתנו פייט ראוי לשבח, אומנם לא ניצחו באף משחק אבל היו שווים אחד מארבע. הדרך היחידה של הילדים לתת פייט הייתה להיות יותר פיזיים וארגסיביים מקליבלנד, כי מה לעשות הכשרון בצד השני.
קליבלנד הסתדרו עם זה בשלושה משחקים הראשונים מהסיבה הפשוטה שאף אחד לא נפצע.
אבל אז הגיע המשחק הנ"ל, משחק מספר 4, שבו הסלטיקס יודעים כבר בוודאות שהם מחוץ לתמונה, להשיג ניצחון זה דבר חשוב, אבל לא פחות חשוב להיות ספורטיבי, זה כבר היה נראה כאילו הם משחקים בשביל לפצוע.
ואז קלי אוליניק פורק לקווין לאב את הכתף, וקווין לאב בחור פיזי לא איזה רכיכה (סבבה לא שומר הכי טוב זה לא סותר) היה צריך להפעיל שם ממש כח על הכתף.
קיירי מקבל פצצות בדרך לסל, את אימאן שאמפרט זורקים על שלושה צלמים (אחר כך גם תומפסון איך שהוא הוריד שורה ראשונה שלמה) ולברון מקבל מרפק מסאלינג'ר.
תצרפו את זה לפאולים הקודמים שקרו בסדרה, כמו הפאול של אוון טרנר שבכלל לא הלך לכדור ו"חיבק" את לברון מהצוואר והצלעות בדרך לסל קל רק למנוע אותו.
תצרפו לזה גם את השמירה הכי טובה שקיירי ראה העונה ב-40 דקות של אייברי בראדלי שפשוט גמר את קיירי הוא היה יכול להיות הזקן שלו מרוב שהוא היה צמוד לו לגופייה וגם כשהיה עובר אותו היה מגיע עזרה מיידית על קיירי, זה היה חשוב מאוד לסטיבנס לבטל את קיירי והוא הצליח.
תצרפו לזה גם את קראודר שהוציא ללברון את הקרביים ובגלל זה גם פתח בחמישייה (אמרתי אחרי המשחק הראשון שזו אחת ההתאמות שחייבות לקרות, קרה מאוחר מדי לטעמי).
ואז תקבלו = מה שקרה מאז שפרקינס נכנס למגרש, עכשיו גילוי נאות, לאור מה שנאמר כאן למעלה, במידה ולאב לא היה נפצע ואז באותה נקודה החשיבות של פריקנס לרוטציה לא הייתה משמעותית, הייתי תומך במהלך של פרקינס עשה (לא בבוקס שהביא לו אחר כך) ואני יסביר למה.
קנדריק פרקינס נכנס וכבר בהתקפה הראשונה נראה לי בא לחסום ללברון, הרים ידיים לגובה הראש של קראודר והוריד אותו לרצפה, עכשיו אולי הייתי תומך בגרסה קצת פחות "הד שוט deadly" אבל מישהו בקאבס היה חייב להרגיע את הילדים בירוק.
אם לא לאב היה נפצע זה מהלך שהוא היה מתבקש, הרי לברון לא יעשה את זה, מישהו היה צריך להרביץ קצת בחזרה ואין מושלם לתפקיד הזה כמו פרקינס.
אבל זו לא הייתה הסיטואציה, הסיטואציה הייתה טריסטאן עם בעיית עבירות ולאב בחוץ, משמע פרקינס כן חשוב עכשיו לרוטציה, אבל אוקיי נכנסת בקראודר מהלך שהוא עוד איך שהוא מתקבל על הדעת, למה למה לעזעזל הבוקס הזה אחר כך, וזה גם לא ילד שלא היה בפלייאוף הוא יודע איך הם מתייחסים לאלימות ומה ההשלכות יכולות להיות, ורק עם חסד של האלוהים של בלאט ושל השופט במגרש הוא לא הורחק מהמגרש.
וכשאמרתי שהסלטיקס בסופו של דבר הצליחו במטרה עם האגרסיביות, הכוונה הייתה כמובן לזה שהם נכנסו לראש של ג'יי אר סמית', לא שזה כזה קשה כמובן, האמת שצפיתי שזה יקרה פשוט חשבתי שזה יקרה בסדרה מול שיקגו שמה המכות של הילדים בירוק יראו כמו בריכת כדורים עם רינת הקטנה, אבל הוא גם הפתיע אותי בבגרות שהוא הפגין מאז שהגיע לקליבלנד וזה שהוא אשכרה יכול להיות אחלה טים-מייט בסה"כ ושחקן שאפשר לבנות עליו, עד שהשד של ג'יי אר בדמות הדחיפות הקטנות של קראודר בקרב על הריבאונד, נגס בו שוב, And he bites the dust.. או יותר מודרני Ops baby I did it again.
Spin punch שאפשר לראות בקרב שניו לברון ציין, לתוך הפנים של קראודר בזמן שבלי כוונה הרגל של סמית' לכדה את הרגל של קראודר ולא איפשרה לגוף שלו למעשה להשלים את הנפילה ופה קרתה הפציעה הרצינית שלו כי המכה לפנים זה כלום בסה"כ וגם הרגע המצער של הערב ושל בלאט.
ג'יי אר בסה"כ חלק חשוב ברוטציה, אני לא יודע אם הליגה יכולה גם לבטל החלטה של שופט ולהרחיק את פרקינס אבל כנראה שהם יעשו את זה אחרי ג'יי אר הורחק.
ואם לאב גם לא ישחק בגלל הפציעה (וגם לברון קיבל התכווצות ברגל במחצית השניה, פאקינג 46דק'), ושאמפרט שגם נפצע כשנפל עם הראש על ברך של מוזגוב, איה.
הולך להיות מעניין במשחק הראשון מול שיקגו, אני כבר יודע מה הולכת להיות המטרה הראשונה של שיקגו, להרביץ ולנסות להוציא את קליבלנד מהכלים שוב.
היה משחק לא טוב התקפית, די מעצבן אפילו, חבל שכל העניין במשחק היה בתקריות המעצבנות האלה, אגב אמרתי אחרי המשחק הראשון שלקאבס פשוט היה שוק ברבע הראשון ושבוסטון לא יקלעו יותר ברבע מעל 30 ונראה לי שזה עמד איתן לא בדקתי, רק יודע שהיום במחצית הראשונה הם היו עם 36.
לשמחתם של הקאבס ההגנה שם גם כשהתקפה מגמגמת בד"כ, דיוויד בלאט הוכיח יכולת די מרשימה בסדרה הזו להוציא את קליבלנד משאננות עם פסקי זמן טובים שבד"כ עצרו ריצות יפות של בוסטון והפכו להיות ריצות יפות של הקאבס.
אגב, יש כבר האומרים שאולי היה עדיף לקאבס להפסיד את המשחק הזה ולקבל את הרחקה של סמית' על משחק ביתי מול הסלטיקס (שאני די בטוח שתיהיה).
אני הימרתי על שבוסטון יקחו משחק אחד בגלל חוסר הניסיון של הקאבס כקבוצה, וגם בגלל המומנטום היפה שבוסטון הגיעו איתו.
הם הבחלט הרשימו אותי, עוד יותר הרשים אותי בראד סטיבנס למרות שלדעתי בתור אוהד אובייקטיבי היה צריך למתן את טיפה את אגרסיביות במיוחד במצב ששואף לאפס להתקדמות בהמשך, במיוחד אחרי פציעה של שחקן יריב.
אבל זה לא קרה, ניפגש בשיקגו. (או מילווקי אפשר לארח גם שם משחקים של הבולס).