משחקי הלילה

לא מבין את דיאנדרה ג'ורדן

כל כך קשה רק לזרוק מהעונשין באימונים ולשפר תקליעה??
אף פעם לא הבנתי למה הביג מנים לא עובדים על זה בקיץ או בכלל, זה מביך כל כך

FrecCo

Active member
משחק שכתוב עליו קליפרס כל הדרך

אתפלא מאוד אם נצליח להפוך אותו

TheReturn23

New member
הספרס בצרות

לנצח עוד משחק חוץ זה קשה מאוד
הקליפרס לא נופלים מהם, הספרס לא מזכרים את הקבוצה של עונה שעברה בפליאוף.

Ori L88

New member
זוכר מה שאמרתי לך על GAME 3

אז עכשיו אותו דבר רק הפוך , פתאום קוברים את הספרס. בדיחה
.
לסדרה הזאת אין חוקים ואין מומנטום. כל משחק הוא משחק בפני עצמו.

rapgamer4ever

New member
מחכים לנו עוד לפחות שני משחקים מרתקים

המון המון כבוד לקליפרס שהצליחו להחזיר את הביתיות אחרי ההפסד האכזרי בגיים 2.
כריס פול מעל כולם במשחק עצום.
&nbsp
נראה שהסדרה הזאת מפצה אותנו על חוסר העניין מסביב

לא הייתי מסיק מסקנות כל כך מהר אבל אני שמח שהקליפרס

נותנים פייט לספרס, שלפחות תיהיה לנו סדרה אחת מותחת באמת בסיבוב הראשון.

FrecCo

Active member
סן אנטוניו מנצחת את משחק 5

שניים וחצי רבעים צמודים, בריחה לקראת סוף השלישי ושומרת על הפרש 10-12 עד הסוף
&nbsp
וסוגרת את זה בבלואו אאוט ב-6
&nbsp
bookmark me
&nbsp

rapgamer4ever

New member
אתה מזלזל ביריבה שלך

התחושה של אוהדי הספארס כאילו שהסדרה תלויה אך ורק ביכולת שלהם לא נכונה.
יכול להיות שזה יגמר ב6 משחקים אבל הקליפרס הוכיחו לך כבר 3 פעמים שהם מסתכלים בגובה העיניים.

בתכלס, הם איבוד אחד מלהוביל כאן 3-1

אבל אני באמת מקווה שהספרס יתעשתו וייקחו את המשחק הבא.

FrecCo

Active member
שום זלזול

זה מה שאני צופה שיקרה.
זה הזמן של הספרס להתעלות ולסגור את הסדרה בשני משחקים שיגיעו אליהם עם מוטיבציית שיא
קצת כמו שעשו לOKC בגמר המערב שנה שעברה

fatnoam

Active member
הסדרה תלויה חד וחלק בכריס פול

כי בספרס מישהו כבר יתעלה. או שקוואי ייתן עוד משחק נדיר, או פתאום פארקר, פתאום דאנקן. מאנו עוד לא נתן כלום בסדרה הזו, יש מצב שיש לו משחק של 20 בקנה. דני גרין משחק רע, אבל אם אולי גם הוא יכול לתת איזה משחק של 5 שלשות.
&nbsp
אני לא דואג לספרס.
&nbsp
בלייק בינתיים דופק כרטיס בכל משחק בסדרה. גם שהוא חלש בהתקפה הוא מביא הרבה האסל וחכמת משחק בשני צידי המגרש (כן גם בהגנה, מחליף על לאנרד ומנסה לעזור). במשחק האחרון באמת גם ג'אמאל, גם ריברס וגם רדיק היו טובים, אבל כל הנ"ל + בארנס מחטיאים המון זריקות פנויות כל הסדרה. בקיצור, אם פול בא במיינד סט של לקלוע 30+ ולשלוח את הספרס הביתה, אז הקליפרס ינצחו, כי בינתיים הספרס לא מצליחים לעשות מולו כלום. אם פול ימשיך להתבחבש עם למשוך פאולים טיפשיים ולנסות להכניס את כל הפחדנים למשחק, אז הספרס יעצרו אותם בקלות.
&nbsp
אם פול שם 30 הספרס מפסידים, אם לא הספרס מנצחים. bookmark that.

Ori L88

New member
השחקני רוטציה של הקליפרס חשובים גם

&nbsp
גם אם פול היה קולע את ה34 שלו אתמול. אבל נגיד ריברס וקרופורד לא היו מתפקדים אז הספרס היו מנצחים את המשחק.
נגד קבוצה מול הספרס בכדי לנצח אתה צריך שכל הקבוצה תשחק טוב. נראה שהספסל של הקליפרס התעורר. ביג בייבי היה מצויין אתמול(לא יראו את זה בסטטיסטיקה) ריברס פנטסטי , קרופורד קלע באחוזים טובים בשבילו ולא עשה בלאגן. ורדיק היה אקטיבי כל המשחק והטריד את המגנים שלו.
אני מסכים איתך שפול צריך להיות במוד של סקורר עד סוף הסדרה , כי אין לספרס תשובה בשבילו(לדעתי גם אם קוואי עליו הוא יקלע הרבה מהמיד ריינג' ג'מאפרים שלו הוא יוצר ספייס ברמה הגבוהה ביותר שיש). אבל המשלימים והספסל חשובים מאוד מאוד גם כן.

מסכים לגמריי, פול חייב להיות אגרסיבי,

כשפול מחפש גם לשים הרבה נקודות (והוא סקורר מעולה ומאוד אנדרייטד.) אז הקליפרס נראים הרבה יותר טוב. בשני המשחקים שהקליפרס לקחו הוא שם 30+ וכנ"ל לגבי המשחק הראשון שנה שעברה נגד אוקלהומה כשהוא תפר עליהם איזה 8 שלשות.

off shekel

New member
משחק אדיר של הקליפרס

וואלה, אני לא זוכר מתי ראיתי קבוצה משחקת כל כך טוב גם בהגנה וגם ובהתקפה באותו משחק, זה באמת אחד המשחקים המושלמים שאני זוכר ורמת ההגנה שלהם במחצית השנייה (בראשונה פחות התעמקתי) הייתה כזאת שלא חשבתי שאראה קבוצה עושה נגד הספרס.
והספרס דווקא היו ביום לא רע בכלל, אצלם בבית זה צריך להספיק לניצחון ברוב המוחלט של הפעמים אבל פול וגריפין פשוט אנסו אותם בהתקפה.
חבל שהסדרה הזאת בסיבוב הראשון וניפרד מאחת מהשתיים, לדעתי זו בהחלט רמה של גמר.

off shekel

New member
ומילה על בלייק גריפין

הוא כל כך טוב, באמת, בכל אספקט הוא אדיר. זה ממש לא ייאמן שעד לפני שנתיים-שלוש עוד התלבטנו אם למרות המספרים הוא סתם רחפן או באמת שחקן ברמה הזאת. אז הוא פשוט ענק.
בקטנה ובהמשך לויכוח על קוואי, לשים אותו לפני שחקן כמו גריפין למשל (ויש לי תחושה שיש פה כמה כאלה) זה הזיה מבחינתי.

fatnoam

Active member
במשחק הזה קוואי היה טוב יותר מבלייק לדעתי

בלייק אבל פיתח ראיית משחק מרשימה, אני אוהב את המסירות שלו.

למעלה