משחקי הלילה

Cade Foster

New member
בדיוק בגלל זה טוב שניו אורלינס בפלייאוף

הטעות הייתה של דייויס שפספס את הריבאונד ואפשר לקארי הזדמנות שנייה. זה בדיוק מסוג המשחקים שיהפכו אותו לשחקן טוב יותר ומנוסה יותר.
&nbsp
אני רואה לפליקנס עתיד מאוד ורוד אם הם לא יתחילו לעשות שטויות בסגנון קליבלנד. אין להם מה להתאבל על המשחק הזה, פעם הבאה הם יידעו לקחת משחקים כאלה.
&nbsp
שאפו ענק לגולדן שמראה היום character של קונטנדרית אמיתית.

OrEl74

Well-known member
מנהל
צריך לקנוס את קארי!!

אני די משוכנע שזה לא חוקי להתנקש ככה בקבוצה שלמה

rapgamer4ever

New member
הפליקנס עשו הכל נכון ושילמו בסופו של דבר שכר לימוד

נתחיל מההתאמות שמונטי וויליאמס ביצע:
&nbsp
1. סוויץ' בחסימה על סטפן קרי. הפליקנס הגיעו למסקנה שעדיף לסבול את קרי באחד על אחד מאשר לאפשר לו את ה-bullet passes לדריימונד גרין ולתת לגולדן לשחק 4 מול 3 עד שההגנה מסתדרת בחזרה. אפשר לציין שזה עבד, גולדן לא הגיעה למבטים פנויים במשך שלושה רבעים.
&nbsp
2. ראיין אנדרסון במקום אשיק: אשיק שיחק רק 20 דקות מתוך 53 כך שראיין אנדרסון קיבל את מירב הקרדיט והחזיר בענק. גולדן פשוט לא שומרת על אשיק בדקות שהוא משחק אלא מביאה עזרה על דיויס, הריבאונדים שלו בהתקפה לא מספיק חשובים כדי לכפר על כך.
אני חושב שגולדן צריכה להגיב עם פחות דקות לבוגט, היא מסתדרת יופי בריבאונד ולא יזיק לה עוד שחקן שמסוגל לרווח את המשחק כי ניו אורלינס בינתיים שומרים נהדר על קו השלוש.
&nbsp
ברבע הרביעי הפליקנס פשוט לא סגרו לריבאונד, כל החטאה של הווריורס הפכה לפוזשן נוסף וכך הם הגיעו ל-39 נקודות וכפו הארכה. גולדן הראו הרבה אופי במשחק הזה, ניו אורלינס ילמדו טוב יותר לפעם הבאה.
&nbsp
אפשר לתת שאפו ענק לפליקנס. קבוצה עם המון האסל כאשר הבולט ביותר הוא נוריס קול שנותן להם דחיפה אדירה מהספסל. כבר פעם שנייה שהוא קולע בדאבל פיגרס ונותן הגנה חזקה וטובה.
אנת'וני דיוויס עושה סדרה אדירה, אולי השחקן הכי טוב בפלייאוף עד כה.

TheReturn23

New member
בוסטון היו אמורים להיות הסוס השחור בפליאוף הזה

אם לא היו נתקלים בקאבס
בוסטון שחקו טוב וחזק בכל שלושת המשחקים אומנם זה 3-0 לקאבס אבל זה הלך קשה
קליבלנד נתנו משחק הצגה היום, 30 או אולי 31 קבוצות בפליאוף הזה היו מפסידים עם משחק כזה של קליבלנד.

somone1411

New member
יש סיכוי לבולס נגד הקאבס??

לא ראיתי את שיקגו כמעט בכלל העונה, גם לא ב-0-3 על הבאקס.
השאלה שלי האם יש לקבוצה הנוכחית הזו, נטולת רוז, בכלל סיכוי נגד קליבלנד?
&nbsp
האם שיקגו בכלל טובה יותר מבוסטון?
כשונא קליבלנד, יש לי סיבה לפתח תקוות?

TheReturn23

New member
לא אין סיכוי

4-1 אולי מקסימום 4-2 לקליבלנד
סוויפ גם בא בחשבון

billc

New member
שחקן שהוכרז מת על ידי הרופאים וחזר לתחיה העונה גם בפלייאוף

פאו גאסול, מרוויח 7 מיל, ונותן עונה מצויינת אני חושב הכי הרבה דאבל דאבל העונה

אין ספק הגניבה של הקיץ, עכשיו מתברר לנו למה הספרס כלכך רצו אותו, ולמה דוראנט ווסטברוק עשו הכל שיגיע לאוק

rapgamer4ever

New member
לא מדברים על זה מספיק

המחיר שהבולס שילמו עבורו הוא crazy low.

בעניין הזה חייבים להודות שניו לברון צדק

אני בפרט כי הרגע נכנסתי בו. פאו הוא אחד הביגמנים הטובים בליגה. הוא נח בלייקרס בשנים האחרונות כשממיא אף אחד לא נלחם שם על כלום יותר, ועכשיו הוא טרי וקטלני.

rapgamer4ever

New member
ניו לברון אומר הרבה דברים

המכנה המשותף לכולם הוא כמה לברון אדיר וכמה קובי אפס. לכן אני לא לוקח אותו כל-כך ברצינות.
&nbsp

איכסה הקהל של מילווקי, פשוט גועל נפש.

בחיים לא תצמח שם קבוצה מצליחה, איזה מן שחקן ירצה להישאר במקום כזה?
כשאתה במשחק ביתי בפלייאוף, ומוביל בדו ספרתי וחצי מהקהל שורק לך בוז.
היו יותר חולצות אדומות בקהל..
&nbsp
אותי זה פשוט הגעיל, בהתחשב באווירה של שאר הקבוצות מאיזור הטבלה של מילווקי כמו בוסטון,ראפטורס בטוח שבוושינגטון יהיה רועש.
&nbsp
זה אפסט רציני, נשבע שאם הייתי הבעלים הייתי קם והולך ומוכר את הקבוצה.

חח אז כנראה שבצדק.. היה אפילו רגע שהיה במסך הגדול

במקום Kiss CAM היה Kids CAM שצילמו ילדים בקהל..
&nbsp
צילמו איזה ילד ואז התפרע למסך אוהד אדום עם מסכה של שור ולקח לילד את כל הקרדיט חחח והבמאי העביר מהר.
&nbsp
זה באמת מעצבן שיש מקומות כמו סיאטל שמה יש קהל שמשתוקק לקבוצת כדורסל בזמן שיש אחת במילווקי, שסוף סוף התחילה להתקדם בכיוון הנכון והקהל שם נהנה רק מהקבוצות שבאות לבקר.
&nbsp
אני ראיתי חלק מהמשחק, בעיקר באוף-טיים מהמשחק בבוסטון וזה כל פעם היה אנטיתזה אחד לשני, הקהל המדהים הזה של בוסטון שמעריך כל גרגיר של הקרבה מקבוצה שעל הנייר הרבה פחות מוכשרת ומנוסת אבל נותנת פייט של הלייף.
מול הקהל הזה של מילווקי, וזה לא שמילווקי התפרקו להם עוד ברבע הראשון, הם נתנו משחק האסל לא פחות גדול מזה של בוסטון במיוחד מתחת לסלים.
&nbsp
בכלל דיברתי קצת לפני הפלייאוף על זה שבלייק אמר שלקליפרס אין קהל, ממה שיצא לי לראות עד עכשיו, למעט הסרח במילווקי רוב הקהלים נותנים את שלהם, הקהל בניו אורלינס היה בטירוף, מה שהולך בקנדה זה אבסורד, בוסטון פשוט הדהימו.

rapgamer4ever

New member
מסכים לגבי הקהלים

טורונטו כרגיל מטורפים מחוץ לאולם אבל קצת מאכזבים בפנים. הם לא היו כל-כך רועשים וחלקם עזבו לפני הסוף.

Ori L88

New member
דווקא הקהל של הקליפרס מפתיע

הם הפכו את ההאק א ג'ורדן למאורע מהנה , במקום לסיוט.
כל פעם שהוא קובר אחת חוגגים שם כמו אלי הופ או דנאק של גריפין.
אם קרה נס והוא מכניס 2 ברצף בכלל השתוללות.

למעלה