משחקי הלילה

TheReturn23

New member
קוון לאב רוצח שקט

כן יש לו חסרונות אבל אי אפשר לקחת את הידית הזאת שיש לו ובנוסף ריבאונדר מצויין
מתי פעם אחרונה כריס בוש קלע ככה מהשלוש במשחק פליאוף? בוש גם שחקן מוגבל אבל לא נותן משהו יוצא דופן אין לו את הקלריות הזאת של לאב עם קליעה משלוש

בפיינלס, בעונה שעברה, הנצחון היחיד של מיאמי

היה בזכות שלשה של בוש במאני טיים.

OrEl74

Well-known member
מנהל
אמרו לך פעם שאתה חצוף?

למה אתה מפריע לו להשמיץ? לא יפה...
&nbsp

&nbsp

TheReturn23

New member
לא מדבר על שלושה אחת

מדבר על 5 שלושות ומעלה באחוזים גבוהים
תראה זאת הייתה הסדרה הראשונה של לאב עם קליבלנד וכבר דפק משחק כזה ועוד יהיו עוד הרבה בדרך
בוש אולי נתן משחק אחד אולי שתיים מקסימום בכל הארבע שנים האלו בפליאוף עם כמות שלושות כאלה, והוא אהב לזרוק מחוץ לקשת כן
אבל אין לו את מה שיש ללאב מחוץ לקשת

מתי תלמד?

הנה קצת סטטיסטיקה:
כריס בוש:
09-10: 0.3 שלשות למשחק ב 36.4% (בטורונטו, לפני ששיחק עם לברון)
10-11: 0.3 שלשות למשחק ב 20% (עונה ראושנה עם לברון). בפליאוף: 0 מ 4 בכל ה 21 משחקים
11-12: 0.6 שלשות למשחק ב 28%. בפליאוף: 0.9 שלשות למשחק ב 54%
12-13: שלשה אחת למשחק ב 28%. בפליאוף: 1.6 שלשות למשחק ב 40.5%
13-14: 2.8 שלשות למשחק ב 34%. בפליאוף: 3.7 שלשות למשחק ב 40.5%.
&nbsp
מה אני אומר לך? הבן אדם מאוהב בזריקה משלוש. כל היום הוא רק זורק שלשות. הסיבה היחידה שהוא למד לזרוק משלוש היא כדי לשחק לייד לברון - שליידו חוץ מליידות שלשות אף אחד לא יכול לעשות כלום.
&nbsp
קוין לאב באותן שנים:
5.2 שלשות למשחק כמעט בכל העונות. ב 10-11 הוא עוד זרק מעט יחסית (2.9 ב 41.7%), בעונה שעברה הוא זרק 6.6, האחוזים שלו בגדול במגמת ירידה, בעונה האחרונה 36.7%.
&nbsp
זה שחקן שזורק מבול של שלשות כבר שנים. אולי בגלל זה לברון רצה אותו בקליבנד. בינתיים בפלייאוף (אחרי שלושה משחקים, ראה הודעתי למטה על אנשים שקופצים למסקנות מהר מדי) הוא קולע באחוזים מעולים. מול בוסטון. מדהים.
&nbsp
אז פלא שלבוש אין משחקי התפוצצות מהשלוש? הוא למד לזרוק רק כי לברון הכריח אותו. בלעדיו גם היום הוא היה מתקד בג'אמפרים מחצי מרחק ופוסט אפים.
&nbsp
רק מה הבעיה? שאתה מסדר לעצמך את הזכרון כדי שיתאים למה שאתה רוצה לטעון. כדי לטעון שבוש פחות טוב משמעותית מלאב, אתה ממציא את ההיסטוריה מחדש, מחליט שבוש "אהב לזרוק מחוץ לקשת, כן?" שוכח שבוש שמר את הפיק אנד רול בצורה מעולה. שוכח מי לקח פעמיים ריבאונד התקפה על ההחטאות של לברון, כדי לתת למיאמי עוד שתי שלשות שהיו שוות אליפות, שוכח שהוא התחיל לזרוק מהשוש א מאהבה אה מחוסר ברירה, לוקח את אחד משני הדברים שאב עושה טוב (ריבאונד ושלשות) ומשווה את בושדווקא אליהם.
&nbsp
והקטע הכי גרוע - שלמעט כל זה אתה דווקא מבין כדורסל. פשוט בכל מה שקשור ללברון (ועוד יותר מזה בכל הקשור לקובי) אתה פשוט מאבד כיוון. מסובב מחדש את ההיסטוריה, מעוות מספרים, ממציא סטטיסטיקות שא קיימות, הכל בשביל "לחזק" את הנקודה שלך.
&nbsp
שים ב שאני כמעט אף פעם לא מגיב לך, גם כשאתה מגיב להודעות שלי, אני פשוט מתעלם, כי אין טעם לדון איתך ברוב המקרים.
&nbsp
סליחה על ההשתלחות, הדברים נאמרים בחברות (גם אם בלהט), שבת שלום

rapgamer4ever

New member
מרוב פרגונים לבוסטון אנחנו שוכחים לומר: קליבלנד טובים

הביג ת'רי הגיעו מפוקסים לפלייאוף. קיירי כיפר על משחק חלש של לאב, לאב כיפר על משחק חלש של קיירי.
&nbsp
דיוויד התחיל לבצע התאמות. הוא מבין שבסדרה מול בוסטון ניידות של הקו הקדמי חשובה יותר מרים פרוטקשן, לכן מוזגוב לא שיחק הרבה לטובת יותר דקות של טריסטאן תומפסון ולברון בעמדה 4.
&nbsp
הcore-7 של קליבלנד (חמישייה+תומפסון+שמפארט) נראה ממש טוב אבל אני חושב שהם רגישים לפציעה של כל אחד מהם.

OrEl74

Well-known member
מנהל
ממש לא מסכים איתך

הקאבס לא נראים טוב ואם הם היו משחקים כמו שצריך הם בכלל לא היו מגיעים למצב של משחקים צמודים (ויסלחו לי אוהדי הסלטיקס)
לברון היה צריך להתעלות במשחק השני וגם במשחק השלישי היו לו כמה מבצעי יחיד שלכאורה הצילו את המצב כשהמשחק היה צמוד אבל הוציאו את כל העוקץ הקבוצתי מהמשחק שלהם.
הנעת הכדור שלהם לא מספיק טובה ולראיה, הם מוסרים רק 14 אסיסטים בממוצע בסדרה הזאת (לעומת 23 בעונה הסדירה) והם זורקים כמות גדולה מידי לטעמי של שלשות (30 שלשות למשחק)
&nbsp
הקאבס יצטרכו להשתפר מאוד אם הם רוצים לעבור את הבולס בסיבוב הבא, היכולת הזאת ממש לא תספיק להם.
&nbsp
החדשות הרעות לבולס, אני מאמין שבסיבוב הבא נראה את קליבלנד הרבה יותר דורסנית.
&nbsp

rapgamer4ever

New member
תשמע- הם מנצחים בהפרש ממוצע של 10 נקודות ובדרך לתת סוויפ

אני מניח שאנחנו גם מסכימים שבוסטון משחקת טוב ביחס לציפיות ולא נותנת שידרכו עליה.
המשחקים אמנם די צמודים אבל בכולם קליבלנד הייתה בשליטה ולא היה מתח אמיתי בפוזשנים האחרונים של המשחק. זה לא מובן מאליו בהתחשב ביכולת של בוסטון. תשווה את קליבלנד לבולס שניצחו הלילה בשתי הארכות או לגולדן סטייט שעד עכשיו לא ברור איך הצליחו לחלץ ניצחון- קליבלנד מרשימה יותר משתיהן. ברור שבוסטון פחות טובה מניו אורלינס אבל היא קבוצה בסדר גמור ולא צריך לזלזל בה.
אם נוסיף למיקס גם את אטלנטה שהסתבכה בבית במשחק השני מול ברוקלין אני חושב שאפשר לפרגן לקליבלנד, היא בינתיים מרשימה יותר מהיריבות שלה במזרח.
&nbsp

off shekel

New member
לא חושב כמוך

ציפיתי להרבה יותר, בינתיים קליבלנד נראית פחות טוב משמעותית מאשר בשיא הריצה שלה בעוה הסדירה, הכל נראה יותר תקוע וקשה. אז נכון שבוסטון קבוצה שיודעת לעצבן (לא צפיתי את זה והייתי בטוח שתהיה סדרה קלה יותר) אבל אין סיבה שעם כל הבדלי הכישרון הכל יראה כ"כ קשה ובנאלי.
ההשוואה לגולדן לא רצינית, ניו אורלינס זו קבוצה שבמזרח הייתה מסיימת מינימום רביעית ולדעתי ברוקלין גם עדיפה על בוסטון.
&nbsp
בכל מקרה המשחקים האחרונים הוכיחו לי כמה דברים:
לקליבלנד יהיה קשה לצאת מהמזרח הרבה יותר ממה שחשבתי.
לא הימרתי עליהם בתור אלופים אבל ראיתי דבר כזה קורה, עכשיו זה נראה לי הרבה יותר קשה, בעיקר בגלל הספסל.
ויש גם טוב: לברון העלה הילוך, לא הייתי בטוח שיש לו את זה עדיין כי הוא בקושי הראה את יכולת "השחקן הטוב בעולם בלי ספק" בעונה הרגילה, אבל זה עדיין שם ואלה בשורות מעולות.
&nbsp
מעבר לזה, כמובן שלא אתפלא אם קליבלנד יהיו יותר טובים בהמשך הפלייאוף ואתבדה, אבל חשבתי שכבר מהמשחק הראשון הם יתחילו באינטנסיביות וביכולת הכי גבוהה שלהם וזה לא קרה, בוא נראה מה יהיה בהמשך.

Ori L88

New member
וואלה מבסוט על הקבוצה

אחרי הדראפט השנה שהסלטיקס קיבלו מקום שישי רק הייתי ממש מאוכזב.
אבל מבסוט על הכיוון של הקבוצה , סמארט בנתיים בהחלט עומד בציפיות. מי היה מאמין שאגיד שהטרייד על רונדו היה מוצלח.
יש עוד מלא בחירות דראפט סיבוב ראשון ב3-4 שנים הקרובות.
ויש כמה שחקני רוטציה צעירים לא רעים בכלל כבר עכשיו(טיילר זלר אחלה , בראדלי , קרודר , סאלינג'ר) נראה אם איכשהו יצליחו להביא שחקן משמעותי בFA או בטרייד.
&nbsp

OrEl74

Well-known member
מנהל
הבולס בלי פאו ורוז

נראים כל כך חסרי יכולת בהתקפה.
הבעיה שאיתם, הם חסרי יכולת בהגנה.
&nbsp
12 למילווקי וזה נראה ממש רע מבחינת הבולס כרגע

billc

New member
אם פארקר לא היה נפצע, ונייט היה נשאר , זאת היתה קבוצה פצצה