מתי תלמד?
הנה קצת סטטיסטיקה:
כריס בוש:
09-10: 0.3 שלשות למשחק ב 36.4% (בטורונטו, לפני ששיחק עם לברון)
10-11: 0.3 שלשות למשחק ב 20% (עונה ראושנה עם לברון). בפליאוף: 0 מ 4 בכל ה 21 משחקים
11-12: 0.6 שלשות למשחק ב 28%. בפליאוף: 0.9 שלשות למשחק ב 54%
12-13: שלשה אחת למשחק ב 28%. בפליאוף: 1.6 שלשות למשחק ב 40.5%
13-14: 2.8 שלשות למשחק ב 34%. בפליאוף: 3.7 שלשות למשחק ב 40.5%.

מה אני אומר לך? הבן אדם מאוהב בזריקה משלוש. כל היום הוא רק זורק שלשות. הסיבה היחידה שהוא למד לזרוק משלוש היא כדי לשחק לייד לברון - שליידו חוץ מליידות שלשות אף אחד לא יכול לעשות כלום.

קוין לאב באותן שנים:
5.2 שלשות למשחק כמעט בכל העונות. ב 10-11 הוא עוד זרק מעט יחסית (2.9 ב 41.7%), בעונה שעברה הוא זרק 6.6, האחוזים שלו בגדול במגמת ירידה, בעונה האחרונה 36.7%.

זה שחקן שזורק מבול של שלשות כבר שנים. אולי בגלל זה לברון רצה אותו בקליבנד. בינתיים בפלייאוף (אחרי שלושה משחקים, ראה הודעתי למטה על אנשים שקופצים למסקנות מהר מדי) הוא קולע באחוזים מעולים. מול בוסטון. מדהים.

אז פלא שלבוש אין משחקי התפוצצות מהשלוש? הוא למד לזרוק רק כי לברון הכריח אותו. בלעדיו גם היום הוא היה מתקד בג'אמפרים מחצי מרחק ופוסט אפים.

רק מה הבעיה? שאתה מסדר לעצמך את הזכרון כדי שיתאים למה שאתה רוצה לטעון. כדי לטעון שבוש פחות טוב משמעותית מלאב, אתה ממציא את ההיסטוריה מחדש, מחליט שבוש "אהב לזרוק מחוץ לקשת, כן?" שוכח שבוש שמר את הפיק אנד רול בצורה מעולה. שוכח מי לקח פעמיים ריבאונד התקפה על ההחטאות של לברון, כדי לתת למיאמי עוד שתי שלשות שהיו שוות אליפות, שוכח שהוא התחיל לזרוק מהשוש א מאהבה אה מחוסר ברירה, לוקח את אחד משני הדברים שאב עושה טוב (ריבאונד ושלשות) ומשווה את בושדווקא אליהם.

והקטע הכי גרוע - שלמעט כל זה אתה דווקא מבין כדורסל. פשוט בכל מה שקשור ללברון (ועוד יותר מזה בכל הקשור לקובי) אתה פשוט מאבד כיוון. מסובב מחדש את ההיסטוריה, מעוות מספרים, ממציא סטטיסטיקות שא קיימות, הכל בשביל "לחזק" את הנקודה שלך.

שים ב שאני כמעט אף פעם לא מגיב לך, גם כשאתה מגיב להודעות שלי, אני פשוט מתעלם, כי אין טעם לדון איתך ברוב המקרים.

סליחה על ההשתלחות, הדברים נאמרים בחברות (גם אם בלהט), שבת שלום