משחקי הלילה

off shekel

New member
הנטס פראיירים

נכון שהמשחק היה שקול ויכל ללכת לכל צד, אבל כ"כ הרבה מהלכי התקפה הזויים ב-3 הדקות האחרונות, גם לדברים כאלה יש גבול, במקום לעשות תרגיל נורמלי/לתת לפירס את הכדור לבידוד, הם נותנים לגארנט ליצור לעצמו זריקה ל-2 ארוך ופעמיים לג'ונסון על לברון, מיותר לציין ששלושת הזריקות אפילו לא היו קרובות להיכנס והשטויות הללו הפסידו להם את המשחק ואת הסדרה, חבל, קיוויתי שיהיה קצת יותר קשה למיאמי.

כנראה שגמר המזרח יתחיל מוקדם מהצפוי.

Executioner

New member
הזריקה של גארנט התחילה את השכונה

ברוקלין שיחקו משחק מאוד מסודר עד הנק' הזאת ואז קבלת ההחלטות הפכה לתמוהה.

Ori L88

New member
הזייה

יש לך את ריי אלן על פול פירס.
והם הלכו על ג'ו ג'ונסון בפוסט על לברון ג'יימס?!
WHAT THE HELL

לברון היה עם 5 עבירות

הם ידעו שעוד אחת וזה GAME OVER בשביל מיאמי. זה היה יכול להשתלם אבל בסופו של דבר אנחנו יודעים מה התוצאה...

off shekel

New member
דקה וחצי לסיום המשחק?

במצב כזה לעלות ליתרון יותר חשוב מלהוציא את לברון מהמשחק.
יש לך את פול פירס, ביי פאר השחקן שהייתי הולך עליו בקלאץ' ובמקום זה אתה נותן לג'ונסון כדור בפוסט על שומר הרבה יותר חזק ממנו? מה לעזאזל?

סל באחת מההתקפות האלה וברוקלין הייתה מנצחת לדעתי.

לא אמרתי שזאת הייתה החלטה טובה,

רק שאני חושב שזאת הייתה המוטיבציה. וזה לא שאנחנו מדברים פה על איזה ריקי רוביו. ג'וג'ו הוא הסקורר הכי טוב של ברוקלין, גם באמצע משחק וגם בקלאץ'. כן, יותר טוב מפירס של 14'. אבל אני מסכים שבמקרה הזה היו צריכים לנצל את המיסמאץ' של פירס.

מור תור

New member
ריצה יפה של פורטלנד ברבע השלישי

באטום עם כמה סלים גדולים
זה נראה שהמשחק היום הוא של פורטלנד
17 הפרש סוף רבע שלישי

OrEl74

Well-known member
מנהל
העייפות עושה את שלה

הספרס חייבים לגמור את זה במשחק הבא ולקבל כמה שיותר מנוחה לקראת גמר המערב, אחרת הם לא יחזיקו מעמד.

N6W LBJ

New member
לברון ממשיך עם המסורת המאניי $

מתי שחייבים ניצחון עם בא ודופק כרטיסיה, 49 נקודות...

rapgamer4ever

New member
בהחלט משחק ענק

לצערי לא ראיתי אותו בלייב. לא הייתי מגדיר את המשחק ככזה שמיאמי הייתה חייבת לנצח בו אבל עכשיו תהיה לה הזדמנות טובה לגמור את הסדרה בגיים 5 ולנוח שוב עד הסיבוב הבא.

N6W LBJ

New member
לברון סירב לרדת לנוח במחצית השניה

הוא רצה לנצח בכל מחיר אז כן זה היה משחק שהיו חייבים לנצח מבחינת לברון לפחות זה היה ככה.
אני לא מזלזל בברוקלין, הם הוכיחו לי בשני המשחקים האחרונים שהם יכולים לעמוד שווה בשווה מול כל קבוצה בליגה.
הם בהחלט הסוס השחור בפליאוף הזה, הייתי רוצה לראות אותם נגד קבוצת צמרת אחרת איך הם מתמודדים.

rapgamer4ever

New member
זה לא הופך את המשחק למאסט-ווין

או אפילו קרוב לכך.
גם אני הייתי רוצה לראות את ברוקלין מול קבוצת צמרת אחרת, לצערי אין עוד כאלה במזרח

fatnoam

Active member
לברון אחד הטובים בהיסטוריה בתצוגות במשחקי

MUST WIN.

ראיתי את זה בשנה שעברה כשמיאמי היו בפיגור מול אינדיאנה, הראו איזו סטטיסטיקה מטורפת שלו.

ובכלל במשחקי 7 יש לו ממוצעים של איזה 36 ו-14 למשחק.

rapgamer4ever

New member
אי אפשר להתווכח עם העובדות

כל מה שאני אומר הוא שהמשחק אתמול לא היה יותר חשוב מכל משחק אחר בסדרה.

N6W LBJ

New member
היה חשוב מאוד אפילו

אם לא היו מנצחים אז זה כאילו לא עשו כלום עם שני הניצחונות הראשונים
ואז זה הופך לסידרה של הטוב משלוש וגם היו צריכים לחזור בחזרה לברוקלין

rapgamer4ever

New member
לא חשוב יותר מהמשחק שהיה לפניו

שהיה יכול לגמור את הסדרה ולא חשוב יותר מהמשחק שיהיה אחריו. עוד משחק רגיל בסדרה, אל תנפח את זה ליותר ממה שזה. היכולת של לברון הייתה פנומנלית אבל לומר שזה משחק מאסט ווין למיאמי או אפילו קרוב לזה- פשוט לא נכון.
מילא אם זה היה קורה במשחק 5 במצב של 2-2, מיאמי הייתה עלולה להיכנס לבור. אפילו זה לא.

אני לא רוצה להקטין את ההישג של לברון אבל אתה מכריח אותי להציג את המציאות כפי שהיא בקונטקסט שמקטין אותו.

N6W LBJ

New member
אני אמרתי מאסט ווין?

אמרתי משחק חשוב מאוד אפילו ולא מאסט ווין
במצב של 2-2 הסידרה הייתה די פתוחה וכמעט לא היה שום משמעות לשני הניצחונות הבייתים
במצב של 2-2 מיאמי הייתה צריכה לחזור לברוקלין כדי לסגור תסידרה או לעביר עוד משחק שם
במצב של 3-1 ברוקלין עם חצי רגל בקבר
זאת הסיבה שלברון לא נח בחצי השני הוא רצה להכניס את ברוקלין חצי רגל בקבר ולא לחזור למצב של הטוב משלוש.
וגם להפסיד פעמים רצוף לברוקלין זה היה נותן להם אינרגיות מטורפות

rapgamer4ever

New member
אמרת משחק שחייבים לנצח

איך אתה מתרגם את זה לאנגלית?

כולם מבינים מה ההבדל בין סדרה של 3-1 לסדרה של 2-2. המשחק הרביעי כמו המשחק השני, כמו השלישי ובעצם כמו כל משחק בסדרה הוא משחק שכדאי מאוד לנצח. הוא ממש לא משחק שמיאמי הייתה חייבת לנצח, אפילו לא קרוב לזה. אז פשוט די. ההופעה של לברון מספיק גדולה בפני עצמה, אתה לא צריך לנפח אותה.

תשמע, אני מסכים איתך שזה ממש לא היה מאסט ווין

אבל זה כן היה יותר קריטי מהמשחק השלישי.

N6W LBJ

New member
טוב בוא נסכים שנינו שהמשחק הבא זה מאסט ווין

מבחינת ברוקלין :)

למעלה