משחקי הלילה -

off shekel

New member
משחקי הלילה -

וושינגטון - אינדיאנה בספורט 5, מאוחר יותר הם משדרים גם קליפרס - ת'אנדר ב5 לייב.
כרגע רבע שני בין הוויזארדס לפייסרס, כדורסל ברמה מחפירה, מעליב את המושג פלייאוף ואת מה שאנחנו רואים מהצד השני במערב, לא מאמין שהימרתי עליהם כאלופים בתחילת הפלייאוף, כל פעם אני מחכה שהקפיצה תגיע והם יחזרו לשחק כדורסל נורמלי אבל זה פשוט לא קורה, אינדיאנה של היום מושפלת בוודאות מול הספרס, ההיט, הקליפרס או הת'אנדר, אם הם יעברו את הוויזארדס בכלל.

נקווה לפיצוי טוב במשחק הבא, יש על מה לבנות.

Cade Foster

New member
איזה משחק עייף

פשוט לא נראים כמו קבוצה

אין סגירה לריבאונד הגנה (מישהו זוכר שזו הייתה קבוצת הריבאונד הטובה בליגה אשתקד?), אין מושג מה לעשות בהתקפה. 100% אילתורים.

אני לא חושב שאי פעם היה שחקן שתוך חודשיים הצליח להפוך מאחד האהובים עליי לאחד השנואים עליי. אז ברכות ללאנס סטיבנסון.

RingBearer

New member
המזרח עושה זאת שוב: שיא נק' שלילי לשתי

קבוצות במחצית, בפלייאוף ובעונה הסדרה: 67.
אפילו פרשן הקווים הסתלבט בקטנה על פול ג'ורג' כששאל אותו "67 נק' לשתי הקבוצות במחצית, האם זה באמת כול כך קשוח שם?" וג'ורג' ענה לו בלי שמץ אירוניה "כן, זה פלייאוף הNBA".
וטוב שהוא ערך את ההברה הזו, כי חשבתי שמדובר בשידור חוזר של הליגה הבלקנית.

Cade Foster

New member
אין טעם להמשיך את הפלייאוף במזרח

פשוט להכתיר את מיאמי לאלופת הקונפרנס וזהו. כל שניה פה פשוט מיותרת.

RingBearer

New member
אתה לא רואה את וושינגטון עושה להם בעיות?

בכול אופן אני מעדיף אותם על הפייסרס. לא יודע אם זה יהיה חסר תקדים שקבוצה תעבור את קבוצות 5-6-7 בדרך לגמר, אבל זה בטוח יהיה חסר תקדים לעבור בדרך לגמר שלוש קבוצות שלא היו נכנסות ואפילו מתקרבות לפלייאוף במערב.

Cade Foster

New member
וושינגטון ברבע השלישי זה התחתית

אי אפשר לשחק כדורסל יותר לא אחראי ולא חכם מזה.
אני רוצה להאמין שזו ההגנה של אינדי שגורמת להם להראות ככה אבל זה פשוט לא ככה. ננה שלא מסוגל לקלוע מהעונשין זורק ג׳אמפרים מקצה הצבע.

פשוט מחזה נוראי לצפייה.

off shekel

New member
איזה הגנה מה הגנה

כל מי שרואה את המשחק הזה מבין שאין פה כלום, לא הגנה, לא התקפה ולא כדורסל, פשוט עלבון למושג פלייאוף.
תחליף את התפאורה וזה לגמרי נראה כמו משחק יורוליג, וושיגנטון פשוט מצליחים להיות יותר עלובים מאינדיאנה (והם באמת נותנים היום את אחד המשחקים הגרועים שראיתי מקבוצת NBA מתישהו).

RingBearer

New member
אני מבין אותו, צריך להיות חיוביים. אני מחבב

את הפרשנית. אינטליגנטית הרבה יותר מכריס וובר.

Cade Foster

New member
ווגל מתעקש לעשות את זה מעניין

כל שנייה של טרנר על הפרקט זה 6 נגד 4

Cade Foster

New member
טוב זה נראה גמור

+17 לאינדיאנה 3:30 לסוף

הדקות האלה ירגישו כמו הדקות האחרונות של מבחן שלא הצלחת לענות בו על אף שאלה. רק תסיימו כבר את החרא הזה.

off shekel

New member
לפחות משהו חיובי אחד

מחצית שנייה טובה התקפית של אינדיאנה, על ההגנה אין קרדיט כי זו הייתה העליבות של הוויזארדס, אבל בהתקפה זה נראה לא רע ברבע השלישי.
מי שיראה את התוצאה עוד יחשוב שהפייסרס חזרו, בפועל זה נראה שלא משנה מי יעלה מהסדרה הזאת, הוא יהיה רק תפאורה למיאמי.

אני מבסוט רק על פול ג'ורג', היחיד שמשחק כדורסל טוב בסדרה הזו.

off shekel

New member
איזה הבדל ברמות

לא להאמין שזה אותו שלב בדיוק, המזרח נראה כמו הליגה השנייה של המערב.

RingBearer

New member
המשחק הזה (פייסרס-וויזרדס) היה השיא

תאכלס נשברתי. אני חושב שאראה רק את משחק מספר 1 בין ההיט לבין הנמושה שתעלה, ואם זה יראה כמו מה שהלך כאן היום (או אתמול) פשוט צריך לחכות לגמר הNBA כדי לראות רמה גבוהה מהצד הזה של המפה.

דרך אגב, אני חושב שזה ממש יזיק להיט במשחק מספר 1 מול ספרס\ת'אנדר\קליפרס ועלול להשפיע על כול סדרת הגמר.

RingBearer

New member
קליפרס ת'אנדר מתפתחת להיות סדרה מצוינת

שמח שהימרתי על 7 משחקים. במבנה ההתקפה הלא בריא של הת'אנדר, דוראנט וווסטברוק לא יכולים לשחק מאוזן יותר. שניהם דואגים להיות מעורבים ולא לדרוך אחד לשני על האצבעות, ומאוד קשה לעצור אותם ככה.
אבל אני חושב שלקליפרס יש את האדג' בדמות כריס פול. בשנה הוא מזכיר קצת את ג'ייסון קיד של הנטס. לא הכי זריז אבל שומר מצוין, שולט בקצב המשחק ונהפך קטלני מהשלוש. שתי טרמפולינות לוינס קרטר, קניון מרטין, בלייק גריפין ודיאנדרה ג'ורדן. קיד היה גם שולט בריבאונד אבל לפול יש ארסנל זריקות מגוון יותר. בקיצור תענוג לראות אותו.

OrEl74

Well-known member
מנהל
ווסטברוק אדיר במשחק הזה

קבלת החלטות נהדרת וניהול מצויין של ההתקפה.

לעומתו, כריס פול מאוד מאכזב בדקות האחרונות.

ווסטברוק עשה את ההבדל בנצחונות של אוקלהומה

אולי סוף סוף הבורג נכנס למקום והוא הבין שעמודת האסיסטים חשובה לא פחות מעמודת הנקודות.

למעלה