משחקי הלילה

DARKSEID

New member
אף פעם לא ראית משחק של ברוקלין בבית?

כל פעם האוהדים המעצבנים שלהם שריםBROOOOOOKLYN BROOOOOOKLYN האוהדים של טורונטו עשו להם טרולינג (באותו הזמן טורונטו הובילה ב20 נקודות).

OrEl74

Well-known member
מנהל
סבבה, אבל את מי הם יביאו?

אני מנסה לחשוב על מאמן בכיר פנוי כלשהו ולא עולה לי אף שם.
הלייקרס לא קבוצה שיכולה להרשות לעצמה להחתים סתום עוד מאמן בליגה, בטח לא אחרי העונה האחרונה.

Or Amit

New member
ג'ורג' קארל? אחד הואן גאנדים? אפילו סלואן?

למרות שמדברים שם על מאמן צעיר, ובמקרה הזה אני מנחש שהם ילכו על טיירון לו (שהיום עוזר מאמן בקליפרס אם אני לא טועה)

Or Amit

New member
ובלי קשר

האמריקאים האלה חייבים לעשות את ההבדל בין resigns ל- re-signs ברור יותר. הדבר הראשון שאני קורא בבוקר זה שד'אנתוני חתם מחדש בלייקרס, ורק אחר כך אני מבין שהוא בעצם עוזב

Executioner

New member
האמת, זה בכלל לא משנה

כל מי שיגיע יכשל. אני לא מאמין שאפשר לבנות קבוצה שמאמן יוכל להביא את המנטרה שלו בלייקרס. כל עוד קובי מקבל 24 מיליון לעונה בלייקרס הפנים שלא הקבוצה לא ישתנו.
אולי ביום שאחרי קובי, וכנראה אחרי שהמאמן שיתמנה יפוטר אז יהיה אפשר לייחס חשיבות למה שקורה בצד הזהוב של לוס אנג'לס.

Enrique romero

New member
וואו ברוקלין לא מוותרים

התחילו את הרבע הרביעי ב-91-69 ועכשיו כבר 97-89, 5 וחצי דקות לסוף. אם הם ינצחו זה יהיה אחד הקאמבקים הגדולים שאני זוכר...

Enrique romero

New member
שוויון, 3 דקות לסוף

כנראה שלא יכול להיות משחק שהוא לא צמוד בפלייאוף הזה

Enrique romero

New member
סופסוף מאמנים ב-NBA עושים עבירה ב-3 הפרש

היום זה ניצח לטורונטו את המשחק, ואני זוכר עוד כמה מקרים שראיתי את זה בפלייאוף הנוכחי.

OrEl74

Well-known member
מנהל
ולנציונס הזה דביל!

למה הוא נגע בכדור שדרון וויליאמס זרק?
תחשוב לרגע מה היה קורה אם הכדור היה נוגע בשחקן של טורונטו לפני שהוא עבר את החצי והזריקה של דרון היתה חוקית.
יש דברים שפשוט לא עושים במצבים כאלה אפילו אם אתה בטוח מאוד בעצמך.

Enrique romero

New member
האמת שקיפחו את ברוקלין במהלך האחרון בלי קשר

היה פאול ברור על ליבינגסטון בריבאונד.

OrEl74

Well-known member
מנהל
יכול להיות

לא הייתי מספיק ערני בשביל להתעמק עד כדי כך

Enrique romero

New member
טוב, פורטלנד באו בגישה של לוותר על המשחק

כנראה שפסיכולוגית המיינדסט שלהם (במודע או שלא) הוא "ניקח את זה כבר בגיים 6 בבית", פשוט משחק חסר אנרגיות שלהם.

OrEl74

Well-known member
מנהל
הרוקטס קבוצה בלי אופי

ממש לא יפתיע אותי אם זה יגמר בניצחון של פורטלנד למרות שעושה רושם שביוסטון באו להילחם

תגידו גם אתם צריכים לשים על MUTE כל פעם

שיש את הפרסומת עם ה360 של פול ג'ורג'?
אחת המעצבנות..

ohhh1

New member
"לא ראיתי כזה דאנק משחקן כנף מאז ג'ורדן"

וינס קרטר, ריצ'רדסון, קובי...

אין להם פרסומת אחת שלא יוצאת מכל החורים אחרי משחק אחד. כרגע השנואות עליי ביותר היא הIt takes a team to get fit עם סטוף והפרסומת של היברט עם הילדה השמנמנה שרוצה להיות וטרינרית ואמנית טאטו.

למעלה