משחקי הלילה

הפרסומת עם פול ג'ורג' הכי מעצבנת

בגלל השדרן שמנסה לקרוע לך את עור התוף

Enrique romero

New member
לינסניטי...סעמק איתו

ואגב, ההשפעה של דוייט על המשחק פשוט אדירה, השנה בלייקרס קצת הורידה מקרנו אבל הוא עדיין שחקן מאוד יעיל.

Enrique romero

New member
סטוטס הזה מרגיז אותי

מה אתה שם את מו וויליאמס הקשיש הזה על ג'רמי לין הלוהט? הבנאדם בקושי מסוגל לרוץ, פאקינג רבע אחרון במשחק שיכול לסגור את הסדרה- תעלה עם מת'יוז ואולדריג' גאד דמאט.

Enrique romero

New member
הבלייזרס 19- היום כשמו \ דורל רייט על המגרש

אין למאמנים ת'סטטיסטיקות האלה גם? לא מבין...

Enrique romero

New member
פורטלנד פראיירים

יוסטון שוב נתנו להם צ'אנס לחזור, והם כל פעם פספסו אותו. התעקשות על זריקות קשות של מת'יוז וגם לילארד עם שלשה לא קשורה, במקום לנסות ללכת על אלדריג' שאמנם חלש במשחק הזה אבל בכל זאת זה למרכוס...

rkoron

New member
האוורד פשוט הורג את אלדריג'

משחק נוראי של אלדריג'

Enrique romero

New member
טוב, אני מודאג

זה נראה שככל שהסדרה מתקדמת הרוקטס מוצאים יותר פתרונות לבעיות שאיפיינו אותה בתחילתה.

הווארד ואשיק שומרים חזק על אולדריג', הווארד מקבל יותר מבטים ועושה נקודות קלות\ מרווח את המשחק לקלעים, לין וטרוי דניאלס מוסיפים אנרגיה מהספסל, ובאופן כללי נראה שהם אלו ששולטים בקצב של המשחק ופורטלנד יותר מגיבה.

מקווה שבמשחק 6 הבלייזרס יבואו יותר ממוקדים, תהיה מלחמה רצינית.

Puskas

New member
יש מצב שנמצא מאמן NBA לא מקובע??

מקהייל עלה עם אשיק ליד הווארד ולפתע אלדרידג' התרסק כמו יניב גרין! יש מצב שהוא תכנן את הנושא או שסתם היו אילוצים?

BeniTaz

New member
זה לא משחק ראשון בסדרה שאשיק עולה

וזה קרה בגלל שג'ונס התפרק מול אולדריג' בתחילת הסדרה.

החלטה חכמה.. אשיק בכלל נותן סדרה טובה. וההברקה הגדולה של מקהייל עם טרוי דניאלס, אף אחד לא מדבר על זה. הארדן מסריח וזה לא בשליטה של מקהייל.

BeniTaz

New member
ב-2 המשחקים הראשונים אשיק עלה מהספסל

ואולדריג' קלע בממוצע 45 נק' למשחק.. מהמשחק השלישי אשיק בחמישיה ואולדריג' הרבה יותר רגוע.

ראיתי עכשיו את השידור החוזר, בלטש פשוט אידיוט

מה לעזאזל הוא חשב לעצמו?

אני זוכר שהיו כאן אנשים בעבר שאמרו שבלטש שחקן טיפש

אז כן, הוא ממש טיפש...

למעלה