משחקי הלילה

rapgamer4ever

New member
משחקי הלילה

1:30
אטלנטה- פורטלנד: שתי הקבוצות בכושר ירוד ויחפשו לגרד פה ניצחון. הפסד של פורטלנד יוריד אותם למקום השישי אבל אפילו יותר משמעותי- יקרב אותם לכדי הפסד אחד מדאלאס שבמקום התשיעי במערב.

2:00- טכנית השעה מתחלפת ל-3.
יוסטון- פילדלפיה: יום חג לקליבלנד, עוד כמה שעות תהיה להם שותפה חדשה לשיא NBA של רצף ההפסדים הארוך בהיסטוריה. אנקדוטה נוספת היא שיוסטון תעבור את מיאמי במאזן ותוריד אותה למקום השישי בליגה.

מילווקי- לייקרס: מסוג המשחקים ששתי הקבוצות הגרועות האלה יכולות לנצח.

2:30 (טכנית 3:30)
דאלאס- קליפרס: המשחק המרכזי של הלילה שישודר גם בספורט 5. אין צורך בפריוויו כי המשחק מדבר בעד עצמו- דאלאס נאבקת בשיניים על כניסה לפלייאוף, דירק יפגוש את גריפין למצ'אפ מרתק והקליפרס ינסו להמשיך את הדהירה שלהם למאזן הטוב ביותר ב-2014.

Cade Foster

New member
אני חייב לציין

שאני אוכל חתיכת כובע לגבי פורטלנד. גם הפציעה של אולדריג' לא תירוץ כי הצניחה שלהם החלה לפני. מאוד האמנתי בהם, נראה שטעיתי, הם צעירים מידי, ואין קיצורי דרך על אחת כמה וכמה במערב. מקווה בכל זאת שיקבלו מקום בפלייאוף כי מגיע להם, אבל נראה שסיבוב ראשון זה הגג.

נצל"ש - אפשר להוסיף למשחקי הלילה גם את

UCLA נגד פלורידה [שידור ישיר בערוץ ONE החל מ-4:45]. זה זמן טוב לשידור, אבל גם הזדמנות טובה, אולי האחרונה, לראות את קייל אנדרסון [רכז בגובה מג'יק ג'ונסון] במכללות רגע לפני היציאה לדראפט ה-NBA. בעונה הבאה נקבל אותו נגד קרטר-וויליאמס במצ'אפ של רכזים גבוהים.

השידור המקדים של ONE, החל מ-00:15, יפגיש בין שתי המפתיעות של הטורניר, דייטון וסטנפורד.

עוד על UCLA VS. FLORIDA : לחובבי הטקטיקות שמקטיקות, זה מפגש קלאסי בין התקפה [UCLA] להגנה [FLORIDA]. ארגיובלי, כל אחת הטובה ביותר במכללות בשיטה שלה.

בנוסף, ל-UCLA יש חוב לפרוע מול פלורידה לה היא הפסידה 3 פעמים בטורניר, כולל הפסד בגמר הטורניר ב-2006 [אליפות ראשונה של פלורידה בתולדותיה; בפלורידה שיחקו אז שני שחקנים אלמוניים ולא מוכשרים בכלל בשם יואקים נואה ואל הורפורד]. זה המפגש ה-4 בין הקבוצות.

ובנוסף, פלורידה מגיעה למשחק עם רצף של 28 ניצחונות. ל-UCLA יש רצף של 5.

ברמה האישית, כמובן מעבר לאינטרס הצר של הברקט שלי והיתרון שניצחון של UCLA יתן לי על אחרים שבחרו ללכת 'בטוח' ולהמר על פלורידה, אני אוהד של UCLA וארצה לראות אותם מנצחים הלילה. אם יש מגיע לא בטוח שה'מגיע' הזה צריך להיות הפעם בצד של UCLA, אלא בצד של פלורידה, ולכן גם ניצחון של פלורידה יתקבל אצלי, אאחל להם בהצלחה.

מעקב ליין קייל אנדרסון: 16 נק', 8 ריב, 6 אס', 4 חט', 1 חס', 4 איב', 5-12 מהשדה, 2-5 משלוש, 4-6 מהעונשין, 2 עבירות אישית ב-35 דקות משחק.

Puskas

New member
קייל אנדרסון זה האס שלי

תחילת השנה הימרתי שהוא יהיה בוננזה ואפילו שאלתי בפורום איך זה יכול להיות שהוא כל כך מגוון ומביא כאלו מספרים מדהימים (קפיצה של 150% לעומת שנה שעברה בערך) אבל במוק דראפט באתרים הגדולים סופרים אותו אמצע-סוף סיבוב שני!
אלא שמאז כנראה שגם הם הבינו שהוא חתיכת מציאה והוא התקדם לאמצע סיבוב ראשון ברוב האתרים הגדולים.
מתחילת שנה אני עוקב אחריו והוא לדעתי יהיה אחת הבחירות הכי טובות בדראפט הקרוב,
מן שחקן כזה שייבחר 15-16 ובעתיד כולם יגידו שאיך לא בחרו אותו טופ 10.

Executioner

New member
בגיהנום

משמעים משחקים של הקליפרס ברדיו. גם אתה רק יכול לשמוע על המהלכים הגרנדיוזים שלהם וגרוע מזה, שומעים את הפרשנים הנוראיים שלהם.

OrEl74

Well-known member
מנהל
ימח שמם של ספורט 5!

לא אמרו שהם משדרים את המשחק של דאלאס והקליפרס! קמתי במיוחד ולא היה שידור

rapgamer4ever

New member
מתנצל... מקווה שזה לא בגללי!

נכון לזמן כתיבת ההודעה המשחק הופיע בלוח השידורים של הוט. גם השעה הייתה מדויקת, לא הייתה סיבה לחשוד.
אני שמתי שעון מעורר אבל לשמחתי הייתי עייף מכדי לקום. פשוט המשכתי לישון.

OrEl74

Well-known member
מנהל
למה שזה יהיה בגללך?

אתה אחראי תוכן בערוץ הספורט? :)

למעלה