משחקי הלילה

"השיקגו בולס" - אתה לא מכיר את הארגון

יש להם אולי את הבעלים הכי קמצן בכל הNBA, באמת בנאדם דגנרט, שום דבר לא יפתיע אותי בנוגע להנהלה שלהם.. תראה איזה בדיחה בהם עשו מהחזרה של רוז בחייך...
 

Chi Town

New member
אני מכיר את ג'רי

ואת כל מי שהוא מעסיק מסביב, והבולס זה הדבר האחרון שמעניין אותו תאמין לי. יש לך תלונות תפנה אותם לגאר/פקס.

בכל אופן עד שנתיים (אני משער) ג'רי כבר לא יהיה שם. מייקל (ריינסדורף) כבר עכשיו מנהל את העסק (הוא הנשיא). ולפי הראיון האחרון של ג'רי החילוף קרוב מתמיד. אז כל מה שנותר לקוות זה שהחילוף יצליח כמו בבלאקהוקס שם רוקי וירץ ירש את הקבוצה והפך את המועדון הזה לדבר הכי חם בשיקגו. מייקל בחור נהדר, גדל על התקופה של ג'ורדן בשונה מאביו שתמיד העדיף את הוייט-סוקס הוא ממש אוהד של הבולס.

ובנוגע לפסטיבל של רוז, נראה שדי הצליח להם. כי בסה"כ אנשים חטפו את הכרטיסים לעונה הזאת. (אתה יודע זה עסק אחרי הכל ..)
 

pavelger

New member
מכירות כרטיסים אף פעם לא היו בעייה

גם בתקופה של טים פלויד עם 15 נצחונות בעונה, ממוצע הצופים בשיקגו היה בין הגבוהים בליגה ולרוב האולם היה מלא.
 

Chi Town

New member
זה נכון, כי לבולס יש ה Fan Base

הטוב ביותר בליגה. אבל עדיין, אני לא רואה שום דבר חריג בפסטיבל שהיה סביבו.
 

pavelger

New member
כמה נקודות

1. בכללי אני מסכים איתך שהטנקינג זה תופעה שיש למגר אותה היא לא עושה טוב לליגה, אבל באותו הזמן כל עוד היא קיימת אין לי בעייה עם קבוצות שמנצלות אותה.
2. לגבי הטיעון על השוק הגדול בשיקגו, היסטורית זה לא כל כך מחזיק "הכוכבים" הכי גדולים שחתמו בשיקגו כפרי אייג'נטס הם בוזר ובן וולאס וזה אומר הכל, הכוכבים הגדולים מעדיפים את השמש בקליפורנייה ומיאמי, עם כבר קור אז עדיף ניו יורק ואם אתה רוצה עוד כסף לך לטקסס אין שם מס על ההכנסות שלך.
3. לגבי 86 קשה לי להשוות כי אני לא יודע מה חשבו על הדראפט אז מבחינת החוזקה שלו (אני רואה שלא יצאו ממנו כוכבים גדולים) אני די בטוח שאם זה היה הדראפט לפני עם פאטריק יואינג, ג'ורדן היה מוותר על כמה משחקים בשביל סיכוי לבחור את יואינג.
 

OrEl74

Well-known member
מנהל
OK

לגבי סעיף 1 אני לא חושב שיש לנו וויכוח, כבר כתבתי שזאת אשמת הליגה ולא של הקבוצות שמנצלות את האפשרות הזאת.

גם עם הסעיף השני קשה לי להתווכח כי בגדול אתה צודק אבל באופן אישי אני מאמין שאם השלישיה של מיאמי לא היו עושים יד אחת, אחד מהם היה חותם בשיקאגו אבל זאת השערה שלי בלבד והיא חסרת משמעות.

ולגבי סעיף 3, בכלל אין לי תגובה כי זאת ספוקלציה נטו והניחוש שלך טוב כשלי.
בפועל זה לא מה שקרה אז זה לא רלוונטי
 
הספרס לא עשו משהו די חריג

ידוע שגם הסלטיקס עשו זאת ויש בסיס טוב להניח שכל הקבוצות היחסית חלשות עשו זאת.
ההבדל הוא שהספרס לא תכננו על טאנקינג מלכתחילה. הם ראו שהם גרועים וויתרו על העונה.
אגב טאנקינג זה לא ששחקנים לא מתאמצים. שחקנים תמיד מתאמצים ונותנים הכל (אם יש מוטיבציה בקבוצה). שחקן תמיד רוצה לשחק טוב.
טאנקינג מגיע מהמערכת למעלה - מאמן המעלה הרכבים הזויים במטרה להפסיד גם כשהשחקנים משחקים טוב, פצועים שלא חוזרים מפציעות, החתמת שחקנים גרועים במיוחד וכד'.
 

ofer1732

New member
חחח איזה סיום לאוקלהומה-מינסוטה

דוראנט עם סל קשה מעלה את אוקלהומה ל 113-111 ומשאיר למינסוטה 4 שניות לכדור אחרון, לאב מקבל את הכדור, עולה לשלשה, מחטיא אבל מקבל שריקה לעבירה, 3 זריקות מהקו, לאב לוקח את הזריקה הראשונה - ומחטיא...אוקיי, לא נורא, הוא בסה"כ צריך לקלוע את שתי הזריקות הנוספות כדי לכפות הארכה (כנראה, נשארו עוד 2 שניות לכדור אחרון לאוקלהומה), לאב עולה לזריקה השניה...ומחטיא גם אותה, טוב, מבאס אבל עדיין יש סיכוי להשוות באמצעות סל מריב' אם לאב יחטיא את הזריקה האחרונה, לאב עולה לזריקה השלישית...ובמקום להחטיא בצורה נורמלית זורק את הכדור בכח לקרש, מה שגורר שריקה של השופטים לאיבוד כדור (אסור להחטיא בצורה כזאת) ולאיבוד המשחק.
פשוט מדהים אותי ששחקן פרנצ'ייז כמו לאב שהוא גם קלעי עונשין מעולה מפשל בצורה כזאת, אם מינסוטה היו שמים ילדה בת 10 על הקו במקום לאב כנראה התוצאה משלושת הזריקות הייתה יותר טובה עבורם.
 

Puskas

New member
KD ניצח כמעט לבד הלילה

אבל תשמעו.. פישר קולע 13 נ"ק??? r u kidding me?? אני חושב שבשנתיים האחרונות ביחד הוא לא קלע 13 נ"ק..
ולא רק הוא.. מה הלך עם רשארד לואיס הלילה במיאמי?? 18 נ"ק הוא עשה עוד לפני שהרבע השלישי הסתיים לדעתי.. מדהים.
 

rapgamer4ever

New member
הפסד אכזרי... אין מילה אחרת

לא ראיתי את המשחק אבל הסטט' שהכי בולט לי הוא 66-46 למינסוטה בנקודות בצבע! לא ברור לי איך אפשר להפסיד ככה משחק.
דוראנט קלע 23 נקודות ברבע האחרון, אני מתכוון לראות את זה.
 
למעלה