משחקי הלילה

• פותח הנושא ynvgi
  • פורסם בתאריך

ynvgi

New member
משחקי הלילה

לייקרס - סן אנטוניו - 101 - 89. לייקרס בלי קובי וביינום מנצחים פעם שנייה ברציפות קבוצת צמרת במערב. הפעם בבית. מאחורי פאו גאסול עם 21 נק', 19 ריב', 8 אס', 5 חס' (וחטיפה). 5 שחקנים בדאבל פיגרס. עוד שניים עם 8. אורלנדו - ניו אורלינס - 123 - 117. אורלנדו חוזרים מפיגור לנצח עם 48 של קרטר. 25 ו 12 להווארד. דאלאס - גולדן סטייט - 127 - 117. דאלאס מנצחים עם נוביצקי כקלע החמישי עם 15 נק'. טרי עם 36, ג'וש הווארד עם 25, גודן 24, קיד 17.

אני יודע שאני ירגיז פה כמה אנשים אבל:

לפעמים יש לי את התחושה שהלייקרס הרבה יותר משוחררים כשבראיינט לא משחק. ראיתי את המשחק הבוקר גסול עם תצוגה גדולה של 21 נק' 19 ריבאונדים 8 אסיסטים ו5 חסימות, מה אפשר לבקש עוד משחקן? רק שיסתפר. זהו. לא ידעתי שיש ללמאר אודן כאלו יכולות כדרור בטוח שהוא רק 2.11? הוא נראה קצת יותר. ס"א לא כל כך באו למשחק, טון פארקר היה טוב במחצית הראשונה עם 12 נק' כבר ברבע הראשון אבל מחצית שנייה עם כל מיני מסירות מוזרות ושקופות בתוך הצבע קטעו כמה פעמים את ההתקפה של סן אנטוניו. ג'פרסון? אני לא זוכר מתי הבנאדם פגע בפעם האחרונה וגם הזקן הצרפתי לא מצליח לעזור. ג'ינובילי כרגיל מצויין וגם דאנקן אבל פארמר של הלייקרס ברבע הרביעי עשה כמה סלים רצופים שפשוט גמרו לסן אנטוניו את האנייג'ייזר. חסר לס"א סמול פורוורד איכותי לי אישית כן היו ציפיות מג'פרסון תמיד אהבתי את האתלטיות שלו אבל הוא שכח לקלוע. בסופו של דבר הסגל הרחב של הלייקרס ניצח היום את המשחק. יחד עם אודום ארטסט ובניצוחו של גאסול. - אני כל כך מחכה לתחרות ההטבעות, יש לשאנון בראון פוטנציאל לשבור שיאים שעוד לא נראו באן בי איי, תזכרו מה אני אומר לכם. הבנאדם רץ וזה נראה כאילו הוא רץ באוויר כמו צ'יטה.

webber44

New member
אודום

הוא הפליי מייקר של הלייקרס (בכוונה לא רשמתי רכז), ברור שיש שלו יכולת מסירה והובלת כדור טובה. וחוץ מזה היתרון של קבוצות שמשחקות ללא הכוכב שלהן תמיד יבוא לידיי ביטוי במשחק הקרבה ומאמץ גדול יותר (אלא אם הקבוצה לוזרית ומוותרת מראש), ובנוסף הקבוצה היריבה לא יודעת לאן הכדור יילך הרבה פעמים בהתקפה עכשיו כשקובי לא נמצא, ובקבוצה כמו הלייקרס שיש לה עוד 4 שחקנים ברמה גבוהה מאוד אין להם בעיה להתגבר על חסרונו של שחקן אחד, גם אם זה קובי.

למעלה