משחקי הלילה

somone141

New member
הלילה קובי ב-MSG

לא יכול לחכות!!!!!!! איזו התרגשות..... ספייק לי מתכונן.. גם אורלנדו, סקרמנטו ישודר ב-2, 5+ LIVE. בסך הכל 13 משחקים בערב עמוס. עוד משחקים שתפסו את עיניי - ההוקס מארחת את הלהיט משארלוט, ממפיס מארחת את OKC במשחק חזקקקק, וגם סאן אנטוניו-יוסטון מבטיח לא מעט.

ה מרקיז

New member
ווואו! תחילת רבע רביעי באורלנדו

סקרמנטו לא מסוגלים לעשות סל גם אם זה תלוי בהם. הגיעו הרבה למבטים טובים ופשוט החטיאו. לאחר מכן סתם בילגנו לעצמם את המשחק. מזכיר קצת את הסגנון של מכבי.. כן פוגע ברוטציה או לא, מהרגע שמרטין הגיע הקבוצה לא מפסידה להפסיד ויותר מכך משתדלת לשחק הכי גרוע שיכולה. פול ווסטפול מנסה להיות יצירתי כל הזמן אבל אולי זאת הבעיה. הוא צריך להיות מקובע לכמה משחקים ולהתחיל להתנהג עם מרטין כמו כולם וברגע שלא שומר ולא מסוגל לייצר סל פשוט להוריד לספסל. עבד להם מעולה שאודריך מרכז, אוואנס שוטינג, עמדה 3 מחולקת בין גרין כספי ונויוציוני תלוי ביריבה. ו עמדות 4-5 די סגורות. מרטין צריך להעלות מהמספסל כשחקן שמשנה משחק. כמובן שקצת קשה להאשים את המאמן שמנסה לעשות כל מה שניתן ושכולם יהיו מרוצים. כנראה העונה זאת עונת מבחן ובעונה הבאה יתקבלו החלטות טיפה יותר משמעותיות. אני מניח שזה קשור לעובדה שפשוט רוצים לתת למרטין דק' להציג את עצמו לטובת טרייד אפשרי. אבל לא נראה לי שזה מה שיעזור. אין ספק שהכימיה נפגעה לא משנה מי יגיד לך מהה 10 הפסדים רצופים לא יכולים לשקר. במשחק הבא כספי נראה לחוץ לשחחרר את הכדור כי ידע שיש לו גג נגיעה אחת כל 5 התקפות אז הוא הגיע למבטים טובים אאבל החטיא.. ובכלל השחקנים נראו כאילו לא מרגישים בנוח ולא ובטוחים בעצמם.

קובי משודר בESPN, אבל אני לא בטוח אם

המשחק עצמו יהיה מעניין ולא בלואאוט. למרות שתמיד אפשר לסמוך על פיל ג'קסון שאחרי שהלייקרס יובילו ב20 תכנס חמישייה של פארמר-וויאצ'יץ'-וולטון-פאוול-מבנגה או משהו בסגנון ואז קובי ייצטרך לחזור לשחק בסוף המשחק... לא שיהיה לי משהו יותר טוב לעשות אז כנראה שנראה את המשחק...

MvP4

New member
פיניקס ...אוי ואבוי פיניקס

הם במשבר רציני עכשיו אחרי ההפסד לבולס נפלו למקום ה8 במערב כשאוקלהומה ממש מאחוריהם האמת עם התצוגות האחרונות אולי באמת לא מגיע להם להגיע לפלייאוף

ynvgi

New member
אני מתחיל לשנוא את קווין מרטין

או את פול ווסטפול. מרטין עם 5 5 5 (נק' אס' ריב') ב 40 דקות. מה לעזאזל הוא עושה על המגרש? בלעדיו הקינגס אולי הפסידו קצת אבל שיחקו בקבוצה והראו כיוון חיובי. עכשיו הם פשוט מפסידים כמו כלום.

kingdragon

New member
הוא מקבל המון דקות

כדי שערך הטרייד שלו יהיה גבוה ככל הניתן. רק חבל שזה מגיע על חשבון המרקם הקבוצתי המצוין שנבנה בקינגס בלעדיו והשחקנים האחרים לא מקבלים מספיק דקות/זריקות ומרגישים את הירידה במעמדם והלחץ שמגיע עקב כך פוגע בהם מאוד. בנסוף לרצף ההפסדים ולמיעוט הנקודות הקבוצתי של הקינגס מאז חזרתו של מרטין(למרות שהוא מנסה ב2 המשחקים האחרונים לשחק קבוצתי יותר) הוא גם מאבד מהערך שלו לטרייד עקב אחוזים מאוד נמוכים מהשדה וסקרמנטו לא מקבלים את התוצאה לה ציפו מהמהלך. צריכים להכות בברזל בעודו חם ולבצע טרייד מהיר כל עוד יש זמן והערך של מרטין בתור סקורר מהספסל לקונטנדרית גבוה מספיק ולנסות להשיג ביג מן אמיתי שישדרג את הקבוצה ויוסיף לה את העומק הדרוש כדי להתקדם צעד נוסף ןהגיע לפלייאוף בתוך שנה או שנתיים.

somone141

New member
אני עובד מחר ב-7 בבוקר ולא ישנתי

מאז שקמתי ב-1 בצהריים היום. רק חזרתי מעבודה ואני מסטול רצח ומת לישון, אבל לא איכפת לי לסבול עכשיו ומחר רק כדי לראות את קובי מול הניקס... ולך אין מה לעשות?????? חהחהחה גדול. בכל אופן, הניקס משתפרים והלייקרס במגמת ירידה לאחרונה, לא חושב שזה יהיה טיול בפארק. אף פעם ללייקרס לא היה קל ב-MSG, עובדה הם נזקקו ל-61 של קובי בעונה שעברה כדי לנצח.. ועדיין, הניקס היו במשחק עד אמצע הרבע האחרון. אז אני צופה למשחק טוב, ולעוד הצגה של קובי. לעזאזל עם האצבע.

קליבלנד ניצחו, וואו איזה משחק אש!!!!!!!!!!!!!

צמוד עד הסוף. הדבר הכי עצוב זה שאק, נראה כמו הצל של עצמו.

Or Amit

New member
לא ראיתי את המשחק

קצת מקורר ולא החזקתי. בכל מקרה נראה כאילו הלייקרס קיבלו לשם שינוי תרומה גם משחקני המשנה - 7 שחקנים עם 9+ נק' ושמיני, אודום, עם 14 ריבאונדים. הבנתי שקובי וגאסול היו גדולים ברבע האחרון (וחילקו בינהם 23 מתוך ה-31 של הלייקרס). לניקס היה את דיוויד לי (31 17), ויל צ'אן (28) וגאלו (20) אבל הם לא קיבלו כמעט תרומה מאל, נייט רוב ושאר השחקנים. היחיד שעשה משהו ששווה להתייחס אליו זה ג'ורדן היל שסיים עם 8 7 ב-10 דקות.

למרות שקובי סיים עם כמות זריקה רגילה, הוא התח

התחיל את המשחק דווקא כשהוא מחפש את החברים שלו. היו לו 4 אסיסטים בערך לפני שהוא זרק פעם ראשונה לסל. מה שזה היה בעיקר זה מטווח שלשות כשהלייקרס פשוט לא מחטיאים. ארטסט עם איזה 4 שלשות, פארמר עם 3, בראון עם 2, גם פישר וקובי קלעו, ובאחוזים נהדרים. בצד השני זה היה מפתיע שהניקס דווקא שיחקו בתוך הצבע. גאלינארי דווקא עשה כמעט את כל הנקודות שלו מבחוץ, אבל דיוויד לי ווילסון צ'נדלר התחילו עם ג'אמפ שוטים ואחרי שהמשחק התרווח נכנסו הרבה לבפנים. הניקס נראים דווקא לא רע, אבל אחרי שנייט רובינסון מתח שריר לארי יוז היה צריך להיכנ וראו שהוא לא ממש מחובר לקבוצה וזה קצת פירק להם את השוונג. המשחק היה צמוד עד אמצע הרבע האחרון ואז הלייקרס פשוט שיחקו מושלם, כמו שהם היו צריכים לחק כל המשחק. התקפה שוטפת, הגנה חזקה, וניו יורק לא יכלו לעשות כלום...

הלילה היה דוראנט מול לברון

היה מאוד מהנה, הקאבס שלטו במחצית הראשונה אבל הת'אנדר בהובלת דוראנט ו-ווסטברוק חזרו ברבע השלישי ולקחו יתרון. לברון כמובן דאג להחזיר עם שלשה ו13 נק' סה"כ ברבע הרביעי. 18 שניות לסוף וOKC מובילים בנקודה, ווסטברוק זורק אבל מחמיץ, הריבאונד ללברון שרוצה לצאת לשים סל קל ולהשוות אבל כל החמישייה של OKC יורדת בטירוף לצבע כדי למנוע ממנו, אז הוא משאיר לדניאל גיבסון הצעיר (שפותח בגלל הפציעות לווסט ווויליאמס) שקובר שלשה ענקית, 9 שניות לסוף ויתרון 2 של קליבלנד. דוראנט לוקח נכנס לסל על לברון ומשחרר זריקה תוך כדי נפילה שנראה לי הייתה נכנסת...אבל לברון מזנק ונותן גג א-ד-י-ר בשנייה האחרונה. הקאבס ניצחו 100-99, לברון סיים עם 37 נק', 12 אס' ו9 ריב'. דוראנט עם 34 משלו. איזה אדיר יהיה לראות את השניים האלו בשנים הקרובות. גיבסון עם השלשה לברון עם הבלוק

למעלה