משחקי הלילה

משחקי הלילה

קליבלנד נכנסת למעגל המשחקים של ה semi-final, ולברון יזהר לא לעשות פאדיחות מול אטלנטה ולאבד את יתרון הביתיות כמו שקובי ופול פירס עשו אמש. (3:00) במשחק השני דאלס תנסה לגנוב משחק בדנבר כדי שיהיה לה יותר קל בהמשך, אחרי שבמשחק הראשון היא לא הצליחה לעשות את זה. דנבר קבוצה יותר איכותית ולא תוותר כ"כ מהר על הביתיות, אבל נוביצקי כבר הראה לנו בסדרה מול הספרס שהוא יודע לנצח בחוץ... (5:30) מישהו יודע אם יש שידור בארץ הקודש של אחד המשחקים?

rapgamer4ever

New member
אין שידור, כרגיל

לברון באמת צריך להזהר לא לאבד את הביתיות כי לא תמיד אפשר לנצח את ההוקס בחוץ. אם קליבלנד ישחקו אגרסיבי מהפתיחה, שזה בד"כ מה שהם עושים, הם יהיו בסדר גמור. דנבר-דאלאס ממש אחלה משחק, נראה לי שאני אקום מוקדם מחר ואבדוק אם צמוד. אם לא אז חוזרים לישון, אם כן אז נחפש לינק.

תוצאת מחצית בקליבלנד

49-45 לקליבלנד. לברון נותן משחק גדול בינתים, עם 22 נקו`, 7 ריב`, ו 4 חטיפות (!!!), אבל אטלנטה עדין חזק בענינים.

ג'וש סמית יכול לשמור על לברון?

התשובה היא לא. במהלך היחיד שהוא החליף בשמירה על לברון, לברון עבר אותו כאילו היה אוויר. בסך הכל מחצית טובה לאטלנטה. רבע ראשון צמוד, בשני קליבלנד כבר ברחו ל12, אבל אטלנטה חזרו. קליבלנד ב5 בלבד, ולברון כבר עם 22. באטלנטה ביבי בא להנהיג, עם 14 ב5 מ6 מהשדה, 4 שלשות ו5 אסיסטים. סמית' עם 17, אבל 1 מ4 מהקו, וJJ רק עם 4, אבל 5 אסיסטים, וזרק רק 4 פעמים. 0 חסימות לאטלנטה מה שאותי מפתיע עם סמית' והורפורד.

shaharha12345

New member
קבוצתיות מהי..

אני לא יודע אם לכם יצא לראות משחק כזה,אבל לי לא.. המשחק נגמר ב27 הפרש,אבל לאף אחד משחקני קליבלנד אין יותר מ20 במדד ה+/- הם פשוט פירקו אותם במחצית השניה,גם החמישיה וגן המחליפים.. לברון הוביל את הקאבס עם 34 נק' ב34 דקות יחד עם 10 ריב,4 חטיפות ו3 אסיסטים.

3 לדנבר במחצית

אחרי שלשה גדולה של קיד עם הבאזר כמעט מהחצי דירק מספק את הסחורה אבל גוש הווארד החמיר את הפציעה בקרסול והסיכויים שלו לחזור קלושים . טרי מחמיץ יותר מדי שלשות פנויות בשביל כזה מעמד הולינס נלחם כמו אריה אבל כבר עם בעיית עבירות JR סמית היה בZONE התקפי כל המשחק עד להחלטה מטופשת ביותר לקראת החצי ,מלו קיבל מכה חזקה והוא משחק מוגבל וכואב, צונסי נשמר חזק וטוב על ידי קיד. ננה מטביע כל כדור ברחבה בקלות יהיה מעניין אבל אם מלו יתחמם הסיפור ייגמר מהר ואם הפציעה של גוש הווארד חמורה גם הסידרה

OrEl74

Well-known member
מנהל
צ'ונסי רדום

0 מ-5 מהשדה ו-4 נק בלבד אבל הוא מפצה על זה עם 7 אס' בינתיים.

OrEl74

Well-known member
מנהל
הדאלאס האלה צ'יקמוקים!!

הרבע השלישי מסתיים בשיוויון 28 אחרי שדאלאס כבר הצליחו להוביל ב-4. את הרבע הרביעי דנבר כבר פתחו בריצה של 14:2 ותוך שתי דקות התוצאה 102:85. 2:0 לדנבר בדרך לסוויפ

לאן אתה רץ

שני המשחקים לא היו חד משמעיים לאף קבוצה, דנבר נתנה פוש בסוף המשחק וזה סגר אותו אבל עד אז הוא היה יותר צמוד מצמוד... קיד שומר מצוין על צ'ונסי שלא מסתדר עם הגודל של קיד (שהוא כבר לא מגן גדול) כמו שהוא הסתדר עם פול (שהוא מגן הרבה יותר טוב בשלב זה של הקריירה אבל קטן) טרי לא שיחק טוב באף אחד מהמשחקים והוא בקלות שווה 15 נקודות לערב באחוזים טובים... בנוסף זה היה 2 משחקים בבית של דנבר עם האנרגיות של סיבוב שני ראשון מאז 94 וכו'... גם אני חושב שדנבר לוקחת את הסדרה אבל אני לא מאמין שיהיה סוויפ (אולי...)

rapgamer4ever

New member
??

המשפט בנוגע לשמירה של קיד וצ'ונסי לא ברור. קיד היה נוראי בשני המשחקים וצ'ונסי היה טוב מאוד הלילה. לא הבנתי אם זה מה שניסית לכתוב. אני חושב שגם כשהיה צמוד הייתה את התחושה שהסיכוי של דאלאס לנצח נמוך. זאת הייתה התחושה שלי לפחות. טרי לא היה טוב הלילה? דוקא היו לו אחלה מספרים, 21 נקודות באחוזים לא גרועים (21 נסיונות) ו-6 אסיסטים. גם לדעתי לא יהיה סוויפ. אבל דנבר פשוט יותר טובה. דאמפייר והולינס יחד עם 10 עבירות ב-33 דקות. ננה ביקר בעונשין כבר 20 פעמים בשני משחקים. כשאתה לא מסוגל למסור את נתיב המסירה אליו, הוא פשוט חזק מדי. הוא אשכרה לא מחטיא, זה או סל או פאול. חוץ מזה שכשג'וש פצוע לדאלאס גם אין הרבה כוח אש. רק שניים וחצי שחקנים שיכולים לקלוע מעל 15.

קיד היה נוראי, איבד המון כדורים

לא מסר מספיק אסיסטים, וקלע טוב רק במשחק אחד, סבבה.... לא אמרתי שהוא נותן את סדרת חייו אמרתי שמבחינה הגנתית הוא שומר על בילאפס יותר טוב מפול כי יש לו יותר מסה... בילאפס היה מצוין?18 נקודות, 6 אסיסטים ב41%, ו6 נקודות, 8 אסיסטים ב25%, כשהוא לא מצליח לחדור ולקלוע מעל קיד כמו שהוא עשה לפול (בשני המשחקים הראשונים נגד פול בילאפס עשה 34, 8 אסיסטים ב67% ו31 נקודות ב51%) טרי קלע 13/31 ו6 הליכות לקו ב35 דקות ממוצע, בשני המשחקים שזה פחות קליעות ממה שקובי במשחק אחד עשה וכינית מספרים בינוניים, וזה בנוסף לכך שג'וש הווארד היה פצוע במשחק אחד ולכן נטל הסקורריות היה על נוביצקי (שהיה יופי) וטרי (שהיה פחות טוב מבינוני, לפי האמות מידה שלך)

endorms

New member
חבל על הדקות האחרונות - דנבר מנצחת

דאלאס חלשה בהרבה מדנבר כמעט בכל פרמטר אפשרי - מצ'אפים, משחק חוץ, משחק פנים, קליעה ואפילו הגנה. אני לא אוהב לנבא, אבל אם דאלאס לא ימצאו פתרונות יצירתיים יותר לארסנל ההתקפי של דנבר הסידרה הזו תיגמר מהר מאוד למרות כמה שחזו שזו הסידרה המעניינת ביותר. בכלל, אחרי הצפייה של המשחק אתמול במערב ושל המשחק היום אני תוהה על חשיבותו של מאמן. יוסטון נצמדה לתוכנית המשחק שלה בקנאות כמעט דתית וזה השתלם לה בגדול בסוף הערב. הערב דנבר עשתה כמעט את אותו הדבר. בהתקפה עומדת, הם קבוצה מסורתית של שחקני חוץ אבל הסידרה הזו הם הולכים פנימה ועושים את זה בגדול. ננה, אנדרסן וקיי מארט מקבלים נגיעות ובידודים בפוסט התקפה אחרי התקפה. גם שחקני החוץ הולכים כמעט תמיד פנימה, פנימה ושוב פנימה. לעומתם, אני מסתכל על דאלאס כבר משחק שני ותוהה מה תוכנית המשחק שלה מול דנבר. ישבתי וניסיתי לפצח ולנתח לאורך המשחק אבל תמיד נשארתי עם חצי תאוותי בידי. בהגנה הם מתכננים להשאיר את הקלעים של דנבר לבד ולהתרכז בצבע כדי לשלוט בריבאונד? אזורית? אישית? פנימה? החוצה? בהתקפה הם משחקים אחד על אחד או התקפות מסודרות? בכל פעם שחשבתי שהנה עליתי על זה - זה התחלף בהיפך המוחלט. הדבר היחיד שנשאר קבוע הוא משחק המעבר שלהם. תמיד מנסים לדחוף את הכדור מהר למעלה. אני לא אומר שלמאמן לא צריכה להיות השפעה גדולה על סגנון המשחק של הקבוצה שלו גם בזמן אמת וגם מהתקפה להתקפה. אבל צוות האימון חייב לבוא עם חזון ואסטרטגיה מגובשת לאיך מנצחים את המשחק הזה והסידרה הזו. קבוצה בלי אסטרטגיה ותוכנית סביר להניח שתפסיד בסידרה ארוכה שבה למהלכים ולמהלכי נגד יש חשיבות מכריעה. ככה בדיוק דאלאס נראתה היום - אבודה, מבולבלת ולא מספיק כשרונית לסיבוב השני בפלייאוף. בקרב אקדחים של התקפה מול התקפה אין לה שום סיכוי. לדנבר יש הרבה יותר כלי נשק. יש משפט נהדר בתורת המשחקים שאומר שבמשחק בין שני מתמודדים שווים, לאורך זמן, שחקן שבוחר באסטרגיה גרועה יגבר על שחקן שמשחק באקראי וחסר אסטרגיה כלל. אני חושב ששני המשחקים הראשונים במערב בסיבוב השני של הפלייאוף הוכיחו את זה לא רע בכלל גם עבור משחק הכדורסל. בוקר טוב ויום טוב.

אתה מבין שגוש הווארד שיחק 5 דקות?

שחקן ההתקפה השני בטיבו בקבוצה ושומר הפרמטר המתאים היחיד למלו ? לא חוכמה וכוחות להשוות או לנסות לנתח מי מה ולמה בצורה כזו . אמרתי שברגע שמלו יתחמם המשחק ייגמר ואכן הוא הכריע את המשחק בשתי דקות הראשונות של הרבע האחרון בהם הכוכבים של דאלאס נחו (טרי ודירק המדהים עם משחק נהדר) ומפה הם כבר לא חזרו אם גוש הווארד חוזר בריא לטקסס(לדעתי לא) דאלאס יותר מפייבוריטית לקחת את שני משחקי הבית ולהחזיר את הלחץ לפפסי סנטר

למעלה